Be quiet! 30 Napisano niedziela o 11:53 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mаstermind 0 Napisano niedziela o 11:59 Nieprawda, jestem bardzo bardzo niegrzecznym psem, który potrzebuje tresury od swojej pani. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano niedziela o 12:03 Na kolana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 12:04 Dobra, wypier z tej Choroszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pejsar 10 Napisano niedziela o 12:04 No elo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 12:06 (edytowany) Jestem atencyjna kor.wa.. i dobrze mi z tym. Edytowano niedziela o 12:06 przez Be quiet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Be quiet! 30 Napisano niedziela o 12:07 Zjadłem schabowego z ziemniakami, rosół i kupiłem batoniki. Wróciła mi ochota do życia i nawet was lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach