Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: To będzie z autopsji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: ja nie chce, ale instynkt memusiowy niektorym doskwiera i robia sie takie chamskie i zgorzkniale. Chcesz widzę to w twoich oczach spragnionych louda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Miecz mistrz skłirta. Ale się dziadzia rozochocił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Zażądaj stawki lekarskiej. Żartuję oczywiście bo miłość jest bezcenna. Dostaję wynagrodzenie w uśmiechach bombelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Co ciii. Nie ma się co kryć po kątach z takimi nowinami. I tak wszyscy wszystko wiedza a jak nie wiedzą to wymyślą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Dostaję wynagrodzenie w uśmiechach bombelka Ci to wiedzą jak się ustawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mapet napisał: Miecz mistrz skłirta. Ale się dziadzia rozochocił Bujaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Bujaj się Skakaj na ogonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Miecz napisał: Mogę zdementować te plotki i napisać, że tryskasz na pół metra? Powiedz tylko słowo. Możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Możesz Zrobiłbym to, ale BBB już dostaje ścisku macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Możesz Warto było czekać na takie newsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Ci to wiedzą jak się ustawić. Z dobrych wieści to zaraz 15, jeszcze muszę mamie po kwiatka zajechać bo nie miałam wcześniej czasu a dziś urodziny. Miałam straszny sen, ktoś we śnie zapytał się mnie kiedy jest rocznica śmierci mego taty a ja zamiast powiedzieć że jeszcze żyje, powiedziałam, że nie pamiętam daty, nie pamiętam kiedy umarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Miecz napisał: Byłaś pięć minut? Dziesięć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zrobiłbym to, ale BBB już dostaje ścisku macicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Dziesięć XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Zrobiłbym to, ale BBB już dostaje ścisku macicy. Już poszło w świat. Już tego nie zatrzymacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Warto było czekać na takie newsy. Czego sie nie robi dla uciechy gawiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Dziesięć Tak też myślałem. Czyli jesteś ekspertem od Śląska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Outlawed napisał: Znów ma atak, bo ją libed wirtualnie nie zaspokoił. Tak jak wypełzła bo członkini trio sie pojawiła już sie nie kiwasz w kacie sali? Przyszły posiłki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Z dobrych wieści to zaraz 15, jeszcze muszę mamie po kwiatka zajechać bo nie miałam wcześniej czasu a dziś urodziny. Miałam straszny sen, ktoś we śnie zapytał się mnie kiedy jest rocznica śmierci mego taty a ja zamiast powiedzieć że jeszcze żyje, powiedziałam, że nie pamiętam daty, nie pamiętam kiedy umarł. Jest takie powiedzenie: Sen - mara, Bóg - wiara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Tak jak wypełzła bo członkini trio sie pojawiła już sie nie kiwasz w kacie sali? Przyszły posiłki? Niedopchanie kochanie. Tez dostałam diagnozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, BellaS napisał: Ja też nie Jak to nie? To skad wiemy o twojej suchej pochwie i aseksualnosci? Nikt raczej nie kontemplował stanu twojej pochwy dobrowolnie, podstawiałaś nam te kuczape pod nos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Czego sie nie robi dla uciechy gawiedzi No, no, no, bo się jeszcze wybijecie na pierwsze miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Jak to nie? To skad wiemy o twojej suchej pochwie i aseksualnosci? Nikt raczej nie kontemplował stanu twojej pochwy dobrowolnie, podstawiałaś nam te kuczape pod nos To rola artystyczna była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 380 Napisano 1 godzinę temu Ja to więcej wylapalam od Ewki o tej kuciapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Mapet napisał: Typowe. W sumie współczuję ci bejba. Bo to musi być uciążliwe żyć dla Janusza i zmieniać preferencje seksualne co pok roku. Temu Janusz sie wymiksowal z funkcji kosiarki teraz jest jakis niestabilny z ‚wykształceniem medycznym’. Znając skłonności do przesady qweci to pewnie jakis kołcz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, BellaS napisał: kreacja artystyczna, Buahahahaha Grażyna pojaśnia odcinek 2543 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Temu Janusz sie wymiksowal z funkcji kosiarki teraz jest jakis niestabilny z ‚wykształceniem medycznym’. Znając skłonności do przesady qweci to pewnie jakis kołcz. Szarlatan leczący niedopchniecia kobiet w perimenopauzie. Takiemu to nawet ogony nie przeszkadzają w terapii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, BellaS napisał: kreacja artystyczna, a o suchej pochwie nic nie wiem, Ewa zaczela biegac za mna z tym haslem jak jej sie nie podobały moje interakcje z jej przyszłym wtedy mężem Ale łżesz, nic nowego;) wielu było świadkiem twoich zmagań z pochwa forumowo. ty nie masz czasem wstydu w tym kłamaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach