Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, manekin napisał: Uspokój się pimpek, bo nikt ci ręki nie podaje. Jestem bardzo spokojny , a ty na przyszłość nie używaj wobec mnie zwrotu powitalnego to nie będziesz się upadlał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie muszę jusz lajfa udawać mam światy spokój W dzisiejszych czasach piwniczenie to komfort i wystarczy spojrzeć na ludzi w godzinach szczytu jak wracają na chatę . Marzenie micha i odpocząć od ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Lepiej muze odpalić albo jakiś film. nie ma muzyki czeba widmo wyzywac bo elita intelektualna tak robi kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Jestem bardzo spokojny , a ty na przyszłość nie używaj wobec mnie zwrotu powitalnego to nie będziesz się upadlał Nazwałem cię katalizatorem, a ty skupiles się na siema i myślałeś, że ktoś ci chce rękę podać. Ty to jednak jesteś przyglüpi. Spokojny? A no tak, zapomniałem, że wyzywanie to u ciebie normalnie zachowanie i nie jest spowodowane nie panowaniem nad emocjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Mapet napisał: 🦦 Dobra starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 1 godzinę temu Malowany to elita wiec wyzywa jak mu przykazali nawet jak mu widmo obojetny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: Dobra starczy Jestes okrutny dla mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Dobra piwniczymy dlaej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Malowany to elita wiec wyzywa jak mu przykazali nawet jak mu widmo obojetny Ja nie wyzywam, tylko stwierdzam fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: Nazwałem cię katalizatorem, a ty skupiles się na siema i myślałeś, że ktoś ci chce rękę podać. Ty to jednak jesteś przyglüpi. Spokojny? A no tak, zapomniałem, że wyzywanie to u ciebie normalnie zachowanie i nie jest spowodowane nie panowaniem nad emocjami. Nikt cię nie wyzywa jeżeli cię nazwie cwеlem lub frajerem , bo to tak jakby nazwać świnie świnią więc już tak nie dramatyzuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 1 godzinę temu a z ujowym poczuciem humoru to chyba malo slyszeli ze ich takie cos z ojdzem w wannie szokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nikt cię nie wyzywa jeżeli cię nazwie cwеlem lub frajerem , bo to tak jakby nazwać świnie świnią więc już tak nie dramatyzuj. Wez ogarnij odbyt sebix. Nie masz przed kim zgrywac gangstera obecnie wiec albo jesteś miły albo zalosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 1 godzinę temu ja umiem gorzej i nie lece na zadne dzieci jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Nikt cię nie wyzywa jeżeli cię nazwie cwеlem lub frajerem , bo to tak jakby nazwać świnie świnią więc już tak nie dramatyzuj. To weź się doinformuj, kto to jest cwel. Ty siedziałeś i mógłbyś nim być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Wez ogarnij odbyt sebix. Nie masz przed kim zgrywac gangstera obecnie wiec albo jesteś miły albo zalosny Pozwól mu chociaż tutaj być gangsterem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Wez ogarnij odbyt sebix. Nie masz przed kim zgrywac gangstera obecnie wiec albo jesteś miły albo zalosny To wytłumacz swojemu podopiecznemu że się upadla jak się narzuca, bo tutaj nikt oprócz ciebie nie chce mieć nic wspólnego ze sprzedajną świnią 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, manekin napisał: Pozwól mu chociaż tutaj być gangsterem Ale to jest takie nudne już te jego pierdy i zgrywanie jakiegoś osiedlowego seby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: No to jest właśnie wgląd w akta sprawy i jest czarno na białym kto się podpisał i pod jakimi zeznaniami . ale co mi po tej wiedzy ostatnio to kilka sąsiadów zmarlo jest cisza ogólnie jak matka umarla myśleli że pójdzie do pracy i zobaczymy a nie dozyli taki peszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: To wytłumacz swojemu podopiecznemu że się upadla jak się narzuca, bo tutaj nikt oprócz ciebie nie chce mieć nic wspólnego ze sprzedajną świnią Typie on nic nie napisał takiego to ty się odpaliłeś i wziąłeś do siebie. Nikt by ci tu i tak ręki nie podał więc zluzuj jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: To weź się doinformuj, kto to jest cwel. Ty siedziałeś i mógłbyś nim być No sprzedawczyk jak ty ma status cwеla aka parówy i tak już zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 385 Napisano 1 godzinę temu wielce socjalsowy pimpek wedkarz z innymi wazniakami frajerami nie spodziewa sie w ogole dostac w becki nie ma zadnych gangsterow nigdzie nope ludzie sa dobrzy i wspaniali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: No sprzedawczyk jak ty ma status cwеla aka parówy i tak już zostanie Dziwne ze recydywista nie zna znaczenia slowa cwel. Rzucasz się jak wszy na jajach i się osmieszasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: ale co mi po tej wiedzy ostatnio to kilka sąsiadów zmarlo jest cisza ogólnie jak matka umarla myśleli że pójdzie do pracy i zobaczymy a nie dozyli taki peszek Ano to że wiadomo kto sprzedaje i to z nazwiska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Dziwne ze recydywista nie zna znaczenia slowa cwel. Rzucasz się jak wszy na jajach i się osmieszasz ty znasz znaczenie z internetu a fakty są takie że sprzedajna parówa to cwel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwsze przychodzi noc napisał: ty znasz znaczenie z internetu a fakty są takie że sprzedajna parówa to cwel My jesteśmy normalnymi obywatelami i świat spod celi nas srednio interesuje w tym miejscu. Za dużo kleju krzysztof Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To wytłumacz swojemu podopiecznemu że się upadla jak się narzuca, bo tutaj nikt oprócz ciebie nie chce mieć nic wspólnego ze sprzedajną świnią Językowa chyba chcę i ktoś jeszcze by się znalazł i nie muszę udawać jukoński madafaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Typie on nic nie napisał takiego to ty się odpaliłeś i wziąłeś do siebie. Nikt by ci tu i tak ręki nie podał więc zluzuj jaja To wróć się i przeczytaj jak parówa chciała się ze mną przywitać. Typ nie ma żadnej godności i z tobą niech się wita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 0 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Mapet napisał: Dobra piwniczymy dlaej Ja nie lubię bo to trzeba się ubrać potem wrócić rozebrać schowac w kostke do komody dużo zachodu jakbym miał teraz tak wyjść np po sam popcorn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 93 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: Językowa chyba chcę i ktoś jeszcze by się znalazł i nie muszę udawać jukoński madafaka I tak mają cię za urwe tylko nie każdy powie wprost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach