szmul 380 Napisano 1 godzinę temu nie musisz sie wstydzic bo nie kazdy ma z tym problem ze cos ssałas tak jak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: masz w tym wieksze doswiadczenie na pewno:-) Szyją mi nie zwisa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Czy nie wystarczy na dziś jednego fetyszysty? Chodziło mi o to czy stuka, czy zbliża się cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Nie popisuj się plebejska destynacja katowicka. To miasto kleszczy Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: nie musisz sie wstydzic bo nie kazdy ma z tym problem ze cos ssałas tak jak ty Pomyliłaś tematy. O robieniu lodow to ten obok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: nie musisz sie wstydzic bo nie kazdy ma z tym problem ze cos ssałas tak jak ty Nie życzę sobie takich ordynarnych projekcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Dziedzko! Ty ze mną chcesz gadać o katowickich knajpach?! Lubię poje/bane kobiety, ale nie przesadzaj! Piłkę z jelit weź koniecznie to sie pokopiemy pod familokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: No właśnie po pracy to tak ciężko coś od podstaw zrobić by jeszcze było w normalnej porze, z drugiej a co ci to jak zrobisz to będzie Dziś w domu zostałam wiec wyjdę sobie na nielegalu po zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Chyba w zyciu wódki nie kupiłam Za chwilę napiszesz, że nie wiesz co to wódka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Kawusia na CPN napisał: Jak mnie przestaniesz na chwile wkoorwiac to ci polecę dobra knajpę w katosach. Wezmiesz sobie śląska gwiozde na spytki i ocenisz czy botoks sie przyjął Botoks raczej się nie może nie przyjąć, co najwyżej może krótko trzymać, mi trzyma krótko Pewnie za dużo min robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 380 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Pomyliłaś tematy. O robieniu lodow to ten obok nie mozna o tym gadac bo libedosiur zanadto sie napali czy o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Chodziło mi o to czy stuka, czy zbliża się cicho Przybywa światłowodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: Za chwilę napiszesz, że nie wiesz co to wódka Bez przesady od wiedzy do kupowania jest jeszcze pole do popisu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 310 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Dziś w domu zostałam wiec wyjdę sobie na nielegalu po zakupy Lewizna w pracy się należny bardziej niż owocowe czwartki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 380 Napisano 1 godzinę temu a ja tez nie zaczelam o tym gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Piłkę z jelit weź koniecznie to sie pokopiemy pod familokiem To jest efekt obcowania z Libedem. Ciekawy jestem jak jej jeszcze ten Śląsk opisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Lewizna w pracy się należny bardziej niż owocowe czwartki. ja już swoje odpokutowałam w tym miesiącu. Należy mi sie jak psu buda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawusia na CPN 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest efekt obcowania z Libedem. Ciekawy jestem jak jej jeszcze ten Śląsk opisał Ja tam byłam niedawno a libed akurat nie znosi śląska wiec nie ma czego opisywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BellaS napisał: Piłkę z jelit weź koniecznie to sie pokopiemy pod familokiem Pracujecie nad umacnianiem kulturowego dziedzictwa Górnego Śląska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Kawusia na CPN napisał: Bez przesady od wiedzy do kupowania jest jeszcze pole do popisu Samogon zawsze był w cenie. Masz rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szmul napisał: a ja tez nie zaczelam o tym gadac Louda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kawusia na CPN napisał: Ja tam byłam niedawno a libed akurat nie znosi śląska wiec nie ma czego opisywac Byłaś pięć minut? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 166 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To jest efekt obcowania z Libedem. Ciekawy jestem jak jej jeszcze ten Śląsk opisał Górnicy z czarnymi otokami wokół oczu wracają o zmierzchu do domów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Miecz napisał: To jest efekt obcowania z Libedem. Ciekawy jestem jak jej jeszcze ten Śląsk opisał Ostatnio przygwiazdorzyła wiedzą: umorusane sadzą dzieci grzebiące w węglu bawiące się piłką z jelit przed familokami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 380 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mapet napisał: Louda tak jak qwerty nosi panterke zamiast bojowek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1031 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Pracujecie nad umacnianiem kulturowego dziedzictwa Górnego Śląska? My już mamy nad czym pracować. Głównie nad synchronizacją doznań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Górnicy z czarnymi otokami wokół oczu wracają o zmierzchu do domów. z kilofem na plecach i lampą naftową w ręku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, szmul napisał: tak jak qwerty nosi panterke zamiast bojowek Kocham panterka masz coś louda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BellaS napisał: z kilofem na plecach i lampą naftową w ręku Jak aseksualizm? Pochwa nawilżona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach