BellaS 28 Napisano 4 godziny temu kto poklika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 4 godziny temu Wszyscy mają bany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Do pracy, arbeit macht frei kokietko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Kobietko kokietkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 28 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Wszyscy mają bany Serio? Co tu sie znów podziało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Serio? Co tu sie znów podziało Przecież wiesz, a pytasz. Tylko po co?. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Przecież wiesz, a pytasz. Tylko po co?. Nie wiem, modki mają wscieklizne czy byla jakas inba i kurz jeszcze nie opadl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Nie wiem, modki mają wscieklizne czy byla jakas inba i kurz jeszcze nie opadl? Nie mam zielonego pojęcia co się tutaj dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Dobrze się składa. Też wyskoczyłam na lancz i patrzę co tu się podziało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, sv7 napisał: Dobrze się składa. Też wyskoczyłam na lancz i patrzę co tu się podziało. I jakie wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I jakie wrażenia? Do wyboru sałatka wiosenna z fetą, bułka i ayran do tego lub kugel. Co proponujesz na pierwszy rzut? Jeszcze nie wiem dokładnie co teraz. Z rana latał jakiś ze sterczącą fajką i nie miał gdzie trysnąć to wziął i usuwał tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Kasują wszystko ale Gienia mogła sobie pogaworzyc bez problemów i Fifi też gaworzy na swoim temacie bejbiki kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, sv7 napisał: Do wyboru sałatka wiosenna z fetą, bułka i ayran do tego lub kugel. Co proponujesz na pierwszy rzut? Jeszcze nie wiem dokładnie co teraz. Z rana latał jakiś ze sterczącą fajką i nie miał gdzie trysnąć to wziął i usuwał tematy. Hm jeszcze zrzuca to na Pulsara a to tak jakby sobie ktoś inny wyklikiwal taka zagadka wszechświata Ajran teraz modny, może spróbuję z pato biedry to nabyć do wypicia albo Aldi którym sralowany się chwalił że u innych takowego nie ma:O Edytowano 4 godziny temu przez zgłoszone na policję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał: Hm jeszcze zrzuca to na Pulsara a to tak jakby sobie ktoś inny wyklikiwal taka zagadka wszechświata Ajran teraz modny, może spróbuję z pato biedry to nabyć do wypicia albo Aldi którym sralowany się chwalił że u innych takowego nie ma:O Doradzasz godzinę a a już jedną szklankę wypiłam. Dobry bo podobny w smaku do wody z ogórków kiszonych. Wahamłam się czy nie brać kefiru ale po namyśle decyduję ajran. Płynniejszy i nie wzdyma. Pulsar? A któż to taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Doradzasz godzinę a a już jedną szklankę wypiłam. Dobry bo podobny w smaku do wody z ogórków kiszonych. Wahamłam się czy nie brać kefiru ale po namyśle decyduję ajran. Płynniejszy i nie wzdyma. Pulsar? A któż to taki? To moderator o którym mówiono że ma taką pracę bo się nie uczył bo mu coś odbiło od czytania kłótni pulard i toksyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Pardona mi. Wzięłam cię za Magdę. W sensie nie, że myślę, że ty to ona tylko się pomyliłam w cytowaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: To moderator o którym mówiono że ma taką pracę bo się nie uczył bo mu coś odbiło od czytania kłótni pulard i toksyny Hm. A on tu jawnie występuje czy nie? Nie widziałam go gdy jestem i nic mi o nim nie wiadomo. Pulsar się nazywa czy to przydomek a widnieje po innemu? To poobserwuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Hm. A on tu jawnie występuje czy nie? Nie widziałam go gdy jestem i nic mi o nim nie wiadomo. Pulsar się nazywa czy to przydomek a widnieje po innemu? To poobserwuję. To tylko modek, nic nie pisze i ma nick pulsar mi też konto zawieszał parę razy. Mie te modki nigdy nie interesowały specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszki dumbuszki 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: To tylko modek, nic nie pisze i ma nick pulsar mi też konto zawieszał parę razy. Mie te modki nigdy nie interesowały specjalnie Tutaj moderacja zachowuje się profesjonalnie i nie wdają się w dyskusje z oficjalnych kont jak psychiczni na nerwicy. :-d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 4 godziny temu Podobno można ich przekupić i są nieobiektywni nvm nie próbowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał: To tylko modek, nic nie pisze i ma nick pulsar mi też konto zawieszał parę razy. Mie te modki nigdy nie interesowały specjalnie Acha. Dziękuję za informację. Nie wiedziałam o tym człowieku, że istnieje taki. Nie miałam styczności z nim na profilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cycuszki dumbuszki 0 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: Podobno można ich przekupić i są nieobiektywni nvm nie próbowałam Na nerwicy? Nawet nie podobno, tylko na pewno. Zwłaszcza ten kukold tamtejszy admin jest podatny na srelcie i inne krejzolki. Żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: Podobno można ich przekupić i są nieobiektywni nvm nie próbowałam Dobrze wiedzieć. Cycuszki trzeba szykować albo kawałek nogi może? Śmieję się z całej tej sytuacji na forum. Okej. Po przerwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: Acha. Dziękuję za informację. Nie wiedziałam o tym człowieku, że istnieje taki. Nie miałam styczności z nim na profilu. Zbanował nawet świętego Rym Cyma Czyżby święci też grzeszyli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu O pa. Jeszcze na koniec Jantar mi tu śpiewa. Miód na serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zbanował nawet świętego Rym Cyma Czyżby święci też grzeszyli? Nie wiem. Wiem, że jest czasem wkur/wia/ją/cy choć wiedzę sporą ma i to się ceni ale i to przeszkadza. Cześć, Magda. Lecę w objęcia życia. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 254 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Nie wiem. Wiem, że jest czasem wkur/wia/ją/cy choć wiedzę sporą ma i to się ceni ale i to przeszkadza. Cześć, Magda. Lecę w objęcia życia. ;] Proszę Cię Skoro zaczęłam o świętych, to polecam sporo ciekawych książek i filmów o matce Teresie z Kalkuty i możesz się poważnie zaskoczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 28 Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, sv7 napisał: Do wyboru sałatka wiosenna z fetą, bułka i ayran do tego lub kugel. Co proponujesz na pierwszy rzut? Jeszcze nie wiem dokładnie co teraz. Z rana latał jakiś ze sterczącą fajką i nie miał gdzie trysnąć to wziął i usuwał tematy. Ja też właśnie zjadłam, weszła pasta z indykiem fasolką szparagową i brokułami. Jestem kontenta co u Cibie, koleżanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BellaS napisał: Ja też właśnie zjadłam, weszła pasta z indykiem fasolką szparagową i brokułami. Jestem kontenta co u Cibie, koleżanko? Cześć i cześć. Bułka tarta do tego? Fajne warzywka. Wszystkie zielone są bardzo zdrowe. Pogoda w porządku bo mniej niż 20 stopni, przyjemny wiatr, mało słońca i nie ma zaduchu. Ludzi mniej bo powyjeżdżali na wakacje. Nie ma tłumu popołudniami, nie trzeba się przepychać. A piątki, soboty i poranki w niedzielę są najmilsze. Wtedy praktycznie nie widać ludzi na zewnątrz. Wyludnienie. Kurz opada. Qwerty słabiutko ze zdrowiem ale ciągnę wózek jak się da i ile się do i dopóki się da. Powodzenia. * : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, tymczasowablokada napisał: Proszę Cię Skoro zaczęłam o świętych, to polecam sporo ciekawych książek i filmów o matce Teresie z Kalkuty i możesz się poważnie zaskoczyć Proś a będzie ci dane. Nie zrozum mnie źle. Mnie to nie przeszkadza. Imponuje mi wiedza, mądrze przekazywana. Natomiast tym którym wadzi być może przyczyniają się do zgładzenia. Rozumiesz? Matka Teresa powiadasz? Franciszek z Asyżu jest mi bliższy. Ps. już mam zgagę po tym jedzeniu. Umieram. Ratuj. Przytul. Pogłaskaj czy zrób coś. Heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach