WywaloneJajā 18 Napisano 19 minut temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Puści sobie Jasona Donavana Too Many Broken Hearts i jakoś dzień minie. Krzysztof potrzebuje ostrego brzmienia bo ma mocnom psyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Krzysztof potrzebuje ostrego brzmienia bo ma mocnom psyche mylisz osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 18 minut temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mylisz osoby Nie rozumię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Krzysztof potrzebuje ostrego brzmienia bo ma mocnom psyche Ksysio jest za młody i za twardy na pościelówy dla nastolatków z lat 80. On dorastał w trudnych latach 90 i słuchał Karramby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 17 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Nie rozumię to nie widmo się domaga udowodnienia, ze śliwka jest kobietą to makaron twierdzi, że śliwka powinna to udowodnić (ale już czemu to nie umiem zrozumieć) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 45 Napisano 16 minut temu Śliwka pewnie woli Martyniuka czy innego Skolima. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 15 minut temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Ksysio jest za młody i za twardy na pościelówy dla nastolatków z lat 80. On dorastał w trudnych latach 90 i słuchał Karramby. Nie wiem co to ale brzmi groźnie jak rychu peja co najmniej. Tak że szacun ludzi ulicy mu się należy. Kto nie żył ten nie zrozumie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 15 minut temu Thug lajf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to nie widmo się domaga udowodnienia, ze śliwka jest kobietą to makaron twierdzi, że śliwka powinna to udowodnić (ale już czemu to nie umiem zrozumieć) Kurczę, chyba jestem pod ścianą 1 minutę temu, Kaden napisał: Śliwka pewnie woli Martyniuka czy innego Skolima. Wolę dobry EBM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 13 minut temu Świat nie wierzy złom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 13 minut temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: To ty wszędzie wchodzisz na drabine podgładając kobiety czasem bez drabiny, a czasem bez podglądania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 45 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Kurczę, chyba jestem pod ścianą Wolę dobry EBM To była drobna aluzja, której nie zrozumiałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 12 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Śliwka is Back napisał: Kurczę, chyba jestem pod ścianą z incelowego na nasze to będzie 29 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 9 minut temu 2 minuty temu, Kaden napisał: To była drobna aluzja, której nie zrozumiałaś. Tak myślałam. Jak zwykle. Na szczęście na zapas żartowałam z tym EBM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2326 Napisano 8 minut temu 16 minut temu, WywaloneJajā napisał: Twoja papjezakowa w ciemno wziął i nie pyta co jej dynda między nogami więc Bo to kosmita i wie wszystko to i pytać nie musiał a wie że ode mnie bije kobieca energia i charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo to kosmita i wie wszystko to i pytać nie musiał a wie że ode mnie bije kobieca energia i charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 6 minut temu Pytania o plec to brak kultury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z incelowego na nasze to będzie 29 lat? No nie wiem, podobno kobietom czas szybciej ucieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Pytania o plec to brak kultury I seksizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: I seksizm. A mamucha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, WywaloneJajā napisał: A mamucha? Ageizm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 16 Napisano 1 minutę temu No same chamy tutaj, tylko Chwila jeszcze ostatkami sił zachowuje cienkie pozory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Ageizm? To już dawno ustalone ze geriatryczne won i to nie to bo jest mamuchom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 18 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: No same chamy tutaj, tylko Chwila jeszcze ostatkami sił zachowuje cienkie pozory Myślę że to ostatki jego podrygów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach