ilu_z_ja 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chyba że tak to najlepiej ale muszę być o 7 rano w Rzeszowie. Chyba że wstanę o 3 i będzie Ile ci droga zajmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2270 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak, wstawiała fotkę, a teraz się wypiera i wyzywa mnie od schizoli, bo co innego może ? Odwagi żeby się przyznać definitywnie jej brakuje. Myślisz że wstawiłaby swoją może jaja sobie robiła W każdym razie wstawiła i niech sie teraz tłumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2270 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Ile ci droga zajmie? Trochę ponad godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Myślisz że wstawiłaby swoją może jaja sobie robiła W każdym razie wstawiła i niech sie teraz tłumaczy Myślę, że kłamstwo jak oliwa zawsze na wierzch wypływa Właśnie, ale trzeba mieć odwagę, a kobiecie tego kalibru zdecydowanie jej brakuje, szkoda Edytowano 3 godziny temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Trochę ponad godzinę. O 3 się zaczyna? To jest wykonalne, tylko czy aż tak ci się chce, albo na drugą połowę wstać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2270 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: O 3 się zaczyna? To jest wykonalne, tylko czy aż tak ci się chce, albo na drugą połowę wstać. No o 3 ale chyba nie będzie mi sie chciało bo pójdę spać późno jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2270 Napisano 3 godziny temu Będzie dogrywka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 21 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No o 3 ale chyba nie będzie mi sie chciało bo pójdę spać późno jak zawsze. To nie ma sensu. Jeszcze jakby nasze drewniaki grały, to można byłoby się zastanowić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2270 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: To nie ma sensu. Jeszcze jakby nasze drewniaki grały, to można byłoby się zastanowić. Gdyby polska grała to bym oglądała nawet nie śpiąc całą noc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach