ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, yeya napisał: Może celowo byś mógł się wykazać, albo jak szewc bez butów chodzi... Mogli ją tu zapamiętać jako eksperta od aut bo czasem pisała w takich tematach i było coś o tym, że kończyła mechanika (?) albo pomyliłam ją z Cerekwicką... w każdym razie pisała, że potrafi naprawiać auta, ale może jakieś starsze modele... nie wiem. dobrze - na tym forum szyszka naprawia samochody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Mogła odejść bo 2 facetów kręcących się wokół niej to ciut za dużo... może odeszła przez tamta akcje z fotka lub coś innego. To była jej decyzja i chyba nie żałuję skoro jej tu nie ma. Ona nie odeszła po pojawieniu sie chwiluni przypadkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, filomena napisał: no trudno uposledzone nudne koorwy jestescie i taki was los ze musicie to czytac i cierpiec w meczarniach huh Zabawne że używasz słowa upośledzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Pokażmy staniki na znak solidarności z szrekszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Tez bym odeszła jakby były za mną przyszedł na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu To takie proste a my tu pajacujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dobrze - na tym forum szyszka naprawia samochody Takie trzymanie się ex w głowie wymaga pomocy psychiatry już chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Nudzisz i jesteś monotematyczny. Coś zabolało? Prostuje twoje kłamstwa rudy i zawsze będę za Szynszylą. ja jestem monotematyczny? to ty cały czas powtarzasz to samo jakie moje kłamstwa prostujesz? oczywiście, ze zawsze będziesz za szynszylą - w kolejce po rozum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka is Back napisał: Zabawne że używasz słowa upośledzone. zdychajcie tesknie za Przemkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Zawsze będziesz za kimś kogo nigdy nie poznałaś w realu to ciekawe. A skąd wiesz, że jej nie znam prywatnie w realu? Znowu masz o nią ból dópy, że Rudy woli ją? Zawsze będzie wolał ją do końca życia. A po tobie będą inne przy Widmo, bo zawsze były i będą. A ty jesteś zwykłym ciągiem cyfr, które bronią dewianta od kradzieży katalizatorów. Klaudia też była jego muzą, a wczesnej inne. Won ode mnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Szynszyla pierdla po drugiej stronie globu czeba o tym napisać w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Mapet napisał: Wale se konia do szynszyli i co mi zrobicie? na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 366 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: dobrze - na tym forum szyszka naprawia samochody Czas przeszły... kiedyś tu ludzie byli bardziej wylewni i więcej ze sobą rozmawiali na różne tematy... i po zainteresowaniach kojarzy się konkretne osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ja jestem monotematyczny? to ty cały czas powtarzasz to samo jakie moje kłamstwa prostujesz? oczywiście, ze zawsze będziesz za szynszylą - w kolejce po rozum Rudy mam nadzieję, że oddałeś jej kasę i jesteś chociaż dobrym ojcem. Bo partnerem czy tam mężem to chyba słabym? Wskakuje pod kieckę Jeża i won ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mapet napisał: Pokażmy staniki na znak solidarności z szrekszylo Nie mam stanika na sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Outlawed napisał: Bo piszę o czasie teraźniejszym, id!otko. Że jesteś tak niespójna, że najpierw wyśmiewasz kogoś, a potem zachwalasz jak wiatr zawieje i by koleżanki przyklasnęły. Chorągiewo. Chyba cie poyebalo kłamliwa deebilko. Nie wyśmiewałam szynszyli i skoncz łżeć ochlejusie. Chyba ze mogę poprosic o skriny na dowod jak twoj kolega masturbator dzieci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kořalgor 26 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Dokładnie warto masz racje. Jeszcze jest tutaj kilka osób co warto a resztę szkoda nawet z nimi gadać. Najsmieszniejsze w tym jest, ze Szyszka normalnie sobie pisala z Widmo, co zostalo podniesione jako zarzut wobec Ciebie w tej dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał: Nie mam stanika na sobie Ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Takie trzymanie się ex w głowie wymaga pomocy psychiatry już chyba to chyba nie do mnie ta mowa ileś osób na raz mi tu z nią wyskakuje, a jak odpowiem to ja mam problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu K21 widzę Cię. Ktoś ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to chyba nie do mnie ta mowa ileś osób na raz mi tu z nią wyskakuje, a jak odpowiem to ja mam problem? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 366 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, krezji napisał: Ona nie odeszła po pojawieniu sie chwiluni przypadkiem? Jakis czas później... ale już wcześniej mniej zaglądała więc to mogło też chodzić o tamtą sytuację z Iskrą. Kurcze jakie analizy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Zawsze będziesz za kimś kogo nigdy nie poznałaś w realu to ciekawe. A skad wiesz kto tu kogo zna? Akurat szynszyla spotykała sie z ludzmi z forum. Przepracuj te zazdrość bo pick me girls co do zasady nie sa zazdrosne, to niemęskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to chyba nie do mnie ta mowa ileś osób na raz mi tu z nią wyskakuje, a jak odpowiem to ja mam problem? Nie płacz kiedy odjadę babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 366 Napisano 4 godziny temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Jakis czas później... ale już wcześniej mniej zaglądała więc to mogło też chodzić o tamtą sytuację z Iskrą. Kurcze jakie analizy : ) A zapomniałam o tej inbie. Fakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 24 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Dobranoc : ) Bajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 4 godziny temu Nikt tu nie wekuje szyszek więc tyle w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 23 Napisano 4 godziny temu Jeżowa myśli, że jak wirtualnie dała Widmo kasę na zakłady bukmacherskie z meczu to zna całe forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: A skąd wiesz, że jej nie znam prywatnie w realu? Znowu masz o nią ból dópy, że Rudy woli ją? Zawsze będzie wolał ją do końca życia. A po tobie będą inne przy Widmo, bo zawsze były i będą. A ty jesteś zwykłym ciągiem cyfr, które bronią dewianta od kradzieży katalizatorów. Klaudia też była jego muzą, a wczesnej inne. Won ode mnie. to jakiś rodzaj projekcji ze swojego nieszczęśliwego życia? miałaś faceta, który zawsze wolał swoją byłą i nie mogłaś jej dorównać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach