Spaghetti .... 277 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, WojciechWywaloński napisał: W śmietniku znalazłeś ukochanom Magdalenę więc wierzę. Daj mi kuźwa zapalić zazdrośnico i zmykaj pod kołdrę Raz! już Cię nei widzę... Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu To z tej miłości pewnie jarasz szlugi pod koszem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Romantyczne zapachy szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WojciechWywaloński napisał: To z tej miłości pewnie jarasz szlugi pod koszem Ja pierdziele, ale jesteś złośliwa sucz, weź już wypjerdzielaj kobieto bo mnie mnie męczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu Nara chamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WojciechWywaloński napisał: Nara chamie Będziesz żałowała tych słów gwarantuje Ci to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojciechWywaloński 117 Napisano 1 godzinę temu https://tenor.com/pl/view/sesame-street-oscar-the-grouch-annoyed-grouchy-shaking-head-gif-16685067075047053560 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 277 Napisano 57 minut temu 17 minut temu, WojciechWywaloński napisał: ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach