BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu I muchy jakieś dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu Jakieś długie i cienkie latają, co podobno jak ugryzą to bombel wyskakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Owsicki2 napisał: Jakieś długie i cienkie latają, co podobno jak ugryzą to bombel wyskakuje. Tamte były grube Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu Mrówki to masakra, ja z 2 miechy temu się na trawie długiej za miastem położyłem, to też byłem pogryziony na biodrze, udzie i przy kostkach ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu Dziwne te muchy Tutaj u mnie kiedyś jak byłem dzieckiem, to latem jak był balkon otwarty i okna, to świerszcze słychać było i zajeebiście wtedy było. Teraz już nie ma świerszczy, niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Czlowiek chce się uziemić a tu gryzie w dùpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu Ale ta strona jest zjèbana. Nawet tematu normalnie założyć nie można jprdl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu Przejeebane. A w Polsce jeszcze są przejeebane komary i kleszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu I grzechotniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu zjeebana jak moja głowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu Jutro idę na policję załatwić Ukraińcowi dèportacje. Nie wie z kim śmietnik zadarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Owsicki2 napisał: zjeebana jak moja głowa Bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Uspijta mję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu a co zrobił ukrainiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BożaMisia napisał: Uspijta mję Ok. Śpij . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu lulu lu dobranocka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2180 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Bardziej Mam nadzieję że szop z tobą nie biegał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Owsicki2 napisał: a co zrobił ukrainiec? Sprzedałem auto handlarzowi, a on Ukraińcowi. W sobotę ubezpieczył samochód na moje dane. No wypi.. niedługo na front na wakacje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Viavia 25 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, BożaMisia napisał: Tamte były grube Były gnojòwki te srakę lubią widocznie coś poczuły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Nie rozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu ja prdl, ale menda z typa ukrainca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że szop z tobą nie biegał Wolał zostać w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Wolał zostać w domu Daj mi go do spania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2180 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Wolał zostać w domu I dobrze bo on ma futerko to by padł biedaczek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki2 8 Napisano 2 godziny temu a skąd ukrainiec miał twoje dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Owsicki2 napisał: ja prdl, ale menda z typa ukrainca Widziałem auto w mieście. Jak jeszcze raz spotkam to pojadę za nim i najchętniej bym mu wy....w pysk w uzasadnionych przypadkach takie coś powinno być dozwolone. Do jednej babki dzwonił, ale numer im się nie zgadzał i chcieli sprawdzić jego tożsamość, to już nie zadzwonił i próbował gdzieś indziej. On myśli, że to przejdzie? Co za tępy huy, to nie ukraina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2180 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, BożaMisia napisał: Mnie mrowki pogryzły na trawie Mnie coś pogryzło ale nie wiem co to. Było czarno czerwone i tylko do mło szło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mnie coś pogryzło ale nie wiem co to. Było czarno czerwone i tylko do mło szło. Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 56 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BożaMisia napisał: Daj mi go do spania No ok, ale tylko na dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 296 Napisano 2 godziny temu 46 minut temu, tymczasowablokada napisał: W sensie, że zabrał order Orła Białego Zełenskiemu? Bartosz Arłukowicz twierdzi, że to odebranie jest dziecinne, małostkowe i będzie miało poważne konsekwencje dla Polski 🥴 Jeśli Arłukowicz jest dla ciebie autorytetem to tylko potwierdza twój mały rozumek. Typowy wyborca, któremu każde ... można wlać do głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach