Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu Rundka wokół obory haa hahaha. Wybacz, ale rozśmieszyło mnie to. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 711 Napisano 1 godzinę temu Ty już wróciłaś z wakacji z kolegą? A jak to ściema, to chociaż trzeba było poudawac jak Madzia i nie wchodzić przez tydzień na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu Widzę, że już nawet upośledzonego gościa hejtuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Ty już wróciłaś z wakacji z kolegą? A jak to ściema, to chociaż trzeba było poudawac jak Madzia i nie wchodzić przez tydzień na forum. Wszystko przed nami. 🩵 a Ty zajmij się tyraniem na swoje długi w DE. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu W sumie odważne jak na osobę, która siedzi w ogródku rodziców w wakacje czyli dość emeryckie klimaty, zupełnie jak salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Malowany napisał: Ty już wróciłaś z wakacji z kolegą? A jak to ściema, to chociaż trzeba było poudawac jak Madzia i nie wchodzić przez tydzień na forum. Ktoś jej to wypomniał to wymyśliła, że przez nawał pracy, której nie ma przesunęła termin. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu A może przy oborze znajdzie diament 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 711 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, #freebunio napisał: Ktoś jej to wypomniał to wymyśliła, że przez nawał pracy, której nie ma przesunęła termin. Co chwilę czil grill w ogrodzie i kafe od rana do nocy hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A może przy oborze znajdzie diament Gófna to zawsze na pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Wasted napisał: Rundka wokół obory haa hahaha. Wybacz, ale rozśmieszyło mnie to. Co ci zrobił ten chłopak? Przecież to spokojny gość I znowu przyciągajasz na tematy tutki, garsonki i zadłużonych utrzymanków przez kobiety 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Co chwilę czil grill w ogrodzie i kafe od rana do nocy hmm #nawalpracy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co ci zrobił ten chłopak? Przecież to spokojny gość I znowu przyciągajasz na tematy tutki, garsonki i zadłużonych utrzymanków przez kobiety Ja nic do niego nie mam, właśnie rozśmieszył mnie bo sam te słowa napisał na innym dziale. A że gòwno przypełzło jak tylko zobaczyło mój temat to standard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 711 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: #nawalpracy Rozumiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Wasted napisał: Wszystko przed nami. 🩵 a Ty zajmij się tyraniem na swoje długi w DE. Zawsze może gamoń poprosić o blika, a później skłamać, ze to były żarty i że nie jęczał na seks telefonie. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 103 Napisano 1 godzinę temu Kiedyś w teleturniejach było można wygrać podróż do około świata, stąd inspiracja do podróży do około obory. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wasted napisał: Ja nic do niego nie mam, właśnie rozśmieszył mnie bo sam te słowa napisał na innym dziale. A że gòwno przypełzło jak tylko zobaczyło mój temat to standard. Zawsze jak odpalasz temat, to wiem bez logowania, kto pierwszy tam się wpisze i zwykle są to na hejterskich nickach Pieprz w dopie, Doktor, ruda i zesikany. Przypadek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 711 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze może gamoń poprosić o blika, a później skłamać, ze to były żarty i że nie jęczał na seks telefonie. Haha Blika nie było, a do słuchawki stękalem i to nieraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zawsze jak odpalasz temat, to wiem bez logowania, kto pierwszy tam się wpisze i zwykle są to na hejterskich nickach Pieprz w dopie, Doktor, ruda i zesikany. Przypadek? Zapomniałaś o jakiejś tutce z Paryża, która też występuje w waszych majakach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Rozumiem Im wiecej pracy tym więcej kafe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Daniel86 napisał: Kiedyś w teleturniejach było można wygrać podróż do około świata, stąd inspiracja do podróży do około obory. Zacznij od wyjazdu do sąsiedniego miasta, bo mieszkasz na wsi i nawet zazdroszczę Ci tego spokoju 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze jak odpalasz temat, to wiem bez logowania, kto pierwszy tam się wpisze i zwykle są to na hejterskich nickach Pieprz w dopie, Doktor, ruda i zesikany. Przypadek? Nie sądzę. no i oczywiście nie zapominajmy o mlecznym cycu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, #freebunio napisał: Zapomniałaś o jakiejś tutce z Paryża, która też występuje w waszych majakach. Wypad z baru, bo poszczuję widłami od pieprzowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, #freebunio napisał: Zapomniałaś o jakiejś tutce z Paryża, która też występuje w waszych majakach. Majaki to masz ty. Spójrz na siebie najpierw stara prukwo, osądź siebie, a później kogoś. Czemu nie założysz swojego tematu i nie zabierzesz tam tutek, garsonek ze wsi w rajtuzach i miłośników orgii z bratem z grubymi babami? Bo nikt tam nie przyjdzie. Łazicie za nami i obrzydzacie innym obecność tutaj. O bzdurach und zawiści nie wspomnę, ale chyba to się leczy w Choroszczy. Do Widzenia garsonko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Wasted napisał: Wypad z baru, bo poszczuję widłami od pieprzowej. Ewentualnie pastuchem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zacznij od wyjazdu do sąsiedniego miasta, bo mieszkasz na wsi i nawet zazdroszczę Ci tego spokoju On gdzieś mieszka niedaleko mnie bo zawsze ma taką samą pogodę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Majaki to masz ty. Spójrz na siebie najpierw stara prukwo, osądź siebie, a później kogoś. Czemu nie założysz swojego tematu i nie zabierzesz tam tutek, garsonek ze wsi w rajtuzach i miłośników orgii z bratem z grubymi babami? Bo nikt tam nie przyjdzie. Łazicie za nami i obrzydzacie innym obecność tutaj. O bzdurach und zawiści nie wspomnę, ale chyba to się leczy w Choroszczy. Do Widzenia garsonko Ja przyjdę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: On gdzieś mieszka niedaleko mnie bo zawsze ma taką samą pogodę Dwa zdania z nim zamieniłam. Nieszkodliwy typ i nie kłóci się z nikim Przynajmniej dłużej będzie żył i nie umrze na zawał serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Majaki to masz ty. Spójrz na siebie najpierw stara prukwo, osądź siebie, a później kogoś. Czemu nie założysz swojego tematu i nie zabierzesz tam tutek, garsonek ze wsi w rajtuzach i miłośników orgii z bratem z grubymi babami? Bo nikt tam nie przyjdzie. Łazicie za nami i obrzydzacie innym obecność tutaj. O bzdurach und zawiści nie wspomnę, ale chyba to się leczy w Choroszczy. Do Widzenia garsonko Bądźcie wdzięczne za te odwiedziny bo bez nich liczba odpowiedzi na tematach Geni wynosi zazwyczaj zero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Wasted napisał: Wypad z baru, bo poszczuję widłami od pieprzowej. Możesz poszczuć jedynie świeżo otwartą flaszkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, #freebunio napisał: Bądźcie wdzięczne za te odwiedziny bo bez nich liczba odpowiedzi na tematach Geni wynosi zazwyczaj zero. Nikt cię tu nie zapraszał. Zluzuj stringi i gumkę od kucyka. Życzę zdrowia i zdrowego dystansu do tego sezonu ogórkowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach