BellaS 44 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, flapjac napisał: jej najnowszy obiekt upatrzenia to chwilunia (onaaa chyba jej sie już znudzila) i teraz zz nim bedzie łazić tygodniami/miesiącami pjerdoląc ciągle to samo, zobaczycie xD chwilunią ją osika sikiem prostym, podejrzewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, flapjac napisał: jej najnowszy obiekt upatrzenia to chwilunia (onaaa chyba jej sie już znudzila) i teraz za nim bedzie łazić tygodniami/miesiącami wyrzygując ciągle to samo, zobaczycie xD Twoje niedoczekanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oddech diabła 1 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: chwilunią ją osika sikiem prostym, podejrzewam 40 zł natomiast nigdy nie wybaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Ja wiem, po prostu nie przyklaskiwałam jej ambicjom gwiazdorskim. Kuweto Trudno się dziwić. Na broadway by nie trafiła z takimi talentami. Może gdyby dobrze tym zagrała to do kabaretu. A więc Kuweta. Rozpieszczają mnie tutaj przyrównaniami do znanych osobistości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: po prostu wytrzymaj tydzień bez hejtowania a obrzucanie mnie epitetami niczego ci nie dodaje ani mi nie ujmuje Tydzień tyczył sie konkretnych osób. Jesli chodzi o dluzej niz tydzień odnosnie innych - miałeś pare miesięcy. FAKTY. co do drugiej części posta i epitetów, ojoj jak wzniosle, jaka klasa, wzruszyłam sie. Napisz może jakis wiersz o tanim towarze o osobie, której nie znasz to może wzruszę sie jeszcze bardziej na takiego dżentelmena:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 501 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, BellaS napisał: A co to za tygodniowy challenge? Bo Magda też coś takiego wspomina na sąsiednim wątku że dadzą radę wytrzymać tydzień bez hejtowania na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
raslup ist der Trottel 21 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, AndroGjenia napisał: Sam sobie lajkujesz posty? Sięgnąłeś już po profesjonalna pomoc? Nie jestem już libedem z Lublina? Ignor multikonciarzu Jesteś zwyyrolu niE licz że ktoś zapomni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: chwilunią ją osika sikiem prostym, podejrzewam Wspomnienia z siłowni wrocily? tak sie zabawiałaś z byczkami, którzy nie oddzwaniali na drugi dzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, raslup ist der Trottel napisał: Jesteś zwyyrolu niE licz że ktoś zapomni No wiec nadal sugeruje konsultacje psychiatryczna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: że dadzą radę wytrzymać tydzień bez hejtowania na siebie No to trzymam kciuki, a najbardziej jej kibicuje na nerwicy, może tam kariere wieksza zrobi tymi ścianami tekstu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, flapjac napisał: jej najnowszy obiekt upatrzenia to chwilunia (onaaa chyba jej sie już znudzila) i teraz za nim bedzie łazić tygodniami/miesiącami wyrzygując ciągle to samo, zobaczycie xD Zainteresował się Jeżem, a więc trzeba pokąsać. Jak to tak, żeby facet sobie wybierał z kim może rozmawiać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flapjac 6 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, AndroGjenia napisał: Sam sobie lajkujesz posty? Sięgnąłeś już po profesjonalna pomoc? Nie jestem już libedem z Lublina? Ignor multikonciarzu tak, tak paranoiczko xD najlepiej wszystko zawsze zrzucić na bica czy inne multi kogoś aktualnie nielubianego itd. haha standard 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, flapjac napisał: jej najnowszy obiekt upatrzenia to chwilunia (onaaa chyba jej sie już znudzila) i teraz za nim bedzie łazić tygodniami/miesiącami wyrzygując ciągle to samo, zobaczycie xD No zgadles jak zwykle, tak będzie. Tylko twoja kolej nigdy nie nadejdzie, zupełnie jak w zyciu co?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, flapjac napisał: tak, tak paranoiczko xD najlepiej wszystko zawsze zrzucić na bica czy inne multi kogoś aktualnie nielubianego itd. haha standard Zrzucam na tego który już sie pokazał od strony posiadania kilku kont i pisania sam ze soba jako trevo. ale w te dyskusje nie będę wchodzic z multikontem itself, wybacz sa jakies granice absurdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, AndroGjenia napisał: Wspomnienia z siłowni wrocily? tak sie zabawiałaś z byczkami, którzy nie oddzwaniali na drugi dzień? Czyli jednak atencja mężczyzn tak jej przeszkadza. Niemożliwi ci mężczyżni. Te byczki z siłowni. Te Chwilunie. Przecież tylko Krejzi można wielbić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Koralgoŕ napisał: Trudno się dziwić. Na broadway by nie trafiła z takimi talentami. Może gdyby dobrze tym zagrała to do kabaretu. A więc Kuweta. Rozpieszczają mnie tutaj przyrównaniami do znanych osobistości. W sumie to optymistyczne że mnie tu nie ma a paryska nadal jest tyrana. Oby więcej takich moich alter ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flapjac 6 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, AndroGjenia napisał: Wspomnienia z siłowni wrocily? tak sie zabawiałaś z byczkami, którzy nie oddzwaniali na drugi dzień? takie byczki to chyba najbardziej przydałyby się tobie, patrząc na twój mental i przysłowione niedor..chanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Koralgoŕ napisał: Czyli jednak atencja mężczyzn tak jej przeszkadza. Niemożliwi ci mężczyżni. Te byczki z siłowni. Te Chwilunie. Przecież tylko Krejzi można wielbić. szczególnie fotograf do którego poszła po zdjęcie do paszportu jego opinia ma kluczowe znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dumbusia 46 Napisano 11 godzin temu Opinia Bica tez sie przyda, nawet jak tylko do hejtu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgoŕ 18 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: W sumie to optymistyczne że mnie tu nie ma a paryska nadal jest tyrana. Oby więcej takich moich alter ego Pewne rzeczy nigdy się nie zmieniają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: W sumie to optymistyczne że mnie tu nie ma a paryska nadal jest tyrana. Oby więcej takich moich alter ego Ty tak tyrałaś mnie czy innych, ze schodziłaś z tego tyrania z racą wystrzelona we własny łeb. Miej litość dla logiki i faktow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, flapjac napisał: takie byczki to chyba najbardziej przydałyby się tobie, patrząc na twój mental i przysłowione niedor..chanie xD Libed już nie wystarcza? ojej, kto by pomyślał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, flapjac napisał: takie byczki to chyba najbardziej przydałyby się tobie, patrząc na twój mental i przysłowione niedor..chanie xD Co na ten temat może wiedzieć praviczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 34 Napisano 11 godzin temu 23 minuty temu, AndroGjenia napisał: Dwukrotnie ciebie zapytałam na różnych tematach, na inne postu udało ci sie odpowiedzieć. Nieistotne. to może powtórzę bo widze ze błyskotliwość masz na poziomie rozmówczyni z kolcami. tak mogę wytrzymać tydzień, ze nie pisałam tu KILKA MIESIĘCY mimo ze o mnie pisano. odnies sie do tego zdania, a nie jakies swoje jak sam przyznales subiektywne dywagacje. Takie są fakty. zrozumiales błyskotliwcze? co sie ze mnie wylewa to nie twoj interes, ja chciałam żebyś zderzył sie z tym zdaniem które jest faktem, ale nie umiesz ewidentnie. i nie manipuluj ze teraz mając bekę z trollicy która żywi sie tu jedynie hejtem złamałam jakies zasady bo zasady były określone wczoraj. wyleniałemu misiowi tez tak punktujesz skoro jej działalność tutaj to tylko hejt? Musisz w końcu zrozumieć, że nie ty tu ustalasz zasady i nikt ci nie będzie tańczył, jak mu zagrasz. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: szczególnie fotograf do którego poszła po zdjęcie do paszportu jego opinia ma kluczowe znaczenie Jej wystarczy jeden fotograf. A kto z forum odwiedził trzech chirurgów plastycznych, bo jeden komplement, że jeszcze nic nie trzeba robić nie wystarczył? Poka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 44 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Kaden napisał: Musisz w końcu zrozumieć, że nie ty tu ustalasz zasady i nikt ci nie będzie tańczył, jak mu zagrasz. Już tu nie przygwiazdorzy jak próbowała na początku, za dużo faktów wyszło na jaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flapjac 6 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: Co na ten temat może wiedzieć praviczek? a nie wiem, to musisz jakiś prawiczków zapytac, nie mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: szczególnie fotograf do którego poszła po zdjęcie do paszportu jego opinia ma kluczowe znaczenie A skad info o paszporcie? Coś ci sie pomieszało jak zwykle lag mózgowy czy wymysł? Nie pisałam o żadnym paszporcie farmazoniaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 501 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, AndroGjenia napisał: Tydzień tyczył sie konkretnych osób. Jesli chodzi o dluzej niz tydzień odnosnie innych - miałeś pare miesięcy. FAKTY. co do drugiej części posta i epitetów, ojoj jak wzniosle, jaka klasa, wzruszyłam sie. Napisz może jakis wiersz o tanim towarze o osobie, której nie znasz to może wzruszę sie jeszcze bardziej na takiego dżentelmena:) twoje twierdzenia to nie FAKTY tylko WIADOMOŚCI jak pies szczeka to mnie nie obraża jedynie pokazuje jaki jest niewychowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Jej wystarczy jeden fotograf. A kto z forum odwiedził trzech chirurgów plastycznych, bo jeden komplement, że jeszcze nic nie trzeba robić nie wystarczył? Poka? What? Nie znam tej historii haha do fotografa już nie będę mogła isc. Jak mnie ktos skomplementuje w autobusie, to nie będę mogła jezdzic komunikacja miejska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach