sv7 87 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, BellaS napisał: Delektuje sie tym Sto tysięcy potrzebnych rzeczy a na koniec i tak korzystasz z połowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, sv7 napisał: Ciał jako idę czy czy ciał jako witaj? Cześć, cześć. Cosik ostatnio cię nie widziałam. Zakochałaś się? Ciał na powitanie. Próbowałam jak wygląda życie bez tego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2341 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, sv7 napisał: Cze. Odchudzasz się? U mnie słoik nutelli czeka na mój powrót. Pomidorową zrób z ryżem i zaproś. Nie odchudzam tylko muszę zostawić miejsce na ciastko i lody. Wpadaj tylko wcześniej daj znać bo nie mam ryżu u mnie Nutella leży i coś nikt nie je już z 2 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2341 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, sv7 napisał: Nie, nie wszystko jedno. Nie myl Wychodzę bo to się może skończyć dramatycznie. A jak zacznie robić szpagat? Niech robi szpagat to pooglądamy w zwolnionym tempie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Ciał na powitanie. Próbowałam jak wygląda życie bez tego miejsca. I jak? Straszne nudy w realnym życiu, prawda? To miejsce jest najfajniejszym bez dwóch zdań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Niech robi szpagat to pooglądamy w zwolnionym tempie Hehe, wiesz że ja już to widzę w wyobraźni? Wychodzę? Musisz wyglądać w tej pozie zjawiskowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie odchudzam tylko muszę zostawić miejsce na ciastko i lody. Wpadaj tylko wcześniej daj znać bo nie mam ryżu u mnie Nutella leży i coś nikt nie je już z 2 miesiące. Okej. To kupię z kilo ryżu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, sv7 napisał: I jak? Straszne nudy w realnym życiu, prawda? To miejsce jest najfajniejszym bez dwóch zdań. Oczywiście, że tu jest fajniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Oczywiście, że tu jest fajniej. Cieszy mnie to, że wróciłaś do cywilizacji brum. Brakuje jeszcze kilku osób, które zgubiły się gdzieś w świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Cieszy mnie to, że wróciłaś do cywilizacji brum. Brakuje jeszcze kilku osób, które zgubiły się gdzieś w świecie. Całus Seven. Lecę nad Bug. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Całus Seven. Lecę nad Bug. Pa. Leć i próbuj lokalnego jedzonka ile wejdzie. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 519 Napisano 2 godziny temu 37 minut temu, Lussesita napisał: Jadę tam autem w przyszły piątek. no to się miniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 519 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, sv7 napisał: Nie, nie wszystko jedno. Nie myl Wychodzę bo to się może skończyć dramatycznie. A jak zacznie robić szpagat? to i zdjęcie panoramiczne nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 519 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Niech robi szpagat to pooglądamy w zwolnionym tempie obawiam się, że coś mogłoby mi pęknąć i to nie spodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, sv7 napisał: Sto tysięcy potrzebnych rzeczy a na koniec i tak korzystasz z połowy. u mnie najważniejsze akcesoria pływackie, bez tego nie latamy nigdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to i zdjęcie panoramiczne nie pomoże Uważaj! Wizja w niecodziennej pozycji rozpala zmysły, że hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, BellaS napisał: u mnie najważniejsze akcesoria pływackie, bez tego nie latamy nigdzie A ukochany? Zostaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu Pewnie tak by było gdyby po każdej wypowiedzi stosować emotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, sv7 napisał: A ukochany? Zostaje? Nie zostaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: Nie zostaje Uuu... Poważna sprawa. Qwerty? Nie przywieź w brzuchu dzidziusia aby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 2 Napisano 2 godziny temu Ciąża geriatryczna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, sv7 napisał: Uuu... Poważna sprawa. Qwerty? Nie przywieź w brzuchu dzidziusia aby. Haha, to już niemożliwe, mam wkładke wiec fabryka już zamknięta na stałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 87 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, BellaS napisał: Haha, to już niemożliwe, mam wkładke wiec fabryka już zamknięta na stałe Najważniejsze, że brama wjazdowa nadal działa. Reszta słusznie! Teraz można się bawić do zdechu. Idę do domu i po drodze do sklepu jednego, dwóch może. Może coś gdzieś zjem? Miłego! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 374 Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: Cześć Seven. U mnie dziś nie ma obiadu. Ide potem do cukierni i na lody to wystarczy A lody z owoców mrożonych i jogurtów może bym se zrobiła moja sis jest taka dietetyczna qwertowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 15 minut temu 2 godziny temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: no to się miniemy 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach