libedovski 113 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, tymczasowablokada napisał: A gdzie ty pójdziesz i kto normalny w życiu realnym z tobą wytrzyma? Znowu dostaniesz po łapach, polecisz do Pulsara i będziesz kwiczeć, że Pulsar to Libed ja takich bykow jak on nie robie tylko stylistyke mam kiepska prosze mnie z takimi personami nie porownywac bo to obelga dla mnie poza tym ja nie popieram blokowania wiec wypraszam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 113 Napisano 2 godziny temu bandzior zmartwychwstał i nadchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
αρκουδάκι 4 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libedovski napisał: bandzior zmartwychwstał i nadchodzi 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca wieczorna 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, αρκουδάκι napisał: Mosty czy kominy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
αρκουδάκι 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca wieczorna napisał: Mosty czy kominy? Nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach