Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Taki krzok pnący z czerwonymi trąbkami. Nieee, to do oglądania, to do jedzenia. Ale racja, musiałabym posadzić. Tylko nie od strony sąsiada, bo mi jeżynę bezkolcową zbeszcześcili. nie, no musze wygooglowac te trabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Be quiet! napisał: mnie nikt nie odwiedza i nie wpadlem na to Nie popijam z nimi kawki. Raczej trzymam dystans bo wszystkie sporo starsze ode mnie, ale czasem potrzebujemy pomocy drobnej czy inne takie. Ostatnio jedna przyszła mi dać prezent dziękczynny i oblukała mi nawet nową deskę sedesową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja sie ciesze bo jak na totalnie lewa ogrodniczkę udało mi sie nie zabić 3 z 5 roślin z zeszłego sezonu. A jedna i tak trudna w obsłudze wiec nie powtarzam eksperymentu Edytowano 4 godziny temu przez AndroGjenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, AndroGjenia napisał: Jak? Mowili przy niej wolność równość braterstwo ? Nie wiem czy prysnęli chemią czy naderwali, ale uschnęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Można już pisać na kafeterii zabić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: oblukała mi nawet nową deskę sedesową Masz ten model z zatopionymi w żywicy żyletkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Be quiet! napisał: i co cie bardziej wkurzylo babcia, czy ze kciukami?:D Nic. Poczułam się jak debeściara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Baba napisał: Nie popijam z nimi kawki. Raczej trzymam dystans bo wszystkie sporo starsze ode mnie, ale czasem potrzebujemy pomocy drobnej czy inne takie. Ostatnio jedna przyszła mi dać prezent dziękczynny i oblukała mi nawet nową deskę sedesową jeszcze starsze od ciebie>? cos tam kiedys wspominalas, ze przez charakter nie masz za duzo kolezanek, ale moge cos mylic. nie chciala usiasc i wyprobowac? Edytowano 4 godziny temu przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Masz ten model z zatopionymi w żywicy żyletkami? To jakis model z temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nic. Poczułam się jak debeściara masz swoj styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: To jakis model z temu? Nie, bo widziałam go u ciotki z 15 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Podzielę się z wami radosną nowiną. Kilka lat temu zasadziłam milin, który ogólnie jest rośliną inwazyjną i ludzie przeklinają ten dzień kiedy go wkopywali. A u mnie, że radził sobie przeciętnie to mało powiedziane. I wreszcie, po chyba 5 latach, pierwszy raz zakwitnął Milin jest cudny. Posadziłam na działce bo sąsiadka obok miała. Ja milin zawsze kojarzę z dużymi frezjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Deski z palma są najlepsze. Chyba chodzi żebyś se wyobrażał ze sråsz na plaży nwm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Masz ten model z zatopionymi w żywicy żyletkami? Zależało mi na czarnym kolorze i taki mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Deski z palma są najlepsze. Chyba chodzi żebyś se wyobrażał ze sråsz na plaży nwm tylko jeszcze piasek wysypac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: tylko jeszcze piasek wysypac Kiedys kota uczyłam sråc jak czlowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu w takim damskim gronie czuje sie jakbym byl jedną z was odchodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Jeszcze były takie kompozycje kwiatowe które z daleka wyglądały jak rozbryzgana sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: w takim damskim gronie czuje sie jakbym byl jedną z was odchodze Zostan, Marta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BożaBabcia napisał: Kiedys kota uczyłam sråc jak czlowiek nawet nie pytam jak to sie skonczylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: w takim damskim gronie czuje sie jakbym byl jedną z was odchodze Zastępujesz nam geja i musisz zostac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Zależało mi na czarnym kolorze i taki mam. PKP Poznań Główny 1995 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Be quiet! napisał: nawet nie pytam jak to sie skonczylo Wnioskiem że nie ma co robić kwadratu z koloa i vice versa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Zastępujesz nam geja i musisz zostac czuje sie malo meski, jak rym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BożaBabcia napisał: Wnioskiem że nie ma co robić kwadratu z koloa i vice versa A niektóre umieją chyba nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AndroGjenia 26 Napisano 4 godziny temu Ja bym chciała psa ale musiałby mieć ładny pyszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, AndroGjenia napisał: A niektóre umieją chyba nie ? Tak są specjalne deski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 489 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Be quiet! napisał: jeszcze starsze od ciebie>? cos tam kiedys wspominalas, ze przez charakter nie masz za duzo kolezanek, ale moge cos mylic. nie chciala usiasc i wyprobowac? Jedna jest ode mnie starsza i 30 lat. I tak i nie. Nie mam przyjaciółek dla których będę na każde zawołanie. Ustaliłam samoczynnie priorytety po ślubie i teraz mam tylko koleżanki. Nie podtrzymuję bliższych kontaktów z koleżankami "monitoring osiedlowy" , imprezowiczki i pindzie. Szkoda mojego cennego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaBabcia 16 Napisano 4 godziny temu Jedyne psy jakie mogłabym mieć gdyby sråly do kuwety to mops buldog i czilala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 267 Napisano 4 godziny temu Szpak zrobił postęp. Już nie lata po scenie z gołymi cycami tylko założył koronkową bluzeczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach