pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Doktor Hefner napisał: Ja akurat z mieczem mam chłodne stosunki, ale w pewnym sensie myślę, ze sie szanujemy. Ciebie trudniej szanowac no ciesze sie ze dzieki mnie znowu sie bedziecie mogli zaprzyjaznic niestety obawiam sei ze wspomnien ewki to dluzej wszyscy zapamietaja siwe wlosy na jajach miecza an tle mebloscinaki niz cene tego apartamentu w rzymie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: i drukarka igłowa to zdjęcie może trochę słabo wyjść No co Ty! Tyle zachodu i nie będzie wiadomo czy to pe/nis? 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widzisz jak sie stara niczym pies pekinczyk wezcie go gdzies moze w tych willach jest jakis schiowek na miotly i miecz bedzie tam spal napiszecie ze byl w domku goscinym I po co to robisz? Rownie dobrze moge napisać ze wchodzisz w du.pe Qwerty Klaudii itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Widziałaś jakie Widmo robił screeny? Chyba ma poważne problemy ze wzrokiem no jeb/any slepiec mozna powiedziec ze on praktycznie nie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Libed, po prostu wyłożyłeś się dzisiaj. Cokolwiek napiszesz to i tak nie zmieni zdania o Tobie. Jesteś zwykłą fujarą losu. libed z kafe będzie musiał żyć ze świadomością, że miecz z kafe uważa go za fujarę losu pewnie już dzisiaj nie zaśnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Libed, po prostu wyłożyłeś się dzisiaj. Cokolwiek napiszesz to i tak nie zmieni zdania o Tobie. Jesteś zwykłą fujarą losu. Był na Bali!!! I wrócił. Potrafisz tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no ciesze sie ze dzieki mnie znowu sie bedziecie mogli zaprzyjaznic niestety obawiam sei ze wspomnien ewki to dluzej wszyscy zapamietaja siwe wlosy na jajach miecza an tle mebloscinaki niz cene tego apartamentu w rzymie Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no ciesze sie ze dzieki mnie znowu sie bedziecie mogli zaprzyjaznic niestety obawiam sei ze wspomnien ewki to dluzej wszyscy zapamietaja siwe wlosy na jajach miecza an tle mebloscinaki niz cene tego apartamentu w rzymie Dołóż jeszcze półkotapczan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 52 Napisano 4 godziny temu i tak sie zaraz pokloca bo im sie seksy znudza i potrzebna bedzie awantura becwalom przyebanym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu widmok w biedrze to potrafi tylko rpzeczytac napis biedronka na szyldzie moze temu mu wszystko dostarczaja a do banku wchodzi bez koszulki i sie awanturuje bo sie boi podpisywac jak mu cos podsuwaja bo nie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: libed z kafe będzie musiał żyć ze świadomością, że miecz z kafe uważa go za fujarę losu pewnie już dzisiaj nie zaśnie Skoczy z meblościanki robiąc w locie zdjęcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 52 Napisano 4 godziny temu same fujary losu tu siedzial i zryjcie wlosy z benisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Mam nadzieję, że jutro o poranku znajdę na forum temat: Sprostowanie reaktywacja. Zacznij robić notatki, żeby niczego nie pominąć. Nje boli cie geba od tego ciągłego szydzenia? Wiesz, ten szyderczy śmiech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Był na Bali!!! I wrócił. Potrafisz tak? też byłem w balii! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: libed z kafe będzie musiał żyć ze świadomością, że miecz z kafe uważa go za fujarę losu pewnie już dzisiaj nie zaśnie Ważne, że jest śmiesznie. Przepier/doliłem tutaj cały dzień. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Doktor Hefner napisał: I po co to robisz? Rownie dobrze moge napisać ze wchodzisz w du.pe Qwerty Klaudii itd. To napisz, co Ci szkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, koto napisał: Gdzie rolkara gruby nie gadam z menelami blokujacymi tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 225 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widmok w biedrze to potrafi tylko rpzeczytac napis biedronka na szyldzie moze temu mu wszystko dostarczaja a do banku wchodzi bez koszulki i sie awanturuje bo sie boi podpisywac jak mu cos podsuwaja bo nie widzi Gdyby tak było to bym ciągle robił literówki jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, ZbanowanaKawa napisał: Znam ją od lat i zawsze zadzierała nosa robiąc wszedzie awantury. To nie jest tak, ze mając teraz Doktora taka jest - Zawsze była wyniosła i gardziłs ludźmi pracującym na etat i tym bardziej bez studiów. Wiele razy się chwaliła, że ojciec jest doktorem, że coś tam i coś tam mnie to nie przeszkadza ja nadal chetnie poslucham opowiesci wakacyjnych jak beda ciekaw niech se ma nos zadarty tylko niech za tym cos idzie. na razie to idzie za tym giermek ktory odpowiada za nia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 38 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Dołóż jeszcze półkotapczan. A masz kryształ i setwetkę na Rubinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: Nje boli cie geba od tego ciągłego szydzenia? Wiesz, ten szyderczy śmiech... Rozchmurz się. Jesteś szczęśliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To napisz, co Ci szkodzi. Gdyby mi na tym zalezalo to pewnie bym spłodził te kilka postow. Libedowi zależy to plodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 33 Napisano 4 godziny temu Ktoś ma ten screen z wielkimi literami? Gnębiony był przez to Malowany, ale to Pieprz zauważyła trzcionkę tego screenu i wyszło, że Widuś jest ślepy jak kret. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, murb napisał: Nie wiem kto to wymyślił. Jeśli Ty to zastanowię się nad nagrodą specjalną. Zastanów się i odbij. Będzie miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A masz kryształ i setwetkę na Rubinie? Kineskop pękł z hukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Miecz napisał: Libed, po prostu wyłożyłeś się dzisiaj. Cokolwiek napiszesz to i tak nie zmieni zdania o Tobie. Jesteś zwykłą fujarą losu. tak tak i masz kompromy z mojej szkoly sredniej 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Kwestia czasu jak ktoś wspomni o jakiejkolwiek branży , to się okaże że masz tam znajomego i jak dla mnie masz coś z głową , bo jeszcze jest kwestia jak robisz ludziom zdjęcia z ukrycia robie na wypadek jakby milionery z kafeterii powiedzialy sprawdzam i pozniej musza jak ty udawaac ze plaza to fotomontaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 225 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Był na Bali!!! I wrócił. Potrafisz tak? W Afrika też był i strzelał z bazuka do chaty muźina jak się naćpał i to bez wy wychodzenia z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Gdyby mi na tym zalezalo to pewnie bym spłodził te kilka postow. Libedowi zależy to plodzi Może nie potrafisz albo się boisz reakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 52 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Rozchmurz się. Jesteś szczęśliwy. Ty nie jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaveriQ 63 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ZbanowanaKawa napisał: Ktoś ma ten screen z wielkimi literami? Gnębiony był przez to Malowany, ale to Pieprz zauważyła trzcionkę tego screenu i wyszło, że Widuś jest ślepy jak kret. Ty się czepiasz kogoś powiększonej czcionki, a Java Scriptu nie potrafiłaś przeskoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach