Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

moze w zoo to foto zrobil albo w jakims parku na pewno tam dziko nie biegaja zadne lwy to cywilozowany teren 😄

No mówię że to była sesja zdjęciowa, a nie że w parku biegają xD

5 minut temu, ZbanowanaKawa napisał:

Jprd chyba wakacje niektórym czkawką się odbiją 😄 

Może lepiej nie pisać gdzie się jedzie. 😁💅

2 minuty temu, Doktor Hefner napisał:

Juz ci napisałem, ze każdy lubi cos innego, ale ty tego nie zrozumiesz. Mnie np ten ostatni wypad do Rzymu kosztował tyle, ze moglbym spokojnie lecieć do tej Japonii,  tyle, ze na krócej. Jednak wolałem cos innego, co człowiek, którego wszystko nudzi raczej nie zrozumie. A jestem zadowolony ze swojego zycia.

ja rozumiem nie musisz mi powtarzac kilka razy ze te wycieczki byly drogie juz ci odp[isywalem ze zona pisala z taka pogarda jakby w kosmos latala albo naprawde na jakies ekskluzywne miejsca a droga wille byle gdzie gdzie kazdy byl to moj znajomy gornik tez wynajmuje wiec juz rozumiem o czym ewka pisze po prostu inaczej sobie wyobrazalem te kaste bogoli

kupic cos drogo to zadna sztuka nei wiem co to za powod do dumy i dziwisz sie tym ludziom w sklepie ? moze do pobierowa jada tez bedzie drogo w golebiewskim. 

Edytowano przez pełnokrwisty koń beskidzki

1 minutę temu, Doktor Hefner napisał:

Juz ci napisałem, ze każdy lubi cos innego, ale ty tego nie zrozumiesz. Mnie np ten ostatni wypad do Rzymu kosztował tyle, ze moglbym spokojnie lecieć do tej Japonii,  tyle, ze na krócej. Jednak wolałem cos innego, co człowiek, którego wszystko nudzi raczej nie zrozumie. A jestem zadowolony ze swojego zycia.

no nawet do byle czego se potraficie dorobic super fabule i romantyzowac byle goowno a to jakis nudny rzym

2 minuty temu, Doktor Hefner napisał:

A macie oborę na posesji? 

• Haha 1

Dr bieda po prostu nie stać cię na Japonię i by ci żyłka pękła podczas lotu xD

• Haha 1

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

nie

Libed, może załóż Klub Podróżnika. Będziemy siadać wokół po turecku a Ty będziesz snuł opowieść. 

1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

chyba wszędzie

Są wszędzie? 

1 minutę temu, MaveriQ napisał:

A macie oborę na posesji? 

🫣😁

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

ja rozumiem nie musisz mi powtarzac kilka razy ze te wycieczki byly drogie juz ci odp[isywalem ze zona pisala z taka pogarda jakby w kosmos latala albo naprawde na jakies ekskluzywne miejsca a droga wille byle gdzie gdzie kazdy byl to moj znajomy gornik tez wynajmuje wiec juz rozumiem o czym ewka pisze po prostu inaczej sobie wyobrazalem te kaste bogoli

Jezeli twoj znajomy górnik jest w stanie zapłacić za wynajem na dwa tygodnie np 400,  500 eu dziennie to podziwiam zarobki. 

1 minutę temu, chaos... napisał:

E tam Rzym, ile można kościoły zwiedzać xD

dla tych ateuszy to niegodne zajecie koscioly zwiedzac nawet jak architektura ciekawa i lubia kadzidla wciagac nvm

1 minutę temu, Doktor Hefner napisał:

Jezeli twoj znajomy górnik jest w stanie zapłacić za wynajem na dwa tygodnie np 400,  500 eu dziennie to podziwiam zarobki. 

Ciebie na pewno nie stać bo pracujesz na srafe xD

• Haha 1

1 minutę temu, murb napisał:

Libed, może załóż Klub Podróżnika. Będziemy siadać wokół po turecku a Ty będziesz snuł opowieść. 

chetnie bym pogadal o jakichs ciekawych kierunkach ale na razie nie widze z kim, sadzilem ze moze ewka i chlop cos opowiedza ale niestety sie pomylilem i typowe januszowe wycieszki ktore w kazdym biurze sa od 20 lat z tym ze podobno w wersji na bogato jakby sie pewnie glebiej pokopalo to by sie okazlo ze to na bogato to tez jest jak u grupy studentow bo oni zwykle lubi sie pokazac na instagramie. 

jak ktos ma cos ciekawego do polecenia to chetnie poslucham pod warunkiem ze nie bedzie to opis np. golebiewskiego czyli ciekawie bo drogi i byle jak 😄 drogi hotel to se kazdy latwo znajdzie ja chetnie poslucham o jakims ciekawym miejscu. 

7 minut temu, Doktor Hefner napisał:

A jestem zadowolony ze swojego zycia.

I dlatego tyle czasu spędzasz na Kafeterii. 😁 Uważaj co napiszesz po zrobię skrina i wrzucę na iksa. 😁

Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

w większych miastach w całej Polsce - to sieciówka

Tak mi się zdawało. 

Przed chwilą, chaos... napisał:

Lol ale ten dr bieda jest niedowartościowany xD

biedny i ile to pracy sleczenie nad takim zeby na dziffki nie polecial bo ma depresje przez brak narkotykow huh

• Haha 1

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

chetnie bym pogadal o jakichs ciekawych kierunkach ale na razie nie widze z kim, sadzilem ze moze ewka i chlop cos opowiedza ale niestety sie pomylilem i typowe januszowe wycieszki ktore w kazdym biurze sa od 20 lat z tym ze podobno w wersji na bogato jakby sie pewnie glebiej pokopalo to by sie okazlo ze to na bogato to tez jest jak u grupy studentow bo oni zwykle lubi sie pokazac na instagramie. 

jak ktos ma cos ciekawego do polecenia to chetnie poslucham pod warunkiem ze nie bedzie to opis np. golebiewskiego czyli ciekawie bo drogi i byle jak 😄 drogi hotel to se kazdy latwo znajdzie ja chetnie poslucham o jakims ciekawym miejscu. 

Ja byłam oglądać groby  megalityczne. 

3 minuty temu, Doktor Hefner napisał:

A co? Chcesz sie u nas zatrzymać?

Pytam, bo lubię takie ruralne klimaty.

3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał:

Do mnie pisałeś że byłeś, a na Antarktydzie byłeś odklejo 🤔😁

tak tak to bylo penwie po tym jak ci pena wyslalem

to ze pisalem ze sa rejsy nie znaczy ze bylem tak sa co dwa lata chyba rozmaiwalem z kims kto byl i polecal widoki ale rejsu nie bo rzyganie non stop. takich ludzi jak ten bokser wtedy chetnie bym posluchal sadzilem po gadce ewki ze tez na takie podroze lata skoro tak sie wywyzsza i chwali se sa smietanka biznesowa ten chlop byl zwyklym ukrainskim bokserem mieszkajacym, w pl zaden milioner a byl na antarktydzie na wyspie wielkanocnej w chile a ja go spotkalem w birmie. milo sie go sluchalo. po raz pierwszy w zyciu spotkalem boksera ktory nie byl id.iota. 

to bylo kawal czasu temu z 6 lat i wtedy rejs na antakrtyde kosztowal 20k i to dla mnie jest luksus nie kazdego stac i nie kazdy wpadnie na to i ogarnie. janusz klapkowy nawet nie wie gdzie to jest i jedzie do hiszpani bo na insta pokazali ze lewandowski ma tam dom. 

9 minut temu, chaos... napisał:

Dr bieda po prostu nie stać cię na Japonię i by ci żyłka pękła podczas lotu xD

A twojego tate stać? 

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

tak tak to bylo penwie po tym jak ci pena wyslalem

to ze pisalem ze sa rejsy nie znaczy ze bylem tak sa co dwa lata chyba rozmaiwalem z kims kto byl i polecal widoki ale rejsu nie bo rzyganie non stop. takich ludzi jak ten bokser wtedy chetnie bym posluchal sadzilem po gadce ewki ze tez na takie podroze lata skoro tak sie wywyzsza i chwali se sa smietanka biznesowa ten chlop byl zwyklym ukrainskim bokserem mieszkajacym, w pl zaden milioner a byl na antarktydzie na wyspie wielkanocnej w chile a ja go spotkalem w birmie. milo sie go sluchalo. po raz pierwszy w zyciu spotkalem boksera ktory nie byl id.iota. 

to bylo kawal czasu temu z 6 lat i wtedy rejs na antakrtyde kosztowal 20k i to dla mnie jest luksus nie kazdego stac i nie kazdy wpadnie na to i ogarnie. janusz klapkowy nawet nie wie gdzie to jest i jedzie do hiszpani bo na insta pokazali ze lewandowski ma tam dom. 

Wysłałeś nudesa do Widmo? 😁

Dziś już kilka razy uśmiałam się serdecznie po Twoich postach. 😁😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się