WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 463 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Bu_Bu napisał: Twoja noga, fuj a body positive gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Brakuje Makarona i Tworki w komplecie Pewnie za chwilę sie zjawi bijąc po dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 463 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor Hefner napisał: To co innego. Nie podstawiają mi tego przed oczy. Chciałeś byc złośliwy czy zabawny? nie wiem jak to widzisz ale u mnie awatary są raczej małe i po lewej stronie od treści skoro można wrzucać damskie nogi to chyba męskie tez można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a body positive gdzie? W głowach lewaków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiem jak to widzisz ale u mnie awatary są raczej małe i po lewej stronie od treści skoro można wrzucać damskie nogi to chyba męskie tez można? Ty jesteś rudy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, zgłoszone na policję napisał: sama nie wiem moze sie podlizywac. w myslach ciezko czytac A może najlepiej na takich z krzykiem i wałkiem po głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Pewnie za chwilę sie zjawi bijąc po dopie Prędzej będzie tatuśkował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ty jesteś rudy? A co nie wolno mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co nie wolno mu Nie cb pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 463 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Ty jesteś rudy? nie podciągnąłem nasycenie bo zdjęcie było ciemne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A może najlepiej na takich z krzykiem i wałkiem po głowie Najlepiej granicę wyznaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еxit 8 napisał: Prędzej będzie tatuśkował Tobie może i tak ale mi trochę inaczej i obawiam się tego bicia po dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Się już nie mają do czego przyczepić, to zaczynają daltonistki wymyślać rude nogi. Do okulisty i psychiatry, w trybie natychmiastowym. Edytowano 1 godzinę temu przez tymczasowablokada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Nie cb pytam Ale ja odpowiadam bo wiem jak wygląda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tobie może i tak ale mi trochę inaczej i obawiam się tego bicia po dopie ostatnio daje czadu i kaze wypjerdalac krasnalom jak maja psychozy swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ja odpowiadam bo wiem jak wygląda Zaraz padnie pytanie, czy go wąchałaś, albo czy on ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tobie może i tak ale mi trochę inaczej i obawiam się tego bicia po dopie Ja to mam zawsze polewę z takich tatuśków, a Ty jak pozwoliłaś tak masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiem jak to widzisz ale u mnie awatary są raczej małe i po lewej stronie od treści skoro można wrzucać damskie nogi to chyba męskie tez można? Damskie nogi piękne. Męskie nie. Znajdz różnicę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Się już nie mają przyczepić do czego przyczepić, to zaczynają daltonistki wymyślać rude nogi. Do okulisty i psychiatry, w trybie natychmiastowym. Zaraz sie okaże że będą widzieć zamiast nogi coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale ja odpowiadam bo wiem jak wygląda Tak wiem nie musisz się chwalić w co w zdaniu ze siw gzicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Damskie nogi piękne. Męskie nie. Znajdz różnicę Ja lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tremendous 36 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еxit 8 napisał: Już nie rób z siebie takiego świętojеbliwego, bo aż do flagowca wstydzisz się przyznać, to musiało być grubo komprom Jak tam? Widzę, że dalej Ci nie daje spokoju, podobnie jak tutka paryska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zaraz sie okaże że będą widzieć zamiast nogi coś innego wzgorek widzieli 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Lysy szczur się wpjerdala z ryjem znowu w cudze gadki i udaje niezainteresowana inbami. Brzydzę się tego dekla. A wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еxit 8 napisał: Ja to mam zawsze polewę z takich tatuśków, a Ty jak pozwoliłaś tak masz Za dużo pozwalam mam krzyczeć i mówić sio Postawiłeś dziś na kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Tremendous napisał: Jak tam? Widzę, że dalej Ci nie daje spokoju, podobnie jak tutka paryska. Już przywykłem i mecze mnie wciągnęły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Ja lubie Datego wstawilem właśnie swoje w avek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 463 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Damskie nogi piękne. Męskie nie. Znajdz różnicę kobiety maja mniejsze stopy - 36-37-38 a mężczyźni większe 41-42-43 wiec największa różnica jest między stopami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zaraz padnie pytanie, czy go wąchałaś, albo czy on ciebie Wąchać to jeszcze nic ale smakować to jest to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Damskie nogi piękne. Męskie nie. Znajdz różnicę mi tam sie meskie bardziej podobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach