Tremendous 0 Napisano 1 godzinę temu Sing it, Tak się nie będziemy bawić, myszko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu 🧶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Możesz być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajoWywalone napisał: Możesz być Czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Czego? Z pieprz rozmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Temat rekwiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajoWywalone napisał: Z pieprz rozmawiam Nie ma tu żadnego pieprza. Lecz oczy, bo na głowę za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 221 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajoWywalone napisał: Z pieprz rozmawiam Będziemy się macać przez ścianę a nie rozmawiać, bo jakiś syeb nie dostał w porę renty i nie wykupił tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 221 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Nie ma tu żadnego pieprza. Lecz oczy, bo na głowę za późno. Zabawneś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Będziemy się macać przez ścianę a nie rozmawiać, bo jakiś syeb nie dostał w porę renty i nie wykupił tabletek. Ja się nie macam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Zabawneś. Pachnie patologiom. Czyli gjeniom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu O Grabarz z chłopaków w więzieniu siedzi. Ciekawe czy widmo zna ale on raczej nie grypsujoncy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 221 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajoWywalone napisał: Ja się nie macam. Słucham żab i pierdzę w fotel. Chyba tu zasnę. Umyj mję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Słucham żab i pierdzę w fotel. Chyba tu zasnę. Umyj mję. Zaraz będziesz czytac że jesteś obleśna. Ja na kanapie dzis z tv zasypiam. W wodzie po mnie cie umyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 330 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Tremendous napisał: Nie ma tu żadnego pieprza. Lecz oczy, bo na głowę za późno. pachnie tu pjerdami i zjełczałym kisielem wzdetych pulard marzacych o dickach murzynow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: pachnie tu pjerdami i zjełczałym kisielem wzdetych pulard marzacych o dickach murzynow Skończył się wersal. Wypjerdalaj patusie zboczony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu 2014 odcinek xD aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 221 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, JajoWywalone napisał: Zaraz będziesz czytac że jesteś obleśna. Ja na kanapie dzis z tv zasypiam. W wodzie po mnie cie umyje Słyszę klekot bociana. Szanowna redakcjo, umyłam się w wodzie po koleżance. Czy mogę być od tego w cionży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Słyszę klekot bociana. Szanowna redakcjo, umyłam się w wodzie po koleżance. Czy mogę być od tego w cionży? Nie biłam konia nie mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajoWywalone 23 Napisano 1 godzinę temu Szczena wyprawkę kupuje za bociana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach