Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Naucz się cytować, jak chcesz z kimś dyskontować. Podobno sie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Podobno sie boi Takiego chwasta jak ty? Nie rozśmieszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 160 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Zajmij sie pipusia dumpusia, głośno kwiczy i przeszkadza w rozmowie Jeszcze bardziej bym jej zryl banie nisz ma lepiej jak munek jom odrzuca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Takiego chwasta jak ty? Nie rozśmieszaj. To już kolezanki pytaj, ja tylko cytuje Nie zabijaj posłańca śledziku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon4 napisał: Jeszcze bardziej bym jej zryl banie nisz ma lepiej jak munek jom odrzuca Ona chyba tylko ciebie kochała najbardziej. Za twoich czasow była potulna jak baranek, teraz kwiczy jak zażynana owca niepytana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: Takiego chwasta jak ty? Nie rozśmieszaj. Widze pinde która się za bardzo napina a nie chce w tym brać udzialu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Kawusia na CPN napisał: Podobno sie boi Puszcza jakieś wysrywy w eter, a ja mam się zastanawiać, czy to do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: To już kolezanki pytaj, ja tylko cytuje Nie zabijaj posłańca śledziku. Dobra paryska, skończ pajacować, zielona godzina się skończyła, więc bierz pod pachę swojego wiernego gremlina mapeta i wyqrwiaj na nerwice. Ino roz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Manekin napisał: Puszcza jakieś wysrywy w eter, a ja mam się zastanawiać, czy to do mnie Jak nie wiesz do kogo wysryw w eter to 90proc do mnie lub Ewki. Ew. Babka boża bejbi blus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Outlawed napisał: Dobra paryska, skończ pajacować, zielona godzina się skończyła, więc bierz pod pachę swojego wiernego gremlina mapeta i wyqrwiaj na nerwice. Ino roz. Dyrygować to sobie możesz swoimi podpaskami przyklejonymi do parapetu jak żołnierzykami. Chyba ci tata za bardzo łańcuch poluzował na werandzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Dyrygować to sobie możesz swoimi podpaskami przyklejonymi do parapetu jak żołnierzykami. Chyba ci tata za bardzo łańcuch poluzował na werandzie Coś jeszcze, paryska? Weź się w garść bo ile można się kajać w swym internetowym bełkocie godnym pożałowania. Odrzucasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Outlawed napisał: Dobra paryska, skończ pajacować, zielona godzina się skończyła, więc bierz pod pachę swojego wiernego gremlina mapeta i wyqrwiaj na nerwice. Ino roz. A tobie się coś w główce nie poyebalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Outlawed napisał: Coś jeszcze, paryska? Weź się w garść bo ile można się kajać w swym internetowym bełkocie godnym pożałowania. Odrzucasz. Poki szczekasz, będzie jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Poki szczekasz, będzie jeszcze. Morda cieciówo. Pyzo jeżycka buhaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Outlawed napisał: Morda cieciówo. Pyzo jeżycka buhaha. Ssij 0dbyt rolmopsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Outlawed napisał: Morda cieciówo. Pyzo jeżycka buhaha. Koniecznie dołącz ten post jak będziesz wystosowywać pismo do Amnesty International o niesłusznym potraktowaniu banem na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Bekowy ratler. Gryzie w kostki szarpie za nogawki i pyta, ‚czy jeszcze coś’ to chyba te buszki tak działają na polaczenia neuronalne. Może terapeuta uzależnień miecz coś doradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Morda cieciówo. Pyzo jeżycka buhaha. Hau hau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 1 godzinę temu Gina do budy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Outlawed napisał: Dobra paryska, skończ pajacować, zielona godzina się skończyła, więc bierz pod pachę swojego wiernego gremlina mapeta i wyqrwiaj na nerwice. Ino roz. W podskokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Koniecznie dołącz ten post jak będziesz wystosowywać pismo do Amnesty International o niesłusznym potraktowaniu banem na forum o kupie Ale ty jesteś żałosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, Manekin napisał: Puszcza jakieś wysrywy w eter, a ja mam się zastanawiać, czy to do mnie A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 1 godzinę temu A o co jest walka było o peepe qwerty teraz o co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, Outlawed napisał: Ale ty jesteś żałosna. Coś jeszcze madam szlam? Pisz to pismo do władz, bo jeszcze sie przedawni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 58 minut temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Ale ty jesteś żałosna. Rzuj 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Bo ja pisałem o przyjacielu i też wspominałaś o tym pod moim komentarzem. To już nie do mnie takie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 1 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, szmul napisał: A czemu się zastanawiasz jak nie do ciebie od razu widać chyba Co tam u iskry Szuka uwagi, ale jej nie dostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Outlawed napisał: Szuka uwagi, ale jej nie dostaje. To może chociaż jakaś fotkę? 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 382 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, Manekin napisał: Bo ja pisałem o przyjacielu i też wspominałaś o tym pod moim komentarzem. To już nie do mnie takie pytania. A to ja kontynuowałam o libedzie że taki knur ze wscieklizna i to że się go toleruje i głaszcze żeby nie dostał ślinotoku nie znaczy że się go darzy sympatią tylko wie się jak postępować z takimi rozwydrzonymi agresywnymi bachorami huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manekin 14 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, szmul napisał: A to ja kontynuowałam o libedzie że taki knur ze wscieklizna i to że się go toleruje i głaszcze żeby nie dostał ślinotoku nie znaczy że się go darzy sympatią tylko wie się jak postępować z takimi rozwydrzonymi agresywnymi bachorami huh Luźna torba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach