chaos... 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Jesteś jeb.nieta Kroplewska. Jesteś dr bieda płaskodupny xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 61 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: To slang nadmorski. Podobno mieszkasz nad Baltykiem. O czym ty pieprzysz stary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu Archaizmy i Podlasie są super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nie tresuje się tylko uczy współpracy, a głaskać wątpię czy gdziekolwiek wolno . Chyba że kozę albo owce Naprawdę można pogłaskać do fotki, ale obok stoi szaman xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, hoodoo napisał: A nie pamiętam już. Siedzenie na doopie z rodziną i schabowe też może być super jak komuś daje szczęście tak myślę Mocno zaostrzony dostęp do broni więc jedynie wojskowemu, albo myśliwemu mogło odjеbać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu Wszystko żeby było jednorodne standardowe wymuskane jak z ai ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, chaos... napisał: Naprawdę można pogłaskać do fotki, ale obok stoi szaman xD Nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu Korpo koorwy bez duszy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, hoodoo napisał: Korpo koorwy bez duszy huh Manekiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, chaos... napisał: Jesteś dr bieda płaskodupny xD twardodoopny bez sadła pamietaj bo czesto to zaznaczaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Manekiny Takie knajpy w Wawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Takie knajpy w Wawie. I w Pozku i chyba nie tylko. Z profilem na fejsie "czy jest kolejka do Manekina" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Takie knajpy w Wawie. To już do tego doszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To mówisz że kupiłeś kibel od chinola za 3 k nie nie kupilem klaudia chce kupic wiec moze swojej bylej niedoszlej kanadyjczyku go zamontujesz bo jesli masz jakas prace to wlasnie moze przy montażu kibli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu Poza tym nie wiem co jest egzotycznego w Japonii. Ja oczekuję, że ktos sie pochwali podróżą na Antarktyde. To na pewno niewielu przebije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, salix napisał: Te toalety można w polsce kupić nie trzeba jechać do Japonii ani zamawiać z Chin żeby na takim kiblu usiąść. wiem ale widzialem na peperze ze z transportem kosztuje kolo 2,5k a byl naprawde full wypas deska sie sama podnosi opuszcza mycie suszenie podgrzewana deska itd. w pl za 5k sa jednak nieco uboższe poza tym nie znam sie ten jeden widzialem i ladnie wygladal byl czarny z ledami typowy kibel dla janusza milionera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, chaos... napisał: Albo Mauritius, tam można robić fotki z lwem i innymi dzikimi zwierzętami. A plaża jak z bajki, ale ja nie byłam bo się boję dzikusów z maczugami xD Nom wiem, że można kupić w Polsce taki kibel. mauritus to francja a moze reunion juz nie pamietam tam nie ma dzikusów z maczugami ani biegajacych lwow na wolnosci cos ci sie pomylilo to wyspa moze z jakas tanzania mylisz Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: wiem ale widzialem na peperze ze z transportem kosztuje kolo 2,5k a byl naprawde full wypas deska sie sama podnosi opuszcza mycie suszenie podgrzewana deska itd. w pl za 5k sa jednak nieco uboższe poza tym nie znam sie ten jeden widzialem i ladnie wygladal byl czarny z ledami typowy kibel dla janusza milionera Za 2,5 koła w euro? Bo w złotych to wstyd instalować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, chaos... napisał: Jesteś dr bieda płaskodupny xD Uwazaj żebym nie zrobil screena i nie zapytał cie na insta dlaczego tak brzydko hejtujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mauritus to francja a moze reunion juz nie pamietam tam nie ma dzikusów z maczugami ani biegajacych lwow na wolnosci cos ci sie pomylilo to wyspa moze z jakas tanzania mylisz Byłeś w Rosji Libed? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, Doktor Hefner napisał: Bylem w Lidlu, swojskie klimaty, bydła najechało na dlugi weekend tyle, ze nie bylo miejsc parkingowych a kolejki na caly sklep. Ludzie jak widać zawsze mają wybor. Niektórzy wolą polskie morze mimo, ze płacą za hotele i wyżywienie tyle ile wydaliby zagranicą. Ale lubią surowe bałtyckie plaze, klimat i tyle bo jak i ty i zona nic innego nie znaja to gdzie maja jechac biora wypasiona wille i jada tam gdzie uwazaja ze sie jezdzi na wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To już do tego doszło Naleśniki podają. To chyba jakaś sieciówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 2 godziny temu Jprd chyba wakacje niektórym czkawką się odbiją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie nie kupilem klaudia chce kupic wiec moze swojej bylej niedoszlej kanadyjczyku go zamontujesz bo jesli masz jakas prace to wlasnie moze przy montażu kibli Piszesz tak jakbyś znał temat dogłębnie więc sądziłem, że kupiłeś. Albo tylko oglądałeś i obeszłeś się smakiem , bo nie na twoją kieszeń. Nie znam żadnej Klaudi weź leki odklejo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Za 2,5 koła w euro? Bo w złotych to wstyd instalować. w zlotych nie byla zlota pewnie za zlota jest doplata 7 minut temu, Doktor Hefner napisał: Poza tym nie wiem co jest egzotycznego w Japonii to ze bylo tam mniej osob z pl niz w barcelonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: mauritus to francja a moze reunion juz nie pamietam tam nie ma dzikusów z maczugami ani biegajacych lwow na wolnosci cos ci sie pomylilo to wyspa moze z jakas tanzania mylisz Ale mi chodzi o wyspę na oceanie indyjskim. Tata i mama zrobili fotkę z lwem, mówię prawdę. Można było kupić taką sesję zdjęciową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Naleśniki podają. To chyba jakaś sieciówka. Pewnie plują do jedzenia i później bekę mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, chaos... napisał: Ale mi chodzi o wyspę na oceanie indyjskim. Tata i mama zrobili fotkę z lwem, mówię prawdę. Można było kupić taką sesję zdjęciową. moze w zoo to foto zrobil albo w jakims parku na pewno tam dziko nie biegaja zadne lwy to cywilozowany teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Uwazaj żebym nie zrobil screena i nie zapytał cie na insta dlaczego tak brzydko hejtujesz. Śmiało ewka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bo jak i ty i zona nic innego nie znaja to gdzie maja jechac biora wypasiona wille i jada tam gdzie uwazaja ze sie jezdzi na wakacje Juz ci napisałem, ze każdy lubi cos innego, ale ty tego nie zrozumiesz. Mnie np ten ostatni wypad do Rzymu kosztował tyle, ze moglbym spokojnie lecieć do tej Japonii, tyle, ze na krócej. Jednak wolałem cos innego, co człowiek, którego wszystko nudzi raczej nie zrozumie. A jestem zadowolony ze swojego zycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach