Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam czasem można bo zs dużo się koło ciebie kręci zaraz pewnie kolejne przyjdą Hubercie prosząc o randkę Ja tylko z jedną bo jestem staroświecki w tych sprawach i zbyt męczące byłoby z kilkoma na kilka frontów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Chyba cie ponosi chamie. Tak cie ojciec wychował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja tylko z jedną bo jestem staroświecki w tych sprawach i zbyt męczące byłoby z kilkoma na kilka frontów Z lekkom nadwagom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 270 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ile razy Caryca będziesz mnie hejtować, myślisz, że zmienię zdanie o Tobie wieśniaro ? Nie obchodzi mnie zdanie osoby niepełnosprawnej umysłowo. Będę tyle razy zwracać ci uwagę ile razy będziesz ludziom wciskał swoje urojenia. Żenujący typ. I tacy ludzie gdzieś pracują i są za coś odpowiedzialni. Boże... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Nie obchodzi mnie zdanie osoby niepełnosprawnej umysłowo. Będę tyle razy zwracać ci uwagę ile razy będziesz ludziom wciskał swoje urojenia. Żenujący typ. I tacy ludzie gdzieś pracują i są za coś odpowiedzialni. Boże... On mysli ze jest nietykalny i będzie swoje procedery uprawiał do ùsranej śmierci. Ale tak nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Nie obchodzi mnie zdanie osoby niepełnosprawnej umysłowo. Będę tyle razy zwracać ci uwagę ile razy będziesz ludziom wciskał swoje urojenia. Żenujący typ. I tacy ludzie gdzieś pracują i są za coś odpowiedzialni. Boże... Nigdy Cię pierwszy nie zaczepiłem szmato yebana, tylko Ty mi wmawiasz coś czego nie ma otępiała umyłowo idjotko niepełnosprytna. Boga, to przepraszaj za to, że modlisz się pod figurą, a diabła masz za skórą Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Chùì Edytowano 1 godzinę temu przez WywaloneJajā Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Ja tylko z jedną bo jestem staroświecki w tych sprawach i zbyt męczące byłoby z kilkoma na kilka frontów No to z jedną ale jak dużo sie kreci to możesz sobie wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zdecydowanie wolę normalne dziewczyny i sympatyczne nawet gdyby miały lekkom nadwagę , bo komfort psychiczny jest najważniejszy. Chciałbyś by miała nadwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to z jedną ale jak dużo sie kreci to możesz sobie wybrać Zbyt uciążliwe i już wolę o jednej myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Zniesmaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Makaron ..... napisał: Widmo tak, ale nie widzę takiej relacji skoro facet się przed nią broni Nie chciałbyś jak massimo sobie upolować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Chciałbyś by miała nadwagę Niewielką którą można skorygować pod pozorem aktywnego wypoczynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Zniesmaczenie Zwal sobie i nie marudź samico psa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zbyt uciążliwe i już wolę o jednej myśleć Fajnie i miło dla tej jednej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Zwal sobie i nie marudź samico psa Brawo. Widać jak na dłoni kto tu jest prawdziwym patolem pod przykrywką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Fajnie i miło dla tej jednej Na tym polega przestrzeganie zasad Matyldo, bo bez zasad to jak zwierzęta bylibyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Niewielką którą można skorygować pod pozorem aktywnego wypoczynku. Kilka kilo można szybko zrzucić wystarczy trochę pobiegać. Najważniejszy charakter 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Klika idjotow. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: Brawo. Widać jak na dłoni kto tu jest prawdziwym patolem pod przykrywką. To jest słuszna pogarda na którą w pełni zasłużyłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: To jest słuszna pogarda na którą w pełni zasłużyłaś Pożyteczny idjota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie chciałbyś jak massimo sobie upolować Nie Magi, bo ogon za sobą to jak kula u nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kilka kilo można szybko zrzucić wystarczy trochę pobiegać. Najważniejszy charakter albo nogę uciąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kilka kilo można szybko zrzucić wystarczy trochę pobiegać. Najważniejszy charakter Oboje nie mamy z czego zrzucać i raczej przydało by się ciut przybrać, ale latem to tego nie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnlyTime 15 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, WywaloneJajā napisał: On mysli ze jest nietykalny i będzie swoje procedery uprawiał do ùsranej śmierci. Ale tak nie będzie. Bierzesz? Za jaja i na latarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaloneJajā napisał: Pożyteczny idjota Jesteś nowotworem tego forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Makaron ..... napisał: Nigdy Cię pierwszy nie zaczepiłem szmato yebana, tylko Ty mi wmawiasz coś czego nie ma otępiała umyłowo idjotko niepełnosprytna. Boga, to przepraszaj za to, że modlisz się pod figurą, a diabła masz za skórą na tę okazję jest tylko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jesteś nowotworem tego forum Mocne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 19 Napisano 1 godzinę temu Ale złośliwym czy nie bo to zasadnicza kwestia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2327 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Oboje nie mamy z czego zrzucać i raczej przydało by się ciut przybrać, ale latem to tego nie widzę Schudłam znów ale jem no serio jem troszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach