Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Ale syf tu robicie...

Polecane posty

6 minut temu, Caryca pieprzowa napisał:

To może Kórnik i Rogalin? Są blisko siebie.

Tak, były na liscie 25 atrakcji z  jakiejś strony turystycznej. Plus Ląd, Gołuchów, Lednica, Szlak Piastowski. No i Poznań i Gniezno były od początku w rozpisce bo w jednym nigdy nie byłam, w drugim byłam w podstawówce na wycieczce 🙂

Powiem Ci, że dziś nie rozpieszczacie gości pogodą 😋

Edytowano przez Śliwka is Back
  • Haha 1

3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał:

A ten daily jest niemodyfikowalny? Nie da się np.podnieść temperatury?

Da, ale programator ma widełki... w tych programach 3h to ustawiasz dowolnie, a w tych krótszych to masz zakres... np od 30, 40, 60 np

Edytowano przez eRCe

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Tak, były na liscie 25 atrakcji z  jakiejś strony turystycznej. Plus Ląd, Gołuchów, Lednica, Szlak Piastowski. No i Poznań i Gniezno były od początku w rozpisce bo w jednym nigdy nie byłam, w drugim byłam w podstawówce na wycieczce 🙂

Powiem Ci, że dziś nie rozpieszczacie gości pogodą 😋

Pogoda typowo pałacowa choć i przy takich atrakcjach są parki i skanseny do zmoknięcia.

Kórnik to moja trauma z dzieciństwa 😆 Pierwsza szkolna wycieczka, nie mogłam wejść po schodach w tych półmetrowych muzealnych kapciach 😂

4 minuty temu, eRCe napisał:

Da, ale programator ma widełki... w tych programach 3h to ustawiasz dowolnie, a w tych krótszych to masz zakres... np od 30 do 50 np

Tak, u mnie jest 40 i 60. Ale wyższych nie potrzebuję.

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Tak, u mnie jest 40 i 60. Ale wyższych nie potrzebuję.

No, ale ręczniki to chyba trzeba by było od czasu do czasu trochę podgotować... Nie wiem... Chyba, że współczesne detergenty już nie potrzebują 80 stopni... 

2 minuty temu, eRCe napisał:

No, ale ręczniki to chyba trzeba by było od czasu do czasu trochę podgotować... Nie wiem... Chyba, że współczesne detergenty już nie potrzebują 80 stopni... 

Współczesne detergenty są spoko za to tkaniny coraz częściej z metką prać w 30 stopniach 😛

Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał:

Współczesne detergenty są spoko za to tkaniny coraz częściej z metką prać w 30 stopniach 😛

Ta, ja wszystkie koszulki do biegania to wyłącznie w 30 stopniach, bo inaczej się niszczą szybko. No chyba, że się zaplami, to wtedy trzeba w wyżej temp.

Przed chwilą, eRCe napisał:

Ta, ja wszystkie koszulki do biegania to wyłącznie w 30 stopniach, bo inaczej się niszczą szybko. No chyba, że się zaplami, to wtedy trzeba w wyżej temp.

Zwykły płyn Ludwik do mycia naczyń usuwa wszelkie plamy z odzieży. Najszybciej i najpewniej 😄 

2 minuty temu, KibicowałamNorwegii🇧🇻 napisał:

Zwykły płyn Ludwik do mycia naczyń usuwa wszelkie plamy z odzieży. Najszybciej i najpewniej 😄 

No, nie wszystkie... Po czerwonym winie np jest zabawa... xD

10 minut temu, eRCe napisał:

No, nie wszystkie... Po czerwonym winie np jest zabawa... xD

Czerwone wino nie zejdzie i to jest jedyna plama, która zawsze zostanie na obrusie lub odzieży... 

Ludwik był kiedyś dobry, może tak ze 20 lat temu, bo obecnie za bardzo przekombinowali i zrobili butelkę 900 ml 🙃 Ale od lat jestem wierna właśnie tej nazwie. 

To nie patrz albo pożal się adminowi, jak kiedyś na mnie mu skargi wysyłałeś 😄 

28 minut temu, OnlyTime napisał:

Dzisiaj mecz Yamal kontra Messi. 

Yamal na razie nic nie pokazał w przeciwieństwie do Messiego i Mbappe, ale sama Agrentyna będzie groźnym i godnym rywalem dla Hiszpanii. Wszystko możliwe 😉

17 minut temu, eRCe napisał:

Yamal na razie nic nie pokazał w przeciwieństwie do Messiego i Mbappe, ale sama Agrentyna będzie groźnym i godnym rywalem dla Hiszpanii. Wszystko możliwe 😉

Yamal 19 lat (dziecko w nawiasie wygrał jakiś tam konkurs) Messiego jego uczeń. Messi zna go od kołyski jak robił w majtki. 

Uczeń przewyższy nauczyciela? 

Edytowano przez OnlyTime

10 minut temu, OnlyTime napisał:

Yamal 19 lat (dziecko w nawiasie wygrał jakiś tam konkurs) Messiego jego uczeń. Messi zna go od kołyski jak robił w majtki. 

Uczeń przewyższy nauczyciela? 

No, była jakaś akcja charytatywna organizowana przez Barcę i była nagroda w postaci sesji zdjęciowej z gwiazdą zespołu.

No i tak 19-letni wtedy, mocno nieśmiały i introwertyczny Messi został oddelegowany do sesji zdjęciowej ze zwyciężczynią konkursu - matką Yamala, który wtedy był jeszcze niemowlakiem.

Mały świat.

Czy przewyższy to wątpię, bo takie legendy rodzą się raz na sto lat... Wydaje mi się, że będą lata posuchy od takich gigantów jak Leo czy Cristiano na wiele lat, co nie znaczy, że Yamal nie będzie znakomitym zawodnikiem na miarę Mbappe - to bardzo możliwe 😉

Edytowano przez eRCe

To raczej zaplanowana akcja symboliczna a nie żaden przypadek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się