Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:18 (edytowany) 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Chciałem, ale nie wszystko zależy ode mnie. Jak obrażasz to myślisz, że jesteś groźniejszy ? Posłuchaj, ja Cię nie zaczepiam i nie wyzywam pierwszy, to Ty się przyebałeś więc wypjerdalaj ... i szczekaj na swojej wiosce jesli masz odwagę wyjść na ulice do kogoś innego Edytowano sobota o 22:19 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:19 1 minutę temu, Wywalony0dbyt napisał: Kolega nie ma z tym problemu. Alfa wchùi Widocznie było to dla niego niewiarygodne przeżycie i ciężko było zachować to dla siebie. Dotknalem jej xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano sobota o 22:20 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Chciałem, ale nie wszystko zależy ode mnie. Jak obrażasz to myślisz, że jesteś groźniejszy ? Przecież ty sam wielokrotnie tu obrażasz i wyzywasz innych, a potem płaczesz, że biją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:20 (edytowany) 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Widocznie było to dla niego niewiarygodne przeżycie i ciężko było zachować to dla siebie. Dotknalem jej xd Ty dotknałeś dna i słuchawki od telefonu, a Iskra woli Lexa, bo jest męski nie to co Ty ... oszczańcu i sprzedawczyku Pojedź do niej i dotknij kobiety zamiast jęczeć do słuchawki ......o nie facecie Edytowano sobota o 22:22 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano sobota o 22:22 Szynszyla to musial byc rarytas dla takiego srakarona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:22 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Posłuchaj, ja Cię nie zaczepiam i nie wyzywam pierwszy, to Ty się przyebałeś więc wypjerdalaj ... i szczekaj na swojej wiosce jesli masz odwagę wyjść na ulice do kogoś innego A gdzie ja cię wzywałem? A ostatnio to co było, tyle wychlales i mówiłeś że elkę obrażam, a chodziło o lexa i spokojnie zareagowałem. Nie wychodzę z piwnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:23 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Przecież ty sam wielokrotnie tu obrażasz i wyzywasz innych, a potem płaczesz, że biją. Jak ktoś do mnie się normalnie odzywał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:24 1 minutę temu, dumbusia napisał: Szynszyla to musial byc rarytas dla takiego srakarona Prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:25 3 minuty temu, Makaron ..... napisał: Ty dotknałeś dna i słuchawki od telefonu, a Iskra woli Lexa, bo jest męski nie to co Ty ... oszczańcu i sprzedawczyku Pojedź do niej i dotknij kobiety zamiast jęczeć do słuchawki ......o nie facecie Niech woli. Ja nie mam z tym problemu, więc już się tak tym nie podniecaj. Ciebie mogę dotknąć i uzdrowić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano sobota o 22:28 3 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Prima sort no niektorzy to leczom korzeniem czy tam dziuplom swoja huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano sobota o 22:29 5 minut temu, ilu_z_ja napisał: Jak ktoś do mnie się normalnie odzywał Tak, nawet takich zaczepiałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:29 Przed chwilą, dumbusia napisał: no niektorzy to leczom korzeniem czy tam dziuplom swoja huh Spróbuj kiedyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:30 (edytowany) 4 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Niech woli. Ja nie mam z tym problemu, więc już się tak tym nie podniecaj. Ciebie mogę dotknąć i uzdrowić. I dobrze. Masz z tym problem, bo szukasz zaczepki za swoje niepowodzenia. Dotknąć to ty sobie możesz własną fujarę może nie nalejesz na deskę Edytowano sobota o 22:30 przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano sobota o 22:30 11 minut temu, ilu_z_ja napisał: Dotknalem jej xd oh oh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:31 Przed chwilą, G. Sterling napisał: Tak, nawet takich zaczepiałeś. Jakich takich? Może była taka sytuacja, jak raziło od niech tępotą, bo wtedy ciężko mi nad tym zapanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 34 Napisano sobota o 22:32 mmm you touch my tralala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Sterling 24 Napisano sobota o 22:33 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Jakich takich? Może była taka sytuacja, jak raziło od niech tępotą, bo wtedy ciężko mi nad tym zapanować. Może porządki warto zacząć od własnego podwórka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:34 1 minutę temu, dumbusia napisał: oh oh 2 minuty temu, Makaron ..... napisał: I dobrze. Masz z tym problem, bo szukasz zaczepki za swoje niepowodzenia. Dotknąć to ty sobie możesz własną fujarę może nie nalejesz na deskę Ty próbujesz mi mówić, że mam po prostu lubię czasem zaczepiać ludzie i sprawdzać ich reakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:35 2 minuty temu, dumbusia napisał: mmm you touch my tralala Ding ding dong Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:37 3 minuty temu, G. Sterling napisał: Może porządki warto zacząć od własnego podwórka. Ok. Tobie też mogę przypomnieć pełno takich sytuacji, ale po co aniołku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2301 Napisano sobota o 22:37 Mecz leci a wy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:38 2 minuty temu, Wywalony0dbyt napisał: Podobno to tylko forum ale odpala się jak na ustawce za kamienica Makaron przez internet jest niepokonany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2301 Napisano sobota o 22:39 22 minuty temu, Makaron ..... napisał: Jest, ale nie Boni, która ma walory, a hejtuje Magde z innych powodów Skąd wiesz jakie walory ma Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:39 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mecz leci a wy co? Makarona pojaśniam. Następnym razem niech puszczą o 3 w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2301 Napisano sobota o 22:40 Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Makarona pojaśniam. Następnym razem niech puszczą o 3 w nocy. Jutro jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:42 6 minut temu, ilu_z_ja napisał: Ty próbujesz mi mówić, że mam po prostu lubię czasem zaczepiać ludzie i sprawdzać ich reakcje Wiem, że kafe ostatnio ma mało inby, ale posłuchaj Malowany Matuszu i jak jesteś inteligentny i najmądrzejszy za jakiego się masz to zrozumiesz mój przekaz. Nie chce mi się z Tobą gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:43 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jutro jest Pon wolny, to sobie wstaję na moją Argentynę jaki wynik teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 45 Napisano sobota o 22:45 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Skąd wiesz jakie walory ma Boni Pokazywała Leżakowi, więc miałem przyjemność zobaczyć Plus policjantka jest, a zachowuje się jak sama widzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2301 Napisano sobota o 22:45 2 minuty temu, ilu_z_ja napisał: Pon wolny, to sobie wstaję na moją Argentynę jaki wynik teraz? 1:1. Ja chyba jutro nie dam rady odkładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 22 Napisano sobota o 22:46 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Wiem, że kafe ostatnio ma mało inby, ale posłuchaj Malowany Matuszu i jak jesteś inteligentny i najmądrzejszy za jakiego się masz to zrozumiesz mój przekaz. Nie chce mi się z Tobą gadać Na pierwszej stronie napisałeś, że ze mną nie rozmawiasz. Mówiłem, że ja tutaj rządzę i ja decyduje, czy gadasz ze mną, czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach