poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu Madzia jaka podniecona, bo makaron zainteresowany, a później długo, długo nikt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 113 Napisano 1 godzinę temu Ta to też border w chùi bo niedawno zamiast podniecenia było kopanie po jajach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 113 Napisano 1 godzinę temu Ale kto zrozumie kobietki z klasom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Może został bezdomnym i dlatego W dupcie dawno nie dostałaś widzę Magi Nie siedzę cały czas tutaj jak Ty Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu Przyszedł Casanova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Przyszedł Casanova Będzie bił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: W dupcie dawno nie dostałaś widzę Magi Nie siedzę cały czas tutaj jak Ty No zgadza sie nie dostałam A ja już tutaj mieszkam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Będzie bił Wypinać się raz, raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No zgadza sie nie dostałam A ja już tutaj mieszkam A powinnaś wiesz o tym Widzę, a ja przeprowadziłem, więc może fotka na potwierdzenie, że bezdomnym nie jestem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Wypinać się raz, raz Wez bo się zrzygam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: W dupcie dawno nie dostałaś widzę Magi Nie siedzę cały czas tutaj jak Ty Potrzebujesz coś na nową miejscówkę? Garnki, toster, mikrofalówkę, dywan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: Wez bo się zrzygam Ja chyba sobie odpuszczę ten krindż i wychodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 1 Napisano 1 godzinę temu kvtas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Ja chyba sobie odpuszczę ten krindż i wychodzę Chyba ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Wypinać się raz, raz Chyba prędzej przygotować prawy sierpowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Potrzebujesz coś na nową miejscówkę? Garnki, toster, mikrofalówkę, dywan? Nie dzięki, wprawdzie tostera nie mam, ale reszta się zgadza oprócz szlafroka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: A powinnaś wiesz o tym Widzę, a ja przeprowadziłem, więc może fotka na potwierdzenie, że bezdomnym nie jestem ? To dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie dzięki, wprawdzie tostera nie mam, ale reszta się zgadza oprócz szlafroka Mam różowy gdzieś na strychu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Potrzebujesz coś na nową miejscówkę? Garnki, toster, mikrofalówkę, dywan? Paprykarz szczeciński? Kaszankę? Martadele? Ser pleśniowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To dawaj Na priw Ci wyślę, ale nie dziś Poprzednią widziałaś, więc zweryfikujesz czy kłamię Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam różowy gdzieś na strychu Nie pomoże puder róż gdy gęba stara już, ale zastanowię się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie dzięki, wprawdzie tostera nie mam, ale reszta się zgadza oprócz szlafroka Byle nie czerwony i prześwitujący Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie pomoże puder róż gdy gęba stara już, ale zastanowię się No tak stary jestes już to na nic ci róż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Na priw Ci wyślę, ale nie dziś Poprzednią widziałaś, więc zweryfikujesz czy kłamię Nie mówię że kłamiesz... Jeszcze jest coś takiego jak żart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byle nie czerwony i prześwitujący Byle, ale Ty masz uda osz Bosze kobietko no mega jarające jak słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: No tak stary jestes już to na nic ci róż Właśnie, tym bardziej w kajdany zakuwać mnie nie trzeba Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mówię że kłamiesz... Jeszcze jest coś takiego jak żart Wiem, ale nie żartuj z bezdomnych, bo tacy ludzie cierpią i potrzebują wsparcia Alkohol nie jest pity bez powodu i nie przez wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 1 Napisano 59 minut temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, ale nie żartuj z bezdomnych, bo tacy ludzie cierpią i potrzebują wsparcia Alkohol nie jest pity bez powodu i nie przez wszystkich. a ty dlaczego chlasz beju? beka z bezdomnych meneli zawsze grana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 1 Napisano 59 minut temu jeebać biedę niech giną pijaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 276 Napisano 57 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, trębacz napisał: a ty dlaczego chlasz beju? beka z bezdomnych meneli zawsze grana. Kto Ci tak powiedział ćpunie Ty sam ? Beka to będzie, jak wylądujesz z niczym na ulicy i zobaczysz co oznacza szydzić z ludzi frajerze. Edytowano 56 minut temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach