BellaS 28 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, sv7 napisał: Cześć i cześć. Bułka tarta do tego? Fajne warzywka. Wszystkie zielone są bardzo zdrowe. Pogoda w porządku bo mniej niż 20 stopni, przyjemny wiatr, mało słońca i nie ma zaduchu. Ludzi mniej bo powyjeżdżali na wakacje. Nie ma tłumu popołudniami, nie trzeba się przepychać. A piątki, soboty i poranki w niedzielę są najmilsze. Wtedy praktycznie nie widać ludzi na zewnątrz. Wyludnienie. Kurz opada. Qwerty słabiutko ze zdrowiem ale ciągnę wózek jak się da i ile się do i dopóki się da. Powodzenia. * : Bez bułki, ograniczam węgle Za to cisne białko ile wlezie. No tutaj też pogoda ciut lepsza, bo ostatnie upały przypominały mi te egipskie w środku sezonu, co doprowadziło do takiej burzy że jadąc do pracy wczoraj po południu modliłam się o przetrwanie. Kompletnie nic nie widziałam, zerowa widoczność, nawet nie widziałam pobocza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, sv7 napisał: Ps. już mam zgagę po tym jedzeniu. Umieram. Ratuj. Przytul. Pogłaskaj czy zrób coś. Heh. Ja bym pogłaskała ale może to być źle odebrane:/ lubię ludziom hery głaskać ale przecież nie będziesz chodzić i głaskać bo się zdziwią i co ty robisz w ogóle Ciekawe czy ayran znajdę do picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 29 Napisano 1 godzinę temu Koleżanka ostatnio zazdrościła typowi co wszedł do żaby z gołą klata tak patrzyła na niego z pretensja i że też tak chce, kasjerka tak samo i sobie gadaliśmy że to bez różnicy dla nas można by nago chodzić jak w Afryce i czemu nie mozemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, zgłoszone na policję napisał: Ja bym pogłaskała ale może to być źle odebrane:/ lubię ludziom hery głaskać ale przecież nie będziesz chodzić i głaskać bo się zdziwią i co ty robisz w ogóle Ciekawe czy ayran znajdę do picia Weź nie pytaj, weź się przytul. W Polsce, w Lidl widziałam ayran osobiście. W innych sklepach nie. Nie widziałam w innych których byłam. Kiedyś czytałam, że można zrobić z jogurtu, wody i soli coś na kształt ayran. Pół na pół tego i tego plus soli do smaku. Złączyć, wymieszać, wypić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, zgłoszone na policję napisał: Koleżanka ostatnio zazdrościła typowi co wszedł do żaby z gołą klata tak patrzyła na niego z pretensja i że też tak chce, kasjerka tak samo i sobie gadaliśmy że to bez różnicy dla nas można by nago chodzić jak w Afryce i czemu nie mozemy U mnie w mieście jawnie chodzą mężczyźni w samych spodniach, spodenkach. Niekrórzy cali wytatuowani od szyi po pępek. Chudzi, grubsi, każdej maści. Nie zwracam na to uwagi w tej chwili. Tak jak nie zwracam na klapki typu ziko i białe długie skarpety do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 70 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, BellaS napisał: Bez bułki, ograniczam węgle Za to cisne białko ile wlezie. No tutaj też pogoda ciut lepsza, bo ostatnie upały przypominały mi te egipskie w środku sezonu, co doprowadziło do takiej burzy że jadąc do pracy wczoraj po południu modliłam się o przetrwanie. Kompletnie nic nie widziałam, zerowa widoczność, nawet nie widziałam pobocza Bałaś się? Dobrze, że cię nie porwało na inną planetę. U mnie tylko raz na przestrzeni 3 miesięcy deszcz popadał i tyle go widzieli. Susza i moje pomidory ledwo żyją. Jest ich... uwaga! Dwa na krzaku! Biedne jakieś takie i jeszcze zielone. Wątpię czy coś z nich będzie. Papryczka lepiej. Jest kilkanaście ich tam. Zobaczymy co czas przyniesie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 28 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, sv7 napisał: Bałaś się? Dobrze, że cię nie porwało na inną planetę. U mnie tylko raz na przestrzeni 3 miesięcy deszcz popadał i tyle go widzieli. Susza i moje pomidory ledwo żyją. Jest ich... uwaga! Dwa na krzaku! Biedne jakieś takie i jeszcze zielone. Wątpię czy coś z nich będzie. Papryczka lepiej. Jest kilkanaście ich tam. Zobaczymy co czas przyniesie. Bałam się dosłownie, choć rzadko mi sie to zdarza na drodze, ta ulewa wydawała się nie mieć końca. Życzę obfitych zbiorów w takim razie zbieram sie na rowerek póki pogoda na to pozwala paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teleports behind you 0 Napisano 1 godzinę temu mam przerwe w sraaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 139 Napisano 1 godzinę temu Ja mam przerwe w niepracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach