tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Tremendous napisał: Jak tam? Widzę, że dalej Ci nie daje spokoju, podobnie jak tutka paryska. No i pobudzona babka, występująca jako miłośniczka rudych chłopów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Datego wstawilem właśnie swoje w avek. Ale twoje nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, zgłoszone na policję napisał: wzgorek widzieli Bo Wzgorza mają oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wąchać to jeszcze nic ale smakować to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Widzicie jak łatwo sprowokować lysego szczura z Bielska białej. Pozdrawiam ludzi którzy się samooszukuja co do tej kùrwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, zgłoszone na policję napisał: ostatnio daje czadu i kaze wypjerdalac krasnalom jak maja psychozy swoje Tak trzymaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Za dużo pozwalam mam krzyczeć i mówić sio Postawiłeś dziś na kogoś Ciebie nic nie rusza jakbyś w ogóle nie była z gatunku homo sapiens. Na Egipt i najnudniejszy mecz jaki widziałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KnurBoży napisał: Ale twoje nie Zbyt kościste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Zbyt kościste? Nie są twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KnurBoży napisał: Widzicie jak łatwo sprowokować lysego szczura z Bielska białej. Pozdrawiam ludzi którzy się samooszukuja co do tej kùrwy Ale jak łatwo ktoś wywołał w tobie tak negatywne emocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: witam kibica nr1 w pieknym ozdobnym hełmie nie jestes senna bo widzialem ze skonczylas nawalnaki o 2.36 a przed 5 juz bylas pilnowac kafeterii ? masz konskie zdrowie normalny człowiek by wolal spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak trzymaj Dziś też obstawiłaś jakiś zakład? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, KnurBoży napisał: Widzicie jak łatwo sprowokować lysego szczura z Bielska białej. Pozdrawiam ludzi którzy się samooszukuja co do tej kùrwy co tam stresc co znowu helmofon zaczepki szuka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Klub Kibica Rekord B-B napisał: witam kibica nr1 w pieknym ozdobnym hełmie nie jestes senna bo widzialem ze skonczylas nawalnaki o 2.36 a przed 5 juz bylas pilnowac kafeterii ? masz konskie zdrowie normalny człowiek by wolal spac. To psychoza ja trzyma na adrenalinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Еxit 8 napisał: Ciebie nic nie rusza jakbyś w ogóle nie była z gatunku homo sapiens. Na Egipt i najnudniejszy mecz jaki widziałem . Na tym forum to nic mnie nie rusza i mogliby mnie ukamieniolować jak libed kiedyś chciał Ja na Australię i przylądek I wiem że przylądek nie wygra ale postawiłam Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: co tam stresc co znowu helmofon zaczepki szuka ? A nie chce mi się. Masz stronę do tyłu dystans szczura i bycie pokojowo nastawiona. Czyli dzień z życia lysej nihil novi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 9 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Еxit 8 napisał: Już nie rób z siebie takiego świętojеbliwego, bo aż do flagowca wstydzisz się przyznać, to musiało być grubo komprom Kolejny bot 1 argument na każdą okazję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, zgłoszone na policję napisał: mi tam sie meskie bardziej podobaja Czemu zdjęłaś kurę w butach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 0 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Doktor Hefner napisał: Damskie nogi piękne. Męskie nie. Znajdz różnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KnurBoży napisał: To psychoza ja trzyma na adrenalinie nie znam sie na chorobach psychciznych ale jak ona ma miec normalna pamiec i kojarzyć co robi i pisze jak po 2h to niemozliwe nawet u czlowieka mlodego a co dopiero u najstarszej kafeterianki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Na tym forum to nic mnie nie rusza i mogliby mnie ukamieniolować jak libed kiedyś chciał Ja na Australię i przypadek I wiem że przypadek nie wygra ale postawiłam Dlatego nadmieniłam, żebyś nic nie pisała o rodzinie i dzieciach, bo pojawi się nabuzowany Libed i zacznie pisać, że jesteś Allan i pewnie Wróbelek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone na policję 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Czemu zdjęłaś kurę w butach? znudzila mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еxit 8 12 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Na tym forum to nic mnie nie rusza i mogliby mnie ukamieniolować jak libed kiedyś chciał Ja na Australię i przypadek I wiem że przypadek nie wygra ale postawiłam Bo w sumie co tutaj może Ci grozić nic absolutnie . Jedni i drudzy nie umią wcale grać i gdybym nie obstawił , to nie oglądał bym tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Dziś też obstawiłaś jakiś zakład? Australię i przylądek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Klub Kibica Rekord B-B napisał: nie znam sie na chorobach psychciznych ale jak ona ma miec normalna pamiec i kojarzyć co robi i pisze jak po 2h to niemozliwe nawet u czlowieka mlodego a co dopiero u najstarszej kafeterianki Pojasnilam że to efekt manii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 264 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, zgłoszone na policję napisał: znudzila mi sie Wskakuj w wakacyjny klimat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka za Spamming 9 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Tremendous napisał: Jak tam? Widzę, że dalej Ci nie daje spokoju, podobnie jak tutka paryska. Ale to on mnie próbuje tu zaczepić, nieogarze, bo chyba chce interakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2215 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, zgłoszone na policję napisał: mi tam sie meskie bardziej podobaja Mi też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klub Kibica Rekord B-B 14 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, tymczasowablokada napisał: Nic więcej nie piszcie, bo Libedy ze skołatanymi nerwami będą wam cisnąć. Znowu będzie, że Jeżowa to Alan i projekt Widmo z plastikowym wiadrem. Nie warto i milczenie w tych sprawach niech będzie złotem. o widze ze juz o mnie wspominalas z tesknota co tam koniu nudzilo ci sie caly dzien bez zaczepek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KnurBoży 53 Napisano 1 godzinę temu Ogladam dokument o chorych sąsiadach i widzę tam lysa jak cie moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach