manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:44 jest jeszcze bardziej przerażający. Zmiana tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 19:45 Haha no straszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:45 Że twój szop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano poniedziałek o 19:45 Ile ty masz lat, żeby sie zmierzchem podniecać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 19:46 Won bzdzagwy obie paszoł toksyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:47 Przed chwilą, Outlawed napisał: Ile ty masz lat, żeby sie zmierzchem podniecać? A co ci do tego, czym ja się podniecam? Żyj swoim życiem i bajajojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:47 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Że twój szop Przecież szopuś jest 10/10 po ojcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:48 1 minutę temu, Outlawed napisał: Ile ty masz lat, żeby sie zmierzchem podniecać? Wiek nie ma nic do tego. Są 40 latkowie co bajki lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano poniedziałek o 19:48 Przed chwilą, manekin napisał: Przecież szopuś jest 10/10 po ojcu. Oddaj jej tego wylenialca bo będzie dùpe truła toksyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:49 1 minutę temu, manekin napisał: Przecież szopuś jest 10/10 po ojcu. A szopuś to twój syn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Outlawed 10 Napisano poniedziałek o 19:50 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wiek nie ma nic do tego. Są 40 latkowie co bajki lubią. No wiem. Ale za tym zmierzchem nigdy nie przepadałam. Nie obejrzałam nigdy nawet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:50 Przed chwilą, Mapet napisał: Oddaj jej tego wylenialca bo będzie dùpe truła toksyna Nie mogę, bo wtedy zostanę zupełnie sam, a po drugie dobrze mu ze mną. Jeżyk toksyczny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:50 Przed chwilą, Mapet napisał: Oddaj jej tego wylenialca bo będzie dùpe truła toksyna A co ty myślisz że dziecko można tak oddać? To nie zabawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:51 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A szopuś to twój syn No na pewno nie twój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 4 Napisano poniedziałek o 19:52 On nie jest wyleniały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:53 2 minuty temu, manekin napisał: No na pewno nie twój. Niestety nie mój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2359 Napisano poniedziałek o 19:55 3 minuty temu, Outlawed napisał: No wiem. Ale za tym zmierzchem nigdy nie przepadałam. Nie obejrzałam nigdy nawet. Ja też nie lubie tego. Juz boba budowniczego wole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach