Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: chetnie bym pogadal o jakichs ciekawych kierunkach ale na razie nie widze z kim, sadzilem ze moze ewka i chlop cos opowiedza ale niestety sie pomylilem i typowe januszowe wycieszki ktore w kazdym biurze sa od 20 lat z tym ze podobno w wersji na bogato jakby sie pewnie glebiej pokopalo to by sie okazlo ze to na bogato to tez jest jak u grupy studentow bo oni zwykle lubi sie pokazac na instagramie. jak ktos ma cos ciekawego do polecenia to chetnie poslucham pod warunkiem ze nie bedzie to opis np. golebiewskiego czyli ciekawie bo drogi i byle jak drogi hotel to se kazdy latwo znajdzie ja chetnie poslucham o jakims ciekawym miejscu. Naprawdę polecam Antarktyde. Natomiast ja na pewno wybiore sie do Australii z dziećmi, ze wzgledu na to, ze tam ostatnie chwile spędził moj ojciec. Ale to za ładnych kilka lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 48 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wysłałeś nudesa do Widmo? Dziś już kilka razy uśmiałam się serdecznie po Twoich postach. wysłał ale był za duży i nie przeszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Meblościanka z PRLu Edytowano 2 godziny temu przez ZbanowanaKawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, koto napisał: A twojego tate stać? Nie wiem może pożyczył od libeda xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Doktor Hefner napisał: Jezeli twoj znajomy górnik jest w stanie zapłacić za wynajem na dwa tygodnie np 400, 500 eu dziennie to podziwiam zarobki. moj znajomy gornik jezdzi tam gdzie ty nie wiem ile placi ostatnio wiem ze zaplacil 20k za wille w chorwacji z basenami i byli tam w 4 osoby i mu mowilem ze poj.bany i tez ma bezrobotna zone ktora uwaza ze osiagnela zyciowy sukces bo nie pracuje. moze kupil pol roku wczensije i zaplacil mniej moze twoja miala zlote deski klozetowe nie wiem uwazam ze macie podobny gust i tyle. liczylem na cos innego po tych pogardliwych tekstach o plebsie i wlasnych wakacjach zony. zona glupia nie jest raczej ogarnia co to luksus i ze miasto w ktorym kazdy byl to nie ma sie czym ekscytowac. jak zaplaciles za pobyt w rzymie 50k to moim zdaniem po prostu jestes glu.pi i tyle i nie wiem czym tu sie chwalic. Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak tak to bylo penwie po tym jak ci pena wyslalem to ze pisalem ze sa rejsy nie znaczy ze bylem tak sa co dwa lata chyba rozmaiwalem z kims kto byl i polecal widoki ale rejsu nie bo rzyganie non stop. takich ludzi jak ten bokser wtedy chetnie bym posluchal sadzilem po gadce ewki ze tez na takie podroze lata skoro tak sie wywyzsza i chwali se sa smietanka biznesowa ten chlop byl zwyklym ukrainskim bokserem mieszkajacym, w pl zaden milioner a byl na antarktydzie na wyspie wielkanocnej w chile a ja go spotkalem w birmie. milo sie go sluchalo. po raz pierwszy w zyciu spotkalem boksera ktory nie byl id.iota. to bylo kawal czasu temu z 6 lat i wtedy rejs na antakrtyde kosztowal 20k i to dla mnie jest luksus nie kazdego stac i nie kazdy wpadnie na to i ogarnie. janusz klapkowy nawet nie wie gdzie to jest i jedzie do hiszpani bo na insta pokazali ze lewandowski ma tam dom. Nie dam rady przeczytać całego tego bełkotu, ale zrobiłem skrina jak twierdzisz że nie byłeś w Rosji, bo ty się zapomnisz i za niedługo będziesz pisał że byłeś w tej Rosji. A do czego Lewandowski i po co go tu przywoływać odklejo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: wysłał ale był za duży i nie przeszedł W kawałkach go wysyłał a Widmo układał jak puzzle. 🫣 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: chetnie bym pogadal o jakichs ciekawych kierunkach ale na razie nie widze z kim, sadzilem ze moze ewka i chlop cos opowiedza ale niestety sie pomylilem i typowe januszowe wycieszki ktore w kazdym biurze sa od 20 lat z tym ze podobno w wersji na bogato jakby sie pewnie glebiej pokopalo to by sie okazlo ze to na bogato to tez jest jak u grupy studentow bo oni zwykle lubi sie pokazac na instagramie. jak ktos ma cos ciekawego do polecenia to chetnie poslucham pod warunkiem ze nie bedzie to opis np. golebiewskiego czyli ciekawie bo drogi i byle jak drogi hotel to se kazdy latwo znajdzie ja chetnie poslucham o jakims ciekawym miejscu. Słyszałem, że zdobyłeś K2 w adidasach. Podobnież żleb "szyjka z butelki" nie stanowił dla Ciebie problemu. Tym bardziej jestem pod wrażeniem, że było to wejście zimowe. Dlaczego do tej pory się tym nie pochwaliłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, Doktor Hefner napisał: Jezeli twoj znajomy górnik jest w stanie zapłacić za wynajem na dwa tygodnie np 400, 500 eu dziennie to podziwiam zarobki. i jeszcze moze sie okazac pewnie ze moj znajomy gornik zarabia tyle ile milionerzy z kafeterii ktorzy z pogarda patrza na plebs bo on juz dawno za jakies dyzyry jednodniwe na ktorych spal bral po tysiac zlotych jak go spotkam to mu powiem ze jest milionerem i zyje jak milioner to gornik po studiach dobrze zarabia tym bardziej ze on jeszcze poza robota w kopalni ma jakies dzialki po dziadku o wartosci kilku baniek i jakbys go spotkal to bys pewnie powiedzial ze prostak a nie biznes klasa kokaina i divami nie pogardzi i pierwsyz biegnie i tez rypal prostytutke z kolega to bylo jego marzenie naprawde macie wiele wpsolnego Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: I dlatego tyle czasu spędzasz na Kafeterii. Uważaj co napiszesz po zrobię skrina i wrzucę na iksa. A co to ma wspólnego ze szczęściem? To ze ty jestes nieszczęśliwa tu pisząc nie znaczy ze ja jestem. Siedze przed domem, patrze na córkę, która siedzi a huśtawce z koleżanką, obok nasz noswy kot. Np naX tez spędzam sporo czasu. I? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 222 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Wysłałeś nudesa do Widmo? Dziś już kilka razy uśmiałam się serdecznie po Twoich postach. Tylko że ja mam wyłączony komunikator od lat , więc odklejeniec musiał mnie z kimś pomylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ak zaplaciles za pobyt w rzymie 50k to moim zdaniem po prostu jestes glu.pi i tyle i nie wiem czym tu sie chwalic. Właśnie doczytałam w wątku basenowym że narzeczona cię nazywa per przekupo i że piszesz wqrwiajace rzeczy. Wszystko ok w waszym związku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 32 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: A co to ma wspólnego ze szczęściem? To ze ty jestes nieszczęśliwa tu pisząc nie znaczy ze ja jestem. Siedze przed domem, patrze na córkę, która siedzi a huśtawce z koleżanką, obok nasz noswy kot. Np naX tez spędzam sporo czasu. I? Ciemno już za oknem, więc chyba nie pora na huśtawkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 50 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Doktor Hefner napisał: A co to ma wspólnego ze szczęściem? To ze ty jestes nieszczęśliwa tu pisząc nie znaczy ze ja jestem. Siedze przed domem, patrze na córkę, która siedzi a huśtawce z koleżanką, obok nasz noswy kot. Np naX tez spędzam sporo czasu. I? skad wiesz ze nieszczesliwa moze jestes taki latwy i tani ze myslala ze ma szanse czy z czego tam te wasze guwnoburze wynikaly i elaboraty huh nadal nie rozumię murb mondrzejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1040 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: moj znajomy gornik... A ja głupi myślałem, że ktoś Ci dzisiaj zajomał konto. A tu proszę! Stary, dobry Libed z kolejną serią znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Ja byłam oglądać groby megalityczne. ja nie lubie gruzowisk mnie nudza np. ateny i inne takei rzeczy jak widze kupe kamieni to zal mi 20 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: bylo kawal czasu temu z 6 lat I jeszcze że powinieneś pewne kwestie przepracować no kto by pomyślał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 2 godziny temu Byczy kiedyś wysyłał do babek na kafe. Ja go z kolei wysłałam Moonowi, a on mi, że mam go ostrzegać jeśli takie coś wysyłam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Tylko że ja mam wyłączony komunikator od lat , więc odklejeniec musiał mnie z kimś pomylić. To ktoś inny składa jego pena. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Wysłałeś nudesa do Widmo? Dziś już kilka razy uśmiałam się serdecznie po Twoich postach. tak to bylo zaraz po tym jak tobie wyslalem chjcialem zeby mnei zaprosil do kanady tak fajnie opowiadal o tych wilkach i chatce nad jeziorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: moj znajomy gornik jezdzi tam gdzie ty nie wiem ile placi ostatnio wiem ze zaplacil 20k za wille w chorwacji z basenami i byli tam w 4 osoby i mu mowilem ze poj.bany i tez ma bezrobotna zone ktora uwaza ze osiagnela zyciowy sukces bo nie pracuje. moze kupil pol roku wczensije i zaplacil mniej moze twoja miala zlote deski klozetowe nie wiem uwazam ze macie podobny gust i tyle. liczylem na cos innego po tych pogardliwych tekstach o plebsie i wlasnych wakacjach zony. zona glupia nie jest raczej ogarnia co to luksus i ze miasto w ktorym kazdy byl to nie ma sie czym ekscytowac. jak zaplaciles za pobyt w rzymie 50k to moim zdaniem po prostu jestes glu.pi i tyle i nie wiem czym tu sie chwalic. A ja uważam ze ty jesteś głupi. Mi się bardzo podobało. Nie wiem w czym masz problem, ale naprawdę chcę, żebyś jechal na Antarktyde, bo to o czym piszesz mi nie imponuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, hoodoo napisał: skad wiesz ze nieszczesliwa moze jestes taki latwy i tani ze myslala ze ma szanse czy z czego tam te wasze guwnoburze wynikaly i elaboraty huh nadal nie rozumię murb mondrzejsza Tani i łatwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu juz te wymyslone wilki widmoka i niedziewidzie kanadyjskie byly chyba ciekawsze od opowiesci o wakacjach ze willa kosztowala 500 euro za dobe to poziom wlasnie qwerty ona tez podawala jakies 15k dzisiaj pewnie dlatego tak darli wczoraj koty ze to ta sama kategoria milionerow. ewka liczy kase chlopa a qwerty ortopedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ZbanowanaKawa napisał: Ciemno już za oknem, więc chyba nie pora na huśtawkę Może sie teleportowali na Teneryfe. Tu jeszcze jasno chcecie focie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 174 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, hoodoo napisał: skad wiesz ze nieszczesliwa moze jestes taki latwy i tani ze myslala ze ma szanse czy z czego tam te wasze guwnoburze wynikaly i elaboraty huh nadal nie rozumię murb mondrzejsza Ponieważ ciągle wzpomina o tym, ze jak ktoś pisze na Kafe to nie jest szczęśliwy. Poważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: tak to bylo zaraz po tym jak tobie wyslalem chjcialem zeby mnei zaprosil do kanady tak fajnie opowiadal o tych wilkach i chatce nad jeziorem Słałeś seriami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 108 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Doktor Hefner napisał: Naprawdę polecam Antarktyde. Natomiast ja na pewno wybiore sie do Australii z dziećmi, ze wzgledu na to, ze tam ostatnie chwile spędził moj ojciec. Ale to za ładnych kilka lat. no liczylem ze moze polecisz mi jakas plaze surferow w gold coast albo cos w ten desen no wiec czekam az spedzicie wakacje w miejscu gdzie nie byl kazdy janusz z kopalni i chetnie poslucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 912 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Może sie teleportowali na Teneryfe. Tu jeszcze jasno chcecie focie? Palec w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz te wymyslone wilki widmoka i niedziewidzie kanadyjskie byly chyba ciekawsze od opowiesci o wakacjach ze willa kosztowala 500 euro za dobe to poziom wlasnie qwerty ona tez podawala jakies 15k dzisiaj pewnie dlatego tak darli wczoraj koty ze to ta sama kategoria milionerow. ewka liczy kase chlopa a qwerty ortopedy No widzisz, czyli Widmo wygrał konkurs na najlepsze wakacje i nie jest milionerem xD chyba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 96 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: juz te wymyslone wilki widmoka i niedziewidzie kanadyjskie byly chyba ciekawsze od opowiesci o wakacjach ze willa kosztowala 500 euro za dobe to poziom wlasnie qwerty ona tez podawala jakies 15k dzisiaj pewnie dlatego tak darli wczoraj koty ze to ta sama kategoria milionerow. ewka liczy kase chlopa a qwerty ortopedy Ale ja tyle zapłaciłam za mnie i dzieci, ortopeda kupił dopiero niedawno bo ja już dawno kupowalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach