WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Schudłam znów ale jem no serio jem troszkę dieta myśliwska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: albo nogę uciąć Można tylko potem kobieta by musiała zastąpić tą nogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 57 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Schudłam znów ale jem no serio jem troszkę Jedz jajka chociaż i mleko , bo ja nie chcę słyszeć że Ty chudniesz. Obiecany film "Złam ją" wciąga i z cyklu dark romance. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: na tę okazję jest tylko jedno Tobie też, ale ciężko Ci się przyznać .. tym się różnimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dieta myśliwska? Bardziej mało kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bardziej mało kalorii jesz tylko to co sama upolujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jedz jajka chociaż i mleko , bo ja nie chcę słyszeć że Ty chudniesz. Obiecany film "Złam ją" wciąga i z cyklu dark romance. Dobranoc Dlatego nie mam wagi w domu ale u rodziców bywam to wchodzę co jakiś czas i mówię im że popsuta Dobra i oglądne napewno miłych snów 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jesz tylko to co sama upolujesz Jem tylko to co mi dadzą zjeść i nie wydrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jem tylko to co mi dadzą zjeść i nie wydrą dieta a'la Wydra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 1 godzinę temu 57 minut temu, WywaloneJajā napisał: Lecisz na Krzysztofa? Podobno przyznałaś na publiku. Zapytajmy u samego źródła zatem ja tez na niego lece kto nie kocha swirmoka reka w gore ? takich ludzi nie ma to jest ostoja intelektu, spokoju i najmilsza osoba jaka mozna sobie wyobrazic nie wiem co cie dziwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja tez na niego lece kto nie kocha swirmoka reka w gore ? takich ludzi nie ma to jest ostoja intelektu, spokoju i najmilsza osoba jaka mozna sobie wyobrazic nie wiem co cie dziwi. Ja też go kocham i lecę na Krzysztofa bo jest niesamowity alfa mejl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu I papjezowa ma problem bo jest nas wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 43 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: I papjezowa ma problem bo jest nas wiele musi bardziej walczyc o niego z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: musi bardziej walczyc o niego z nami On chyba woli mamuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu To ja się poddaje i walczcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: To ja się poddaje i walczcie i nie będziesz udowadniać, że jesteś kobietą? no dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dieta a'la Wydra? Dokładnie chociaż boję sie czasem że z wydry zrobi sie szop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: musi bardziej walczyc o niego z nami Jeszcze bardziej ech życie jest okrutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i nie będziesz udowadniać, że jesteś kobietą? no dziwne... Ale komu i na co? To trzeba udowadniać jakoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i nie będziesz udowadniać, że jesteś kobietą? no dziwne... A po co? Jak ktoś chce zobaczyć niech przyjdzie w nocy z lornetką pod okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, WywaloneJajā napisał: Ale komu i na co? To trzeba udowadniać jakoś? 5 minut temu, Onaaaa napisał: A po co? Jak ktoś chce zobaczyć niech przyjdzie w nocy z lornetką pod okno a jest tu taki jeden, który twierdzi, że trzeba to koniecznie udowadniać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 508 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: A po co? Jak ktoś chce zobaczyć niech przyjdzie w nocy z lornetką pod okno a daj spokój - wszędzie tę drabinę taszczyć i lornetkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a jest tu taki jeden, który twierdzi, że trzeba to koniecznie udowadniać Twoja papjezakowa w ciemno wziął i nie pyta co jej dynda między nogami więc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 18 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, WywaloneJajā napisał: Lecisz na Krzysztofa? Podobno przyznałaś na publiku. Zapytajmy u samego źródła zatem Mogłam przyznać ironicznie na zasadzie "tak, tak, oczywiście". Za kosmiczną niekumatość niektórych ciężko mi brać odpowiedzialność. A skąd pytanie? Cztżby zwolennicy ksysia typu makaron kuli nadal żelazo? Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Mogłam przyznać ironicznie na zasadzie "takz tak, oczywiście". Za kosmiczną niekumatość niektórych ciężko mi brać odpowiedzialność. A skąd pytanie? Cztżby zwolennixy ksysia typu makaron kuli nadal żelazo? Tak kuje aż iskry lecom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu W sumie dobry trik żeby farfeluna słały panie celem udowodnienia że są kobietom 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2328 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a daj spokój - wszędzie tę drabinę taszczyć i lornetkę... To ty wszędzie wchodzisz na drabine podgładając kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WywaloneJajā napisał: W sumie dobry trik żeby farfeluna słały panie celem udowodnienia że są kobietom Ludzki umysł jest zdolny do genialnych posunięć w czasach kryzysu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajā 20 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka is Back napisał: Ludzki umysł jest zdolny do genialnych posunięć w czasach kryzysu. Rzeczony często wspomina o homo sapiens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajā napisał: Rzeczony często wspomina o homo sapiens Puści sobie Jasona Donavana Too Many Broken Hearts i jakoś dzień minie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach