BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Będziemy razem klikać schody i kominy do ùsranej smierci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca wieczorna 0 Napisano 1 godzinę temu Gorzej jak dostajesz serię 5 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Ja nuż nie leczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, BożaMisia napisał: Ja nuż nie leczę Gdzie są moje tematy pytam się policjantko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 1 godzinę temu Jakiś pedau blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Gdzie są moje tematy pytam się policjantko ? Prokuratura Tuska zabezpieczyła do sprawy Magdaleny w za nekania mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Skończył się trunek za pół godziny będę trzezwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożaMisia napisał: Prokuratura Tuska zabezpieczyła do sprawy Magdaleny w za nekania mnie Ty ją nękasz i łazisz za nią non stop, a moje tematy zgłaszasz i wrzucasz mode na sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Gdzie są moje tematy pytam się policjantko ? Przecież tak wyzywała mnie od bezplodnic, że zamarłam. Nieźle musiała dać w palnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ty ją nękasz i łazisz za nią non stop, a moje tematy zgłaszasz i wrzucasz mode na sukces W sądzie będziesz się tłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Jakiś pedau blokuje jego minuty sa policzone. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Przecież tak wyzywała mnie od bezplodnic, że zamarłam. Nieźle musiała dać w palnik Już przyszła bezplodnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożaMisia napisał: Skończył się trunek za pół godziny będę trzezwa Idź na terapię AA i panuj nad agresją, bo coraz gorzej z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BożaMisia napisał: Już przyszła bezplodnica Czyli ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Jakiś pedau blokuje Widmo, Pravik i Namiotowy blokują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BożaMisia napisał: Skończył się trunek za pół godziny będę trzezwa ty tez menel ? pijesz alkohol dla smaku w sensie smakuje ci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Przecież tak wyzywała mnie od bezplodnic, że zamarłam. Nieźle musiała dać w palnik Cóż, wyżej napisała, że za pół godziny wytrzeźwieje, więc dajmy jej czas na rozbujanie targowicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Idź na terapię AA i panuj nad agresją, bo coraz gorzej z tobą Won jalowico bo zaraz zarobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Czyli ty? Mnie nie interesuje macierzyństwo jalowico w ciąży z bliźnietami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożaMisia napisał: W sądzie będziesz się tłumaczyć Z czego Misia mam się tłuamczyć niby ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BożaMisia napisał: W sądzie będziesz się tłumaczyć Z czego Misia mam się tłumaczyć niby ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Cóż, wyżej napisała, że za pół godziny wytrzeźwieje, więc dajmy jej czas na rozbujanie targowicy Kiedy to coś trzeźwieje? Ciągle nachlana, wyzywająca innych, piszącą o seksie i masturbacji. Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Idź na terapię AA i panuj nad agresją, bo coraz gorzej z tobą Za pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 237 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, BożaMisia napisał: Won jalowico bo zaraz zarobisz Groźna woźna.. Nalej sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 60 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Widmo, Pravik i Namiotowy blokują. Jeszcze mi skrzynkę trzeci raz blokuje i pisze, żebym zdychał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Z czego Misia mam się tłumaczyć niby ? Z przestępstw których się dopuszczasz na rozumie i godności ludzkiej. Ja cie tu nie zapraszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaMisia 29 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Kiedy to coś trzeźwieje? Ciągle nachlana, wyzywająca innych, piszącą o seksie i masturbacji. Dramat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 3 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Kiedy to coś trzeźwieje? Ciągle nachlana, wyzywająca innych, piszącą o seksie i masturbacji. Dramat Dlatego nie ma co sie przejmowac tymi wyzwiskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 6 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Kiedy to coś trzeźwieje? Ciągle nachlana, wyzywająca innych, piszącą o seksie i masturbacji. Dramat Jestem przerażony nią, bo kiedyś była normalna, a teraz skacze do nas jak przekupka w szlafroku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach