Margo. 97 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Edytowano 11 godzin temu przez Margo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 10 Napisano 10 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 10 godzin temu ... 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 106 Napisano 9 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 8 godzin temu budka hitlera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 8 godzin temu Dla krejzi bo podobno puszcze Markowską i będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 8 godzin temu Jeśli jest przygłucha to lepiej dla niej bo nie da się słuchać tego wyjca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 8 godzin temu ojeebanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: Jeśli jest przygłucha to lepiej dla niej bo nie da się słuchać tego wyjca Przyszłaś znów hejtować Patrycja ? Nie słuchaj i po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 43 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Przyszłaś znów hejtować Patrycja ? Nie słuchaj i po problemie Won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, KnurBoży napisał: Won Grzeczniej policjantko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 251 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Grzeczniej policjantko Co tam słychać? Wszystko u Ciebie dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Co tam słychać? Wszystko u Ciebie dobrze? Tak sobie, właśnie pisałem do Ciebie na innym temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 251 Napisano 8 godzin temu Żegnaj Królu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 7 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 6 godzin temu nie łap aggro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 6 godzin temu Wiem krasnal, dlatego respekt dla policji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) co ty pierrdolisz żulu zabiedzony Edytowano 6 godzin temu przez ferma pulard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, ferma pulard napisał: co ty pierrdolisz żulu zabiedzony Polecasz nie być agresywnym, a sam nim jesteś gdzie logika ? Podziękowałem za normalne słowa, a teraz zaćpaj się za złe w moim kierunku. Rozumiesz kundlu ? zaćpaj mordę w końcu i spjerdalaj. Edytowano 6 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 4 Napisano 5 godzin temu Into the ether Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KoralgoR napisał: Into the ether Jak mogłaś KoralgoR 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 5 godzin temu jak się podpalił menel znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ferma pulard napisał: jak się podpalił menel znowu Krasnal, ja rozumiem zazdrość, ale to nie da Ci wzrostu Powidziałem Ci już wypjerdalaj ćpać a Ty nadal nie rozumiesz przekazu ... Edytowano 5 godzin temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach