BellaS 52 Napisano 1 godzinę temu proponuję wymianę dobrych doświadczeń. U mnie dzisiaj koniec mega pracowitego tygodnia, pyszny obiadek i trawnik sam sie kosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 53 Napisano 1 godzinę temu No, nie pada, a to rokuje, że jest szansa na bieganie dziś, więc jest umiarkowany optymizm. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 1 godzinę temu Zaraz wezmę w łapki książkę o idolu mas pisowskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 1 Napisano 1 godzinę temu Wywalam jaja a potem może na moją wies se pojde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 52 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, eRCe napisał: No, nie pada, a to rokuje, że jest szansa na bieganie dziś, więc jest umiarkowany optymizm. No ostatnio to loteria, u mnie praktycznie codziennie pada o jakiejś porze dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 49 minut temu 44 minuty temu, BellaS napisał: proponuję wymianę dobrych doświadczeń. U mnie dzisiaj koniec mega pracowitego tygodnia, pyszny obiadek i trawnik sam sie kosi. Herbata zielona z miętą. Bardzo dobra i rześka. Mów co na obiad tym razem? Ile białka, ile wegli i ile w tym wody? Wróciłaś z wakacji? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 518 Napisano 32 minuty temu 15 minut temu, sv7 napisał: Herbata zielona z miętą. Bardzo dobra i rześka. Mów co na obiad tym razem? Ile białka, ile wegli i ile w tym wody? Wróciłaś z wakacji? miało być co dobrego kawka i tort to jest to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 28 minut temu Pakuje się i lecę w plener. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaden 49 Napisano 28 minut temu Byłam na zakupach, a teraz wybieram się na urodzinowy obiad do koleżanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 518 Napisano 25 minut temu 1 godzinę temu, BellaS napisał: proponuję wymianę dobrych doświadczeń. U mnie dzisiaj koniec mega pracowitego tygodnia, pyszny obiadek i trawnik sam sie kosi. To tak jak u mnie! też mam koniec tygodnia pogoda się poprawiła, słoneczko świeci jutro startuje Jarmark Dominikański 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 24 minuty temu 43 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Zaraz wezmę w łapki książkę o idolu mas pisowskich Biografia Czarnka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 24 minuty temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: To tak jak u mnie! też mam koniec tygodnia pogoda się poprawiła, słoneczko świeci jutro startuje Jarmark Dominikański Jupijajej! Zawsze go chciałam zobaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 21 minut temu 10 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: miało być co dobrego kawka i tort to jest to Dojadasz po urodzinach? Z dobrych rzeczy czekam na nóżkę drugą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 518 Napisano 20 minut temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Jupijajej! Zawsze go chciałam zobaczyć. masz czas do 16 sierpnia pociąg albo samolot do Gdańska i marzenie spełnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 283 Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, Lussesita napisał: Biografia Czarnka? "Skąd się wziął Karol Nawrocki" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 52 Napisano 20 minut temu 27 minut temu, sv7 napisał: Herbata zielona z miętą. Bardzo dobra i rześka. Mów co na obiad tym razem? Ile białka, ile wegli i ile w tym wody? Wróciłaś z wakacji? Łosoś dzisiaj z makaronem, Białko: 43,8 g Jeszcze wciąż przed urlopem, to jest ten najlepszy moment w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 518 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, sv7 napisał: Dojadasz po urodzinach? Z dobrych rzeczy czekam na nóżkę drugą. tak ale nie po moich jeszcze nie byłem na plaży od tego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 518 Napisano 19 minut temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: "Skąd się wziął Karol Nawrocki" i cała książka o tym? z muzeum w Gdańsku - wielkie odkrycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: "Skąd się wziął Karol Nawrocki" To jest książka o prokreacji? Sorka. Nie mogłam się opanować. Szanuję Twoje wybory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 17 minut temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i cała książka o tym? z muzeum w Gdańsku - wielkie odkrycie A to nie zrobi go mama i tata tylko był artefaktem z muzeum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Łosoś dzisiaj z makaronem, Białko: 43,8 g Jeszcze wciąż przed urlopem, to jest ten najlepszy moment w życiu Dobrze i zdrowo jesz. Ale... ja nie lubię ryb. Długo się pakujesz! Od ostatniej soboty, Qwerty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 16 minut temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: masz czas do 16 sierpnia pociąg albo samolot do Gdańska i marzenie spełnione Jadę tam autem w przyszły piątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 15 minut temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak ale nie po moich jeszcze nie byłem na plaży od tego czasu Od jakiego czasu? Od czasu ostatniej nogi? Nie musi być z plaży. Heh, ładnie się wykręcasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 161 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Dobrze i zdrowo jesz. Ale... ja nie lubię ryb. Długo się pakujesz! Od ostatniej soboty, Qwerty! Ciał Seven. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2341 Napisano 15 minut temu 32 minuty temu, sv7 napisał: Herbata zielona z miętą. Bardzo dobra i rześka. Mów co na obiad tym razem? Ile białka, ile wegli i ile w tym wody? Wróciłaś z wakacji? Cześć Seven. U mnie dziś nie ma obiadu. Ide potem do cukierni i na lody to wystarczy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 52 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, sv7 napisał: Dobrze i zdrowo jesz. Ale... ja nie lubię ryb. Długo się pakujesz! Od ostatniej soboty, Qwerty! Delektuje sie tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2341 Napisano 14 minut temu 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak ale nie po moich jeszcze nie byłem na plaży od tego czasu Może być noga w ogrodzie lub sypialni jej wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 13 minut temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Ciał Seven. Ciał jako idę czy czy ciał jako witaj? Cześć, cześć. Cosik ostatnio cię nie widziałam. Zakochałaś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 12 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Cześć Seven. U mnie dziś nie ma obiadu. Ide potem do cukierni i na lody to wystarczy Cze. Odchudzasz się? U mnie słoik nutelli czeka na mój powrót. Pomidorową zrób z ryżem i zaproś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 86 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może być noga w ogrodzie lub sypialni jej wszystko jedno Nie, nie wszystko jedno. Nie myl Wychodzę bo to się może skończyć dramatycznie. A jak zacznie robić szpagat? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach