Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Jedna babka szczęśliwa, że sprzęt dobrze gra i jestem zadowolony, a druga w sumie nic nie mówi.

W tej cenie są odtwarzacze, które lepiej wyglądają. Mają obudowę aluminium, trochę większe, porządniejsze, z pokrętłem do regulacji głośności.

Ale mi coś ten przypasował, bo mały rozmiar, jak stare iPhone 5 lub mp4, i zasilacz Astell n Kern z modeli po 8000zł i dobre recenzje dźwięku w internecie. 😄 

Szperałem w wyszukiwarce i na jednej stronie reklamowali ten produkt, a tam w opisie zanurz się w oceanie dźwięku, przenieś się do innego świata, poczuj te instrumenty czy coś w ten deseń, i brzmi to jak coś nieosiągalnego, a ja oo takk... taak... 😄 chce to. zamawiam 😄 

Tak się cieszę, że akurat miałem hajs. Nie wiem co bym mógł kupić do 2000zł, co by mnie bardziej uszczęśliwiło. Laptopy gejmingowe to po 8000zł, a ja jeszcze namiotowiec, a w tych lapkach słaba bateria, więc bez sensu. A muzyki słucham non stop 😄 

Edytowano przez Owsicki2

Przed chwilą, Owsicki2 napisał:

Jedna babka szczęśliwa, że sprzęt dobrze gra i jestem zadowolony, a druga w sumie nic nie mówi.

W tej cenie są odtwarzacze, które lepiej wyglądają. Obudowa aluminium, trochę większe, porządniejsze, z pokrętłem do regulacji głośności.

Ale mi coś ten przypasował, bo mały rozmiar, jak stare iPhone 5 lub mp4, i zasilacz Astell n Kern z modeli po 80000zł i dobre recenzje w internecie 😄 

Szperałem w wyszukiwarce i na jednej stronie reklamowali ten produkt, a tam w opisie zanurz się w oceanie dźwięku, przenieś się do innego świata, poczuj te instrumenty czy coś w ten deseń, i brzmi to jak coś nieosiągalnego, a ja oo takk... taak... 😄 chce to. zamawiam 😄 

Tak się cieszę, że akurat miałem hajs. Nie wiem co bym mógł kupić do 2000zł, co by mnie bardziej uszczęśliwiło. Laptopy gejmingowe to po 8000zł, a ja jeszcze namiotowiec, a w tych lapkach słaba bateria, więc bez sensu. A muzyki słucham non stop 😄 

Ja nie wiem co bym se kupila. Chwilowo nie mam potrzeb

3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał:

Jakie sprzedać skoro to jest w książce. Wczoraj chwaliłaś za coś a dzisiaj wracasz do gnojenia, chorągiewo pełowska. Te urwy są zdolne absolutnie do wszystkiego nawet do trucia.

Dlaczego przeklinasz w niedzielę i wtrącasz się garsonko, jak nie pytam ciebie? Widzę też, że nie ma Giny i każdy potencjalnie napotkany tutaj, będzie obrywał od ciebie i twoich "koleżanek" rykoszetem 🙂 

Idź poszukaj Malowanego i pytaj go, czy jajca mu siwieją, albo pilnuj siana w stodole 😄😄😄 

Przed chwilą, BożaMisia napisał:

Ja nie wiem co bym se kupila. Chwilowo nie mam potrzeb

Ja pare lat temu mieszkałem u wspollokatora, i wylądował raz w psychiatryku na 3 miesiące, a ja byłem sam u niego na chacie wtedy i miałem swoją wieżę Technics, głośniki wielkie, słuchawki za 1000zł i płyt trochę i kupowałem, i nic wtedy nie robiłem innego niż chodzenie na basen, spanie i słuchanie muzyki z wieży :D. Tak było mi dobrze. 

Zazwyczaj w realu jestem rozkojarzony albo poddenerwowany i mam problem się skupić, a jak sobie odpalam muzyczkę z porządnego odtwarzacza i dobre słuchawki, to zaraz jestem w niebie, a potem taki zrelaksowany się czuję bardzo 😄 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Dlaczego przeklinasz w niedzielę i wtrącasz się garsonko, jak nie pytam ciebie? Widzę też, że nie ma Giny i każdy potencjalnie napotkany tutaj, będzie obrywał od ciebie i twoich "koleżanek" rykoszetem 🙂 

Idź poszukaj Malowanego i pytaj go, czy jajca mu siwieją, albo pilnuj siana w stodole 😄😄😄 

A ty dlaczego się rzucasz w moim temacie? Przylazłas w gości i nawet gumakow nie sciaglas

1 minutę temu, Owsicki2 napisał:

Ja pare lat temu mieszkałem u wspollokatora, i wylądował raz w psychiatryku na 3 miesiące, a ja byłem sam u niego na chacie wtedy i miałem swoją wieżę Technics, głośniki wielkie, słuchawki za 1000zł i płyt trochę i kupowałem, i nic wtedy nie robiłem innego niż chodzenie na basen, spanie i słuchanie muzyki z wieży :D. Tak było mi dobrze. 

Zazwyczaj w realu jestem rozkojarzony albo poddenerwowany i mam problem się skupić, a jak sobie odpalam muzyczkę z porządnego odtwarzacza i dobre słuchawki, to zaraz jestem w niebie, a potem taki zrelaksowany się czuję bardzo 😄 

Ja dziś zakupów zapomnialam prawie ze sklepu

Ja dziś zakupów zapomnialam prawie ze sklepu

No to jest trochę problem, ja mam problem się skupić na grze na dłużej niż 30 minut 😕 Przez to grać nie mogę za bardzo. Ostatnio jakąś książke przeczytałem o kosmosie i gwiazdach, to dałem radę, ale ciężko, głównie przez te internety.

Ale odtwarzacz spoko jest, bo na nim mogę tylko słuchać muzyki, a nie jak na smartfonach czy laptopach 50 rzeczy naraz i pieerdolca idzie dostać. 

A ty dlaczego się rzucasz w moim temacie? Przylazłas w gości i nawet gumakow nie sciaglas

Dziś chodzę boso przez świat, bo tak 🙂😄 

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Dziś chodzę boso przez świat, bo tak 🙂😄 

Uspokój sie tam bo nie mam siły cie pojasniac

3 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Wystarczy zapytać. Nie musisz się wysługiwać koleżankami. Jaja okej, tylko broda mi siwieje. Dziś też uprawiasz night balkoning? 

1 minutę temu, Owsicki2 napisał:

No to jest trochę problem, ja mam problem się skupić na grze na dłużej niż 30 minut 😕 Przez to grać nie mogę za bardzo. Ostatnio jakąś książke przeczytałem o kosmosie i gwiazdach, to dałem radę, ale ciężko, głównie przez te internety.

Ale odtwarzacz spoko jest, bo na nim mogę tylko słuchać muzyki, a nie jak na smartfonach czy laptopach 50 rzeczy naraz i pieerdolca idzie dostać. 

Jesteś przebodzcowany

1 minutę temu, ilu_z_ja napisał:

Wystarczy zapytać. Nie musisz się wysługiwać koleżankami. Jaja okej, tylko broda mi siwieje. Dziś też uprawiasz night balkoning? 

A co ty tak się przyczepiłeś? Brak kasy, bo nie ma blika? 😄 

3 minuty temu, BożaMisia napisał:

Uspokój sie tam bo nie mam siły cie pojasniac

Ale ja jestem spokojna, to ty się rzucasz z garsonkami, a jest tak miło 🙂 Aport i waruj 💃😅 

2 minuty temu, BożaMisia napisał:

Jesteś przebodzcowany

Najbardziej mnie wkoorwia, że sobie słucham muzyki, a mi pod nosem się ktoś kręci i coś do mnie pieerdoli albo coś chce i nie mogę się skupić, albo muszę wyłączać co chwile i mnie krew zalewa wtedy. 

Albo najgorsze jak babka chce żebym coś zjadł, a ja sobie gram i słucham muzyki, a nagle muszę przestać i jeść, o ja pieerdole, i czekam tylko jak sobie pójdzie xD

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Ale ja jestem spokojna, to ty się rzucasz z garsonkami, a jest tak miło 🙂 Aport i waruj 💃😅 

Nie zamierzam wiecej komentować twoich wybryków. Kto ma rozum ten widzi co sobą prezentujesz. Kto nie ma no to cóż ma problem

15 minut temu, tymczasowablokada napisał:

W sensie, że zabrał order Orła Białego Zełenskiemu? Bartosz Arłukowicz twierdzi, że to odebranie jest dziecinne, małostkowe i będzie miało poważne konsekwencje dla Polski 🥴 

Wiesz, że ludzie od których imion i nazwisk ten komik nadaje nazwy pułkom rozrywali widłami brzuchy Polkom w zaawansowanych ciążach... Wiesz za co? - Za to, że były Polkami.

Preezydent zachował się jak Polak i dlatego ma rekord poparcia, jakiego żaden innych preezydent nie miał.

Dobrze wiemy, że gdyby wygrał Rafał, to jeszcze by pojechał i tych faszystów obściskał w nagrodę.

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, Owsicki2 napisał:

Najbardziej mnie wkoorwia, że sobie słucham muzyki, a mi pod nosem się ktoś kręci i coś do mnie pieerdoli albo coś chce i nie mogę się skupić, albo muszę wyłączać co chwile i mnie krew zalewa wtedy. 

To zamknij sie na klucz 

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

A co ty tak się przyczepiłeś? Brak kasy, bo nie ma blika? 😄 

Przecież i tak nie wyślesz? Elka przestała mnie wspierać. Teraz 800 + wydaje na kogoś innego.

8 minut temu, BożaMisia napisał:

To zamknij sie na klucz 

To się ugotuje wtedy w pokoju 😛 

9 minut temu, +RC+ napisał:

Wiesz, że ludzie od których imion i nazwisk ten komik nadaje nazwy pułkom rozrywali widłami brzuchy Polkom w zaawansowanych ciążach... Wiesz za co? - Za to, że były Polkami.

Preezydent zachował się jak Polak i dlatego ma rekord poparcia, jakiego żaden innych preezydent nie miał.

Dobrze wiemy, że gdyby wygrał Rafał, to jeszcze by pojechał i tych faszystów obściskał w nagrodę.

Wiem, bo czytałam kiedyś dużo książek o tym i babcia też o tym opowiadała. A wiesz, że kiedyś nie wolno było rozmawiać o rzezi wołyńskiej i świat dopiero niedawno dowiedział się o tej potwornej zbrodni na Polakach? 

Ja dzisiaj się na tarasie położyłem na ziemi, to sobie doope prawie oparzyłem 😄 

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Wiem, bo czytałam kiedyś dużo książek o tym i babcia też o tym opowiadała. A wiesz, że kiedyś nie wolno było rozmawiać o rzezi wołyńskiej i świat dopiero niedawno dowiedział się o tej potwornej zbrodni na Polakach? 

Dzięki głupocie komika z Ukrainy, tu i teraz cały świat komentuje ich faszystowską politykę - bardzo dobrze.

Oby w Polsce była władza, która twardo, wbrew Tuskowi i jego ludziom, będzie opowiadać się tej zasadzie: Z banderą na sztandarach Ukraina ani do NATO ani do UE nie wiejdzie.

Edytowano przez +RC+
  • Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się