ferma pulard 4 Napisano 1 godzinę temu czy myślałeś nad tym aby iść do kościoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Krasnal, ja rozumiem zazdrość, ale to nie da Ci wzrostu Ile on ma wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ferma pulard napisał: czy myślałeś nad tym aby iść do kościoła Na droge krzyżowa nocną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 1 godzinę temu 21644 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ile on ma wzrostu? Z metra cięty wrzucał fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, ferma pulard napisał: 21644 Szyfr do domofonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 28 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Z metra cięty wrzucał fotki sorki za wyzywanie od alkoholikow koorwiarzy. nie pamietam juz o co chodzilo udziela mi sie ten jazgot tutaj ugh ^^' taki tu klimat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Z metra cięty wrzucał fotki Nie widziałam ale jak krasnal to chyba mniej jak 160 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: sorki za wyzywanie od alkoholikow koorwiarzy. nie pamietam juz o co chodzilo udziela mi sie ten jazgot tutaj ugh ^^' taki tu klimat Spoko Daria, ja też się czasami gubię w tym bałaganie, więc damy radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie widziałam ale jak krasnal to chyba mniej jak 160 Nie mierzyłem go, ale niski jest raczej ... może policja to sprawdzi Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 1 godzinę temu podrażniłem beja w środku nocy bk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, zgłoszone na policję napisał: sorki za wyzywanie od alkoholikow koorwiarzy. nie pamietam juz o co chodzilo udziela mi sie ten jazgot tutaj ugh ^^' taki tu klimat Mi sie jakoś nie udziela bo nie jestem podatna ba wpływy innych. A takie jak ktejzi tylko podbudzają by sie kłócić z innymi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Mi sie jakoś nie udziela bo nie jestem podatna ba wpływy innych. Jesteś podatna widać to za każdym razem gdy rozmawiasz publicznie z Widmo Miłość.. co zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ferma pulard 4 Napisano 1 minutę temu srakseszyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach