Makaron ..... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Wieje na kafe psem... więc zagramy muze Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 1 godzinę temu Słyszałem, że jest tutaj kibel? Chciałem się tylko odlać i uciekam siiiiiii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 1 godzinę temu 🧻 ciśnij smialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: 🧻 ciśnij smialo Gdzie jest przez Ciebie Magda Salowa Patrycja ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Gdzie jest przez Ciebie Magda Salowa Patrycja ? Mam to w dupje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 16 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Mam to w dupje Wiem, ale ja nie czerwony szlafroku Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 1 godzinę temu A to już nie moj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Gina słoneczko bellissima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: 🧻 ciśnij smialo Kurde, cała deskę obsikalem i co teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Kurde, cała deskę obsikalem i co teraz Wytrzyj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 1 godzinę temu Następnym razem siadaj jak czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 16 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Makaron ..... napisał: Gina słoneczko bellissima Uhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 54 minuty temu 8 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Wytrzyj Niech woźny wyciera, ja zwiewam stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Niech woźny wyciera, ja zwiewam stąd Nie ma kto wylizać. Lysa pewnie w egipcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 46 minut temu 6 minut temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie ma kto wylizać. Lysa pewnie w egipcie Masz dość bujną fryzurę nie szkoda Ci stracić włosów za te życzenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Masz dość bujną fryzurę nie szkoda Ci stracić włosów za te życzenia ? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie Podziel się włosami z Madzią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: Nie Więc życzę Ci byś zmądrzała i miała nadal włosy Dla twojego kolegi wyżej już za póżno na to. Edytowano 42 minuty temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Podziel się włosami z Madzią. A co ja jestem fundacja włosów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: A co ja jestem fundacja włosów Co on bredzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Więc życzę Ci byś zmądrzała i miała nadal włosy Nie potrzebuje twoich życzeń. To tylko włosy więc co sie srąsz. Twój łeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Co on bredzi? Nie wiem ale powinien się oyebac na znak solidarności z salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Wywalony0dbyt napisał: Nie potrzebuje twoich życzeń. To tylko włosy więc co sie srąsz. Twój łeb? Po co więc wchodzicie w mój temat, hejtować jak zwykle, bo tylko na to was stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2269 Napisano 40 minut temu 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: Więc życzę Ci byś zmądrzała i miała nadal włosy Dla twojego kolegi wyżej już za póżno na to. Wierzysz że jak sie obetnie to sie głupieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wywalony0dbyt 7 Napisano 40 minut temu Bo chcemy i możemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 20 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Po co więc wchodzicie w mój temat, hejtować jak zwykle, bo tylko na to was stać Bo my tu rządzimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2269 Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Co on bredzi? Ty jesteś kaktus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 38 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wierzysz że jak sie obetnie to sie głupieje Nie, wierzę, że jak zmądrzeje to i włosy zachowa, bo wyzywa od łysych kobietę która ma włosy i resztę na swoim miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 38 Napisano 37 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Bo my tu rządzimy. Nie rozmawiam z Tobą sprzedawczyku, więc nie cytuj mnie i rządzić to sobie możesz własną dupą Edytowano 37 minut temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach