poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Jutro keto adaptacja i zmiana paliwa na tłuszcze. Ważę około 97/98 kg. Dam wam znać w sierpniu ile zrzuciłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sir hrabia skurwko 0 Napisano 5 godzin temu zwal se konika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu Co to znowu za diety bzdety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, sir hrabia s...ko napisał: zwal se konika Od kilku dni nawet o tym nie myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 5 godzin temu Jakby nas to interesowało... Większe zainteresowanie zyskasz gdy przytyjesz. Będzie powód do kpin i śmieszkowania. Ze swojej strony dodam: razem raźniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Co to znowu za diety bzdety Bez ziemniaków, makaronów, ryżu, pieczywa, słodkości, piwa. Ogólnie hardkor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 10 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, poza kontrolą napisał: Jutro keto adaptacja i zmiana paliwa na tłuszcze. Ważę około 97/98 kg. Dam wam znać w sierpniu ile zrzuciłem. Ile wzrostu masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Jakby nas to interesowało... Większe zainteresowanie zyskasz gdy przytyjesz. Będzie powód do kpin i śmieszkowania. Ze swojej strony dodam: razem raźniej Ja już nie chcę tyć. Ostatnio waga pokazała 101 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ile wzrostu masz ? 180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2197 Napisano 5 godzin temu Tylko szopa mie odchudzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Ale mi nogi chodzą:/ nieprzyjemne uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Bez ziemniaków, makaronów, ryżu, pieczywa, słodkości, piwa. Ogólnie hardkor. To nie jest zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sir hrabia skurwko 0 Napisano 5 godzin temu zwal se konika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu Ide sobie podjesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tylko szopa mie odchudzaj Wypuszczam go niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 10 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: 180 Spoko, jakbyś zbił wagę do 80 to idealnie, ale to masa pracy nad sobą Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: To nie jest zycie Męczarnia, ale czasem trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Spoko, jakbyś zbił wagę do 80 to idealnie, ale to masa pracy nad sobą Da się zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Męczarnia, ale czasem trzeba. Jak bieda w dùpe zajrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Kto mi nogi utnie, bo nie wyrobię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Da się zrobić Pewnie, wszystko się da 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Jak bieda w dùpe zajrzy. Mąka keto 30 zł. Bieda aż piszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, poza kontrolą napisał: Ja już nie chcę tyć. Ostatnio waga pokazała 101 🥹 A kto lubi nadwagę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: A kto lubi nadwagę? Nie lubią, a mimio to nic z tym nie robią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Mąka keto 30 zł. Bieda aż piszczy. Te wszystkie diety to jeden wielki biznes. Wystarczy żreć w miarę zdrowo i malo. I ruszać dùpe jakkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 468 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Nie lubią, a mimio to nic z tym nie robią Co się czepiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu Do której jutro śpicie? Ja do której chcę , tylko muszę iść do Biedronki po ulubione ciasteczko na pożegnanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Co się czepiasz 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Te wszystkie diety to jeden wielki biznes. Wystarczy żreć w miarę zdrowo i malo. I ruszać dùpe jakkolwiek Ja nie umiem, więc muszę w dietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2197 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, poza kontrolą napisał: Wypuszczam go niedługo Jak to ale że do lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 16 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Do której jutro śpicie? Ja do której chcę , tylko muszę iść do Biedronki po ulubione ciasteczko na pożegnanie. Jakie szybko pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach