tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: W przypadku Madzi poczytac wariata Będzie dziś jakiś występ teatralny? Bo nie wiem, czy zasiadać za konsolą, czy iść się jednak myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Bu_Bu napisał: Obżera się na wieczór i dopa rośnie Mi to nie przeszkadza jak glodna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Będzie dziś jakiś występ teatralny? Bo nie wiem, czy zasiadać za konsolą, czy iść się jednak myć Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka za Spamming napisał: Ale to ty dzwonisz Masakra jak prowokujesz, wciągasz innych żeby tylko rozpętać goownoburzę chociaż nikt cię nie prowokuje. Ja prowokuje? Widzę, że wylazłaś zza krzaka bronić człowieka z autyzmem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca wieczorna 14 Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nic więcej nie piszcie, bo Libedy ze skołatanymi nerwami będą wam cisnąć. Znowu będzie, że Jeżowa to Alan i projekt Widmo z plastikowym wiadrem. Nie warto i milczenie w tych sprawach niech będzie złotem. Wpis niezgodny z regulaminem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Nie. Na pewno? Nic o trójkącie z grubą brzydką babą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: jak sie nie da kogos zmienic to trzeba otworzyc serce na miłosc Już wszyscy zaczynają opuszczać miejsce krzaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Mi to nie przeszkadza jak glodna gruba dópa teraz bedzie w ciazy a tajki czekaja i jak zyc co zrobic dobrze ze ty chociaz kochasz bo ona to chyba glownie wyglad i kasiora i sobie tym wali caly czas farfelune na forum az my musimy cierpiec 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ja prowokuje? Widzę, że wylazłaś zza krzaka bronić człowieka z autyzmem Tak, prowokujesz, wszyscy rozmawiali na temacie o czym innym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2213 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Będzie dziś jakiś występ teatralny? Bo nie wiem, czy zasiadać za konsolą, czy iść się jednak myć Będzie za chwile 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał: gruba dópa teraz bedzie w ciazy a tajki czekaja i jak zyc co zrobic dobrze ze ty chociaz kochasz bo ona to chyba glownie wyglad i kasiora i sobie tym wali caly czas farfelune na forum az my musimy cierpiec Opisała nawet kiedyś wygląd i zarys szczęki. Dobrze, że nie podała ilość zębów i implantów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 463 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Dla kazdego hetero takie widoki są obrzydliwe. Co zrobić. nie chodzić na plażę, na basen bo tam można zobaczyć faceta w gaciach i wszystkich zapewniać, że się jest hetero nawet jak nikt nie pyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Będzie za chwile Może dotrwam do północy, patrząc na Argentynę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2213 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, zgłoszone na policję napisał: jak sie nie da kogos zmienic to trzeba otworzyc serce na miłosc Jak to zrobić? Mówić mu same mile słowa całując go w stopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 0 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Doktor Hefner napisał: Mi to nie przeszkadza jak glodna Mi tym bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 9 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Opisała nawet kiedyś wygląd i zarys szczęki. Dobrze, że nie podała ilość zębów i implantów No i jedziemy, prowokacja była po to, żeby móc uruchomić swój skrypt na pełnej bo może ktoś zapomniał slogany. Ja prdl Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka za Spamming 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, zgłoszone na policję napisał: jak sie nie da kogos zmienic to trzeba otworzyc serce na miłosc A jak ktoś ma kamienne serce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Popatrzę na łysą patologię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2213 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie chodzić na plażę, na basen bo tam można zobaczyć faceta w gaciach i wszystkich zapewniać, że się jest hetero nawet jak nikt nie pyta Nie prościej napisać sobie to na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka za Spamming napisał: Tak, prowokujesz, wszyscy rozmawiali na temacie o czym innym. Pisały o dzieciach, a ja dodałam, żeby nic więcej nie pisały, bo twoje psiapsi w garsonkach później hejtują.. Nie ma Widmo i co ty biedna poczniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak to zrobić? Mówić mu same mile słowa całując go w stopy? sama nie wiem moze sie podlizywac. w myslach ciezko czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: Na pewno? Nic o trójkącie z grubą brzydką babą? Zaskocz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Popatrzę na łysą patologię. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie chodzić na plażę, na basen bo tam można zobaczyć faceta w gaciach i wszystkich zapewniać, że się jest hetero nawet jak nikt nie pyta Twoja noga, fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 9 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Pisały o dzieciach, a ja dodałam, żeby nic więcej nie pisały, bo twoje psiapsi w garsonkach później hejtują.. Nie ma Widmo i co ty biedna poczniesz To pocznę, że oglądam The Cure na Openerze a jednym okiem patrzę jak judzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Jeśli ktoś zgłasza coś takiego to oznacza że jest Zakompleksiony I przewrażliwiony na swoim punkcie i nie ma dystansu do siebie. Czyli tak naprawdę potwierdza tym samym że jest lysa patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie prościej napisać sobie to na czole Brakuje Makarona i Tworki w komplecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Będzie za chwile Wywołałaś wilczyce z lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie chodzić na plażę, na basen bo tam można zobaczyć faceta w gaciach i wszystkich zapewniać, że się jest hetero nawet jak nikt nie pyta To co innego. Nie podstawiają mi tego przed oczy. Chciałeś byc złośliwy czy zabawny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 11 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka za Spamming napisał: No i jedziemy, prowokacja była po to, żeby móc uruchomić swój skrypt na pełnej bo może ktoś zapomniał slogany. Ja prdl Już nie rób z siebie takiego świętojеbliwego, bo aż do flagowca wstydzisz się przyznać, to musiało być grubo komprom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach