Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, poza kontrolą napisał:

Ty, to się lepiej w tym temacie nie odzywaj 

Przecież wiem 😉

Dlaczego mam się nie odzywać utrzymanku kobiet z czerwonymi przepitymi oczami? Brak chętnych do jęczenia na telefonie? 😅😅😅 

Filipek kocha swoje słuchawki i nie chce mieć ssanego, ale zawsze znajdzie się chętna possać pento za 200zł 😄

Przed chwilą, Gone napisał:

Stwierdzenie faktu, że żadna moja znajomość aktualnie nie może być nazwaną przyjaźnią nie jest niczym wstydliwym. Co innego, gdybym kłamała. Tak się w życiu zdarza, że ludzie przychodzą i odchodzą, kocham swoje życie i swoje potrzeby nauczyłam stawiać się na 1 miejscu. Polecam. Propo dopchnięcia, to właśnie te osobniki najgłośniej o tych tematach kwiczały, więc je po prostu podsumowałam. Nie każdemu jest to potrzebne do szczęścia. Cymbalico. 

Wiadomo. Co wolno wojewodzie ketrelowi to nie tobie obsmrodzencu. To pa 💋 a polecac mu nie musisz gdyż od dawna jestem swojo własnom królowo więc nie liz że ukorze się przed twym wątpliwym majestatem perełko. Nje ma szans 🍔🍟🍕🌭

15 minut temu, JajoWywalone napisał:

Myślę że tak nie myslisz ale twoje motywacje by czynić to co czynisz to jest sprawa dla psychiatry jednak. Moje fanaberie i wariacje na temat twojej psychoanalizy aż tak daleko nie siegajo

Polecasz kogoś z własnego doświadczenia? 😄😄 Kim ty jesteś, żeby każdego osądzać i ustawiać w szeregu? 😅😅 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Dlaczego mam się nie odzywać utrzymanku kobiet z czerwonymi przepitymi oczami? Brak chętnych do jęczenia na telefonie? 😅😅😅 

Akurat przepite wtedy nie były. A no brak.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Polecasz kogoś z własnego doświadczenia? 😄😄 Kim ty jesteś, żeby każdego osądzać i ustawiać w szeregu? 😅😅 

Wspaniała afirmacja w formie pytania do wygłaszania jej codziennie przed lustrem Magdaleno. Widzisz jak chcesz to czasami jakieś zwarcie zrobisz w helmofonie. Tylko pamiętaj o systematyczności.

3 minuty temu, JajoWywalone napisał:

Wiadomo. Co wolno wojewodzie ketrelowi to nie tobie obsmrodzencu. To pa 💋 a polecac mu nie musisz gdyż od dawna jestem swojo własnom królowo więc nie liz że ukorze się przed twym wątpliwym majestatem perełko. Nje ma szans 🍔🍟🍕🌭

Chyba jednak szanse są, bo wciąż za mną łazisz i nękasz, próbując coś ugrać. Lecz bez skutku. 

Ogólnie gieniutka jesteś zwykłym leszczem. Pozerka zwykła i nic więcej 😎👍🎧

2 minuty temu, JajoWywalone napisał:

Wspaniała afirmacja w formie pytania do wygłaszania jej codziennie przed lustrem Magdaleno. Widzisz jak chcesz to czasami jakieś zwarcie zrobisz w helmofonie. Tylko pamiętaj o systematyczności.

Nudne te twoje teksty. Postaraj się bardziej babciu i nie zazdrość 😄😄 

Chyba jednak szanse są, bo wciąż za mną łazisz i nękasz, próbując coś ugrać. Lecz bez skutku. 

Trudno łazić za kimś innym gdy zostały 3 dekle na krzyż gdy się nie chce monologu prowadzić akurat. Nie ma żadnych. Zegnam

1 minutę temu, Gone napisał:

Toksyk pasie się Twoimi emocjami. 😁

Nudne te twoje teksty. Postaraj się bardziej babciu i nie zazdrość 😄😄 

Dla ciebie się nie będę starać. Oesu znowu motyw zazdrości...typowe narzędzia psychicznych ludzi 

Przed chwilą, JajoWywalone napisał:

Trudno łazić za kimś innym gdy zostały 3 dekle na krzyż gdy się nie chce monologu prowadzić akurat. Nie ma żadnych. Zegnam

Masz swojego fiflaka zdechlaka, to sobie z nim pogaworz, a mi daj spokój. To ja żegnam. 🤝

2 minuty temu, Exit 8 napisał:

Toksyk pasie się Twoimi emocjami. 😁

Zbytnio się nie upasie, gdyż czuję względem niej tylko obojętność. 🫧

1 minutę temu, JajoWywalone napisał:

Dla ciebie się nie będę starać. Oesu znowu motyw zazdrości...typowe narzędzia psychicznych ludzi 

Nie odwracaj kota ogonem i mam pytanie - Co tu robisz? Pilnuj tam prania, bo znowu menele ukradną i będziesz płakać fałszywcu. Nie cytuj mnie dziwna baba z energią męską🙂👋 

Ro

Nie odwracaj kota ogonem i mam pytanie - Co tu robisz? Pilnuj tam prania, bo znowu menele ukradną i będziesz płakać fałszywcu. Nie cytuj mnie dziwna baba z energią męską🙂👋 

Robi to co każdy inny. Każdy może sobie tu siedzieć. 

• Like 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

🤣

3 minuty temu, Owsicki napisał:

Ro

Robi to co każdy inny. Każdy może sobie tu siedzieć. 

I blokować forum jak ty? 😅😅 

I blokować forum jak ty? 😅😅 

A może ty blokujesz?

Przed chwilą, Owsicki napisał:

A może ty blokujesz?

Ty blokujesz. Czemu się nie leczysz? 

💃💃💃💃💃💃 

Trochę krindz taki tlerk w wykonaniu 50 latki. A nie oszukujmy się dzenifer Lopez to ty nie jesteś 

Dlaczego tak przezywasz blokowanie przez sernika skoro sama zgłaszasz i przez to tematy lecą? Logika zayebista madziu

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A ty czemu blokujesz?

5 minut temu, Owsicki napisał:

A może ty blokujesz?

Ty blokowałeś i blokujesz z frustracji, bo nikt nie chce z tobą pisać i wszyscy mają cię w poważaniu. Idź sobie w tą ...oIoną gierkę pograj i zamilknij. 

Edytowano przez Gone

Ty blokowałeś i blokujesz z frustracji, bo nikt nie chce z tobą pisać i wszyscy mają cię w poważaniu. Idź sobie w tą ...oIoną gierkę pograj i zamilknij. 

ty blokujesz psychiczna blokerko. Dlaczego?

Ty blokowałeś i blokujesz z frustracji, bo nikt nie chce z tobą pisać i wszyscy mają cię w poważaniu. Idź sobie w tą ...oloną gierkę pograj i zamilknij. 

na nerwicy ma czasem troche atencji od dobrych ludzi, tu nie ma za wielu dobrych ludzi

Ja tu nie wchodzilem 4 tygodnie, a te psychole dalej pieerdolą, że blokuje haha. 

Zaraz mi odtwarzacz przyjdzie i pojde na tripa i pewnie znowu wybije.

Ostatnio bana dostałem. Jak mi to konto zbanuja to rip na dłużej.

A byłem akurat za miastem, ip zbanowane, nie moglem sie zarejestrować, więc nara kafe.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się