WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Znowu 2 menele grają 1 skrzypce na kafe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, #freebunio napisał: Możesz poszczuć jedynie świeżo otwartą flaszkę. Śmierdzisz, może czas się umyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wasted napisał: Śmierdzisz, może czas się umyć. Wrzuć do ignora i niech się buja Jutro się wyśpi do 12 i znowu zacznie dzień od nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Znowu 2 menele grają 1 skrzypce na kafe Czyli ty i ta druga? Niemożliwe czerwony szlafroku. A komentarz zgłaszam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Znowu 2 menele grają 1 skrzypce na kafe Cześć kotek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2146 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Daniel86 napisał: Kiedyś w teleturniejach było można wygrać podróż do około świata, stąd inspiracja do podróży do około obory. Jaka masz pogodę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Wasted napisał: Śmierdzisz, może czas się umyć. Dziś wszędzie czuje lawendę. Na balkonie, w ogrodzie i u sąsiadki 🪻 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dziś wszędzie czuje lawendę. Na balkonie, w ogrodzie i u sąsiadki 🪻 U mnie niedawno kwitł jaśmin, a teraz czuję jeszcze lilie, które dostałam tydzień temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Witaj perelko. Piękne koty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Moja sąsiadka znowu wydaje dźwięki jak maciora na całe osiedle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czyli ty i ta druga? Niemożliwe czerwony szlafroku. A komentarz zgłaszam. Mianowicie co zgłaszasz perełko? Czyli wiesz ze jestes menelem skoro tak osobiście odbierasz. Zabawna jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Wasted napisał: U mnie niedawno kwitł jaśmin, a teraz czuję jeszcze lilie, które dostałam tydzień temu. Lipę też czuje.. Park mam blisko, gdzie zamontowali nawet hamak do bujania się. Więc można się fajnie zrelaksować przy książęce i wdychać kwiat lipy, aż do zawrotu głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Moja sąsiadka znowu wydaje dźwięki jak maciora na całe osiedle. Tarło z mężem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 0 Napisano 1 godzinę temu madziobot dzowoni na moderację bo musi odbyć swój codzinny deluzyjny power trip po całym dniu świadomości bycia szmaatą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Tarło z mężem? To jakieś dzieci 20 letnie. No ale bez przesady tak się drzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Lipę też czuje.. Park mam blisko, gdzie zamontowali nawet hamak do bujania się. Więc można się fajnie zrelaksować przy książęce i wdychać kwiat lipy, aż do zawrotu głowy Uwielbiam lipę, a zwłaszcza parzoną jako herbatkę. 🤍 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: To jakieś dzieci 20 letnie. No ale bez przesady tak się drzec Mnie głośne jęki zawsze krępowały i nie chciałem, żeby sąsiedzi słyszeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Mnie głośne jęki zawsze krępowały i nie chciałem, żeby sąsiedzi słyszeli. Niektórzy nie wiedzą co to takt ale whateva. Co tu słychać perelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Wasted napisał: Uwielbiam lipę, a zwłaszcza parzoną jako herbatkę. 🤍 Moja babcia miała tego dużo w ogrodzie i kiedyś to suszyła. Miała też ogromną plantacje malin i ostrężyny, które zaprawiała do słoi. Zawsze ją podziwiałam jak potrafiła ogarnąć gospodarkę, tyle dzieci urodzić i wybudować dom, praktyczne nie chorując na nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: Niektórzy nie wiedzą co to takt ale whateva. Co tu słychać perelki Nawet nie wiem. Nie jestem na bieżąco. Trzeba Madzi pytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Nawet nie wiem. Nie jestem na bieżąco. Trzeba Madzi pytać. A to dziekuje. Wole nie wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Moja babcia miała tego dużo w ogrodzie i kiedyś to suszyła. Miała też ogromną plantacje malin i ostrężyny, które zaprawiała do słoi. Zawsze ją podziwiałam jak potrafiła ogarnąć gospodarkę, tyle dzieci urodzić i wybudować dom, praktyczne nie chorując na nic To silne pokolenie, dużo przeszły nasze babcie. Moja jedna jeszcze żyje i ostatnio byłam u niej, to miała kompot właśnie z jeżyn. A słowo ostrężyny jest u was powszechne? Bo już Ci pisałam raz, że pierwszy raz się z nim spotkałam u Ciebie, u nas się mówi jeżyny. 🫐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 48 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, WojciechWywaloński napisał: A to dziekuje. Wole nie wiedzieć. Ale chyba nic ciekawego cię nie ominęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Ale chyba nic ciekawego cię nie ominęło. Uf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freebunio 16 Napisano 57 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Moja babcia miała tego dużo w ogrodzie i kiedyś to suszyła. Miała też ogromną plantacje malin i ostrężyny, które zaprawiała do słoi. Zawsze ją podziwiałam jak potrafiła ogarnąć gospodarkę, tyle dzieci urodzić i wybudować dom, praktyczne nie chorując na nic A Ty coś nie twierdziłaś, że masz jakąś błękitną krew? Ale babcia ogarniała gospodarkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 0 Napisano 56 minut temu zaraz się okaże że madziobot ...e nadgodziny w rodzinnym tartaku i stąd zabawy w policjantkę na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1881 Napisano 49 minut temu 9 minut temu, Wasted napisał: To silne pokolenie, dużo przeszły nasze babcie. Moja jedna jeszcze żyje i ostatnio byłam u niej, to miała kompot właśnie z jeżyn. A słowo ostrężyny jest u was powszechne? Bo już Ci pisałam raz, że pierwszy raz się z nim spotkałam u Ciebie, u nas się mówi jeżyny. 🫐 Zazdroszczę. Moja umarła jak miała 91 lat Ostrężyny lub jeżyny się mówi. Albo czernice też słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trębacz 0 Napisano 41 minut temu jak tam madzia zgłoszone już ty pierrdolony wykastrowany mentalnie bocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 111 Napisano 41 minut temu Co się stało temu odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wasted 21 Napisano 40 minut temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zazdroszczę. Moja umarła jak miała 91 lat Ostrężyny lub jeżyny się mówi. Albo czernice też słyszałam. To i tak piękny wiek. Matko, jest tak gorąco i duszno, że nie zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach