Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, Pulsaŕ napisał:

To może dzieci umyj bo wstydzę się za cb

Nie rozumiem nie czytalam tej dyskusji

4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

no to pracuje w pepsi albo coli czy za granica bo nie rozumiem. skladales reklamacje nas ilosc gazu w napoju i koledzy z zagranicy sprawdzai te ilosc ? ty trzezwy jestes ? 

sadze ze w tych korpo wiele osob powtarza to co im kaza bylem w fabryce widzialem moge ci nawet zdjecie wkleic bo widze ze bedziesz zaraz brnal w znajomych bez sensu i tam nie ma managerow sa team liderzy stad skrot stl jelsi chodzi o sprzedaz podpowiem ci. jest jeden menago na lokacje zwykle nazywany dyrektorem. taka maja strukture znam ze 40 osob z tych firm napojowych i alkoholowych bo to moja branza kiedys byla 😄 teraz juz nie jest to sie moge przyznac. w kazdej jest tak samo i w kazdej z koncentratu tego samego produkuja a najwiekszy syf to energetyki i te dla sportowcow w stylu oshee tego lepiej nie pic 😄 

A to było do przewidzenia że i w tej dziedzinie znasz ludzi aż 40😁

Napisano (edytowany)

Tak samo jak człowiek ma jeszcze zęby gubisz i wyrastają nowe w czasie ewolucji natura wyłączyła  ten mechanizm. Który jest! 

Edytowano przez OnlyTime

libed pracował gdzies w dystrybucji sprzedaży alkoholu? 

1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

A to było do przewidzenia że i w tej dziedzinie znasz ludzi aż 40😁

mysle ze nawet wiecej jak cie to tak interesuje 😄 

kiedys jak pracowalem w tej branzy to mialem 80 pracownikow pod opieka a znalem jeszcze innych ludzi pzoa swoimi  😄

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

no to pracuje w pepsi albo coli czy za granica bo nie rozumiem. skladales reklamacje nas ilosc gazu w napoju i koledzy z zagranicy sprawdzai te ilosc ? ty trzezwy jestes ? 

sadze ze w tych korpo wiele osob powtarza to co im kaza bylem w fabryce widzialem moge ci nawet zdjecie wkleic bo widze ze bedziesz zaraz brnal w znajomych bez sensu i tam nie ma managerow sa team liderzy stad skrot stl jelsi chodzi o sprzedaz podpowiem ci. jest jeden menago na lokacje zwykle nazywany dyrektorem. taka maja strukture znam ze 40 osob z tych firm napojowych i alkoholowych bo to moja branza kiedys byla 😄 teraz juz nie jest to sie moge przyznac. w kazdej jest tak samo i w kazdej z koncentratu tego samego produkuja a najwiekszy syf to energetyki i te dla sportowcow w stylu oshee tego lepiej nie pic 😄 

Czego nie rozumiesz? W korpo pepsi zagranicą. Skladalem im reklamacje w sensie przy rozmowie towarzyskiej. Szczególnie, ze jeden przy tym robi bezpośrednio. Nie wiem po co twoje wstawki z pytaniem o trzeźwość. 

• Haha 1

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

kiedys jak pracowalem w tej branzy to mialem 80 pracownikow pod opieka a znalem jeszcze innych ludzi pzoa swoimi  😄

dlatego taki zapalczywy kapitaluch haha i wszystko jasne

4 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

Pomyśl sobie, że mógłbyś mieć żonę wdzięczną jak ja, ale i głupią jak ja 😄 Od razu lepiej c'nie 😄

Celowo prowokuje głupotami, nie czytaj;) 

• Sad 1

1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

I jak to przezyli i czy w ogole przezyli

• Haha 1

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

Nie nie interesuje mnie twoja mitomania, bo ty w każdej branży kogoś znasz i wszędzie byłeś 😁

1 minutę temu, Sardynia na kafeterii napisał:

Celowo prowokuje głupotami, nie czytaj;) 

No weź go pogłaskaj :classic_rolleyes:

• Like 1

Kolejny troll na czarno do kolekcji tylko niech was nie banuja bo od nowa trzeba bedzie dawac do ignora

Przed chwilą, Sardynia na kafeterii napisał:

Ten Koralgor to chyba podszyw, chyba że oryginał już całkiem się zawiesił umysłowo. 

Może krejzi na fazie nas wkręca 😄

5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

jak zapytasz czy jakis chlop mial pena boa dusiciela to moze tez potwierdzi sprawdz 😄

Pisze abyście sprawdzili. immunoterapia bardziej się rozwija.  To są mechanizmu w człowieku które naprawiają. 

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Może krejzi na fazie nas wkręca 😄

Nie, jednak raczej oryginał. Cofnęłam się mu w profilu do starych postów. Założył ten nick po banie na oryginalnym szmaciaku. 

8 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

Pomyśl sobie, że mógłbyś mieć żonę wdzięczną jak ja, ale i głupią jak ja 😄 Od razu lepiej c'nie 😄

Żartowałem. Nie moglem sie powstrzymac żeby nie sprawdzic czy nie podczytuje 😉

• Sad 1

1 minutę temu, Doktor Hefner napisał:

Czego nie rozumiesz? W korpo pepsi zagranicą. Skladalem im reklamacje w sensie przy rozmowie towarzyskiej. Szczególnie, ze jeden przy tym robi bezpośrednio. Nie wiem po co twoje wstawki z pytaniem o trzeźwość. 

no zrozumialem ze reklamacje skoro oni sie tak przejmowali nia. 

przeciez centrala pepsi jest w pl dokladniej w krakowie obejmuje pol europy jak ktos zarzadza to zwykle tu pracuje albo w genewie. nadal jakas dziwna ta twoja opowiesc o tym gazie i tych legendach z receptura jesli chodzi o pepsi to ono troche inaczej smakuje w zaleznosci gdzie w pl ja produkuja. dziwne rzeczy piszesz jak na moj gust. 

10 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

moze zamiast wstawac skoro swit i chodzic do piekarni to sam upiecz 😄 podaj do lozka i zatancz na rzesach 😄

Dla mnie to nie jest problem, żeby przywieźć rano cos swiezego do jedzenia. Tym bardziej  ze sam korzystam. 

1 minutę temu, OnlyTime napisał:

Pisze abyście sprawdzili. immunoterapia bardziej się rozwija.  To są mechanizmu w człowieku które naprawiają. 

To chyba projekty i różne założenia jak to że można odwrócić proces starzenia tylko w teorii. Prędzej już klonowanie jest bardziej realne .😁

Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał:

To chyba projekty i różne założenia jak to że można odwrócić proces starzenia tylko w teorii. Prędzej już klonowanie jest bardziej realne .😁

To dopiero odkryli badania potrwają myślę za 30lat ? duże możliwości daje leczenia nawet raka. Prędzej wejdzie z tymi zębami już jest w innej fazie klinicznej.  

Od odkrycia od testów na zwierzętach, na ludziach na ludziach ostatni etap wejście na rynek to 5 lat

1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

no zrozumialem ze reklamacje skoro oni sie tak przejmowali nia. 

przeciez centrala pepsi jest w pl dokladniej w krakowie obejmuje pol europy jak ktos zarzadza to zwykle tu pracuje albo w genewie. nadal jakas dziwna ta twoja opowiesc o tym gazie i tych legendach z receptura jesli chodzi o pepsi to ono troche inaczej smakuje w zaleznosci gdzie w pl ja produkuja. dziwne rzeczy piszesz jak na moj gust. 

Mam wrażenie, ze w ogole nie rozumiesz zartow. Składałem im reklamację za każdym razem jak sie spotykalismy- ale nie przyszloby ni nawet do glowy składać jakas oficjalna reklamację co do ilości gazu. Napisalem to zartem. Co w tym dziwnego? Akurat piszę o Wielkiej Brytanii, a nie o Polsce.

Przed chwilą, Doktor Hefner napisał:

Mam wrażenie, ze w ogole nie rozumiesz zartow. Składałem im reklamację za każdym razem jak sie spotykalismy- ale nie przyszloby ni nawet do glowy składać jakas oficjalna reklamację co do ilości gazu. Napisalem to zartem. Co w tym dziwnego? Akurat piszę o Wielkiej Brytanii, a nie o Polsce.

tez podobno mam autyzm jak ty podobnie zdiagnozowany na kafeterii to powinienes mnie zrozumiec 😄

piszesz zwykle smniertelnie pwoaznie wiec nie uznalem tego za zart tylko ze faktycznie uwazasz ze masz za malo gazy w napoju

p.s. nie kupuj starych z uplywem czasu zmniejsza sie ilosc gazu dlatego napoj inaczej smakuje TAM zapomnialem jak to sie rozwija pewnie time cos tam czyli optymalny czas kiedy napoj jest najlepszy to 90dni do momentu produkcji w przypadku napojow o jakich rozmawiamy one sa na pol roku wiec to jest polowa jego cyklu bo 90 dni od poczatku to bedzie 90 dni od konca. w duzych korpo od TAMu jest kilak osob i one sprawdzaja czy w sklepach jest wiekszosc towaru wlasnie w tych datach. 

Napisano (edytowany)

energetyki maja 2 lata termin waznosci wiec wiadomo co w nich jest te dla sportowcow chyba tylko po to zeby nie straszyc nie maja dwoch lat ale maja podobny sklad 😄 niektore piwa rok tez bym unikal. 

Edytowano przez pełnokrwisty koń beskidzki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się