Makaron ..... 13 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Czego byś nie założył? Szortów i kajdanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, Makaron ..... napisał: Szortów i kajdanek Nie chodzisz w krótkich spodenkach Edytowano 2 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chodzisz w krótkich spodenkach Wolę podarte dźinsy i bokserki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Makaron ..... napisał: Wolę podarte dźinsy i bokserki Za gorąco ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Za gorąco ci będzie. Dam radę Magi, a Ty nie jesteś zmęczona forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Makaron ..... napisał: Dam radę Magi, a Ty nie jesteś zmęczona forum Jestem ale oglądam mecz jeszcze i zaraz ide spać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Jestem ale oglądam mecz jeszcze i zaraz ide spać Spoko, obejrzyj sobie i położ się spokojnie spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Spoko, obejrzyj sobie i położ się spokojnie spać Mój Senegal przegrał szkoda. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mój Senegal przegrał szkoda. Dobranoc Cóż, nie zawsze najsłabsza drużyna jest najlepsza Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 356 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze na studiach razem z koleżanką miałyśmy taki nasz projekt... zamiast szopa był nasz ludzik z drutu i bandażu (znalazłam to na poczcie niestety kiepska jakość ale mniej więcej widać co to był za ludek: )) https://zapodaj.net/plik-0LdTLpjY2a https://ibb.co/rfyk2gHZ https://ibb.co/pjcS0ksL Dobranoc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 4 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Zazwyczaj wszystko rośnie chociaż rok temu miałam słoneczniki to mi ptaki zjadly. Bo myslaly ze dla nich posadzilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Makaron ..... napisał: Cóż, nie zawsze najsłabsza drużyna jest najlepsza Dobranoc Mówiłam widmo by postawił na Belgie i chociaż tyle Lubię Senegal ale mogli to wygrać i zawalili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KoralgoR napisał: Bo myslaly ze dla nich posadzilas Możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Mówiłam widmo by postawił na Belgie i chociaż tyle Lubię Senegal ale mogli to wygrać i zawalili. Widmo ma swoje zdanie i nie musi słuchać kobiety nawet w tym przypadku Mogli, ale móc to nie wszystko, bo wiesz, że trzeba siły. I szczęścia Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Możliwe U mnie pani jeżykowa myśli, że ta stołówka dla niej co wieczór to tak sobie stoi i że jest sprytna że ją odkryła i wyjada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Widmo ma swoje zdanie i nie musi słuchać kobiety nawet w tym przypadku Mogli, ale móc to nie wszystko, bo wiesz, że trzeba siły. Nie musi a może i mam madzieje że pisluchał Wygrywali 2:0 i tak zawalili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KoralgoR 4 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, yeya napisał: Jeszcze na studiach razem z koleżanką miałyśmy taki nasz projekt... zamiast szopa był nasz ludzik z drutu i bandażu (znalazłam to na poczcie niestety kiepska jakość ale mniej więcej widać co to był za ludek: )) Dobranoc Dobry ten związek pasożytów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie musi a może i mam madzieje że pisluchał Wygrywali 2:0 i tak zawalili. Jakim cudem, jak wtopił zanim mu powiedziałaś Trudno, wyszło nie po twojemu pogódź się z tym. Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2203 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Jakim cudem, jak wtopił zanim mu powiedziałaś Trudno, wyszło nie po twojemu pogódź się z tym. Nie no on wtopił bo postawił na kongo a ja na Anglię. I potem chciał na Belgie ale się wahał bo ja dałam na Senegal. Ja mu mówiłam by dał na Belgie I mam nadzieję że taj dał. Pogodziłam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 13 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Onaaaa napisał: Nie no on wtopił bo postawił na kongo a ja na Anglię. I potem chciał na Belgie ale się wahał bo ja dałam na Senegal. Ja mu mówiłam by dał na Belgie I mam nadzieję że taj dał. Pogodziłam się Ok, ale liczył na Ciebie stawiając jednak po swojemu Wahał się, facet nie ma prawa się wahać tylko działać. Mówiłaś, ale miał swoje zdanie więc przegrał miał prawo. To dobrze Mykaj spać, bo już się żegnaliśmy na dobranoc Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach