Caryca pieprzowa 254 Napisano środa o 18:53 1 minutę temu, Pommes napisał: Przerażające to Mogą też wyciąć macicę od choroby niezależnie od ciąży i też się wszystko poprzestawia. Kobiety mają przesrane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano środa o 18:55 3 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja i tak wolę być szczupły. Szczupłość mi się kojarzy z młodością, dawnymi czasami i z ludźmi sukcesu (tymi młodymi w garniturach z walizką w ręku). Niektórzy ćwiczą na siłowni, a ja wolę pozostać szczupły. Mi się z niczym nie kojarzy ale też bym wolala 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pommes 23 Napisano środa o 18:56 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Mogą też wyciąć macicę od choroby niezależnie od ciąży i też się wszystko poprzestawia. Kobiety mają przesrane. No to wiem ale chodziło o to konkretnie czy pęcherz rozwala i czujesz sikanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 254 Napisano środa o 18:58 1 minutę temu, Pommes napisał: No to wiem ale chodziło o to konkretnie czy pęcherz rozwala i czujesz sikanie Najradośniejszy moment po porodzie to jak wysikałam Niagarę po miesiącu kropelkowania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach