Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, filomena napisał:

to przekaz podprogowy ze schizofrenii tutki paryskiej bo tak jej powiedziala inna prostytootka na jakims juciubie?

Ja to już cie olewam wiec możesz wracać do niecytowania. Już piszesz takie odklejone brednie ze przebiłaś widmoka, brawo 

3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał:

Przecież widzę i woli nie ciebie. 

2 minuty temu, krezji napisał:

Bo to widać 😉 otwórz oczka czasem to zobaczysz ze stoisz pod fjutem degenerata który bredzi o masturbacji dzieci.

Tak? Widzicie 🤔

No to skoro woli i wy to widzicie to az dziwne że weszliście w jego mózg 😉

Przed chwilą, Śliwka is Back napisał:

Kurczę, żaluję że nigdy nie poznałam forumowo Szynszyli. Widzę tu spory rozstrzał ocen 🙂

To wtyczka i kret policyjny.

2 minuty temu, filomena napisał:

nie ma zadnych wpisow to pochwalajacych ...ko ani takich ktore by sugerowaly niezdrowe podniecenie tym tematem twoja schiza to troche za malo

Jesteś yebnięta. Było pełno takich obleśnych wpisów od lat. 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

No tragedia dosłownie brak słów.

Wy się dziwicie, a krejzi jest po prostu pieerdolnieta, a reszta gawiedzi czerpie niezdrowa podniete z czepiania sie wiec do niej sie przylaczyli. No z czego jest znana sliwka? Z dowalania Widmo. Z czego jest znana wieczorna? Z przypieerdalania sie do wszystkich. Tez gdybyscie byly znudzone zyciem to byscie tak odwalaly

• Like 1
  • Thanks 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Tak? Widzicie 🤔

No to skoro woli i wy to widzicie to az dziwne że weszliście w jego mózg 😉

dzisiaj ta dziwa pisze o stawaniu pod fjutem i ze cos stwardniało to chyba jest niedopchnieta kotwa paryska i fantazjuje

Przed chwilą, Kořalgor napisał:

Wy się dziwicie, a krejzi jest po prostu pieerdolnieta, a reszta gawiedzi czerpie niezdrowa podniete z czepiania sie wiec do niej sie przylaczyli. No z czego jest znana sliwka? Z dowalania Widmo. Z czego jest znana wieczorna? Z przypieerdalania sie do wszystkich. Tez gdybyscie byly znudzone zyciem to byscie tak odwalaly

Wracaj do dżakuzy moczyć parowe i nie mieszaj się w polswiatek

2 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Kurczę, żaluję że nigdy nie poznałam forumowo Szynszyli. Widzę tu spory rozstrzał ocen 🙂

Jak to? Przecież ona stosunkowo niedawno odeszła z forum. Chyba później niz zaba 

1 minutę temu, Kořalgor napisał:

Wypad quweta

1 minutę temu, Kořalgor napisał:

W punkt.  🩷🩶

4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

aż tak wielostopniowo bym tego nie odczytywał

i to jest szukanie na siłę

Ok. Rozumiem.

3 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

Byłaś. 

4 minuty temu, Outlawed napisał:

Jak to się rozszczekało. 

Kiedyś ona zawsze taka była tylko ucichła kiedy z tobą sie skumplowała. Mnie atakowała za nic tzn. Za to że lubilam widmo. Codziennie wchodziłam i codziennie było że jeż taki i taki i wyzwiska.

Edytowano przez Onaaaa

2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał:

to nie ona stawia sobie szyszkę za wzór tylko ty

Czyżby? Makarona tez ustawia ze ma o niej nie pisać 😜 a niby z jakiej racji? Bo ona jest zazdrosna ? Niech to przepracuje.

pa na to:

szynszyla szynszyla szynszyla 😂

Przed chwilą, krezji napisał:

Czyżby? Makarona tez ustawia ze ma o niej nie pisać 😜 a niby z jakiej racji? Bo ona jest zazdrosna ? Niech to przepracuje.

pa na to:

szynszyla szynszyla szynszyla 😂

XD

1 minutę temu, krezji napisał:

Jak to? Przecież ona stosunkowo niedawno odeszła z forum. Chyba później niz zaba 

Przed chwilą, Czarna kawa39 napisał:

Byłaś. 

Wiem, ale nigdy jakoś nie wchodziłam w jej universum ani pewnie nie wymienilam jednego posta.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Kiedyś ona zawsze taka była tylko ucichła kiedy z tobą sie skumplowała. Mnie atakowała za nic tzn. Za to że lubilam widmo. Codziennie wchodziłam i codziennie było że jeż taki i taki i wyzwiska.

Pogłoski o twojej świątobliwości sa lekko przesadzone. Potrafisz hejtowac lajkowac hejty. Podsycałaś hejty na pieprz. Ogarnij sie lala bo nie wszyscy tu lapia te pozę ‚jestem Amebom nic nie widze nic nie rozumiem dajcie mi spokoj’.

wspierasz swira itd. Niestety nie da sie tak zjesc ciastko i mieć ciastko. A tak długo już pelikanujesz ze usprawiedliwienia pod tytułem ‚nie widziałam’ dawno straciły racje bytu.

Edytowano przez krezji

Dzieci boze zawsze omijają prawdy boze...a ja mam gacie i widze

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

A teraz spowrotem wyszło szydło z worka. 

Przed chwilą, Outlawed napisał:

Szczym

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Wiem, ale nigdy jakoś nie wchodziłam w jej universum ani pewnie nie wymienilam jednego posta.

Bardzo sympatyczna dziewczyna i znała się na naprawie samochodów. Ubolewam, że już nie udziela się 😁 

• Haha 1

3 minuty temu, Outlawed napisał:

Z powrotem polonistko.

i na chu sie kreujesz na kogos kim nie jesteś? Poprawiasz prześmiewczo ludzi sama będąc analfabetka? Polonistkę / hrabiankę a prawda niestety jest jak widać diametralnie inna.

a mogłaś być zwykłym menelem , nie rzucać sie jak guano w przeręblu i znalazłabyś tu swoja nisze 😜

Edytowano przez krezji
  • Haha 1

widmo jest spoko swirem libed by dzieciom wykrecal lapy a siur pobil jakichs ludzi to tez sa swiry jak dla mnie i nie widze roznicy tylko tamci wiecej moga a widmo nie powinien tylko jeszcze zeby przepraszal za to ze zyje 😄 

Edytowano przez filomena

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Za waflowanie się z typem z takimi tekstami to nie jest za nic.

Teraz już ludzi do tego przyzwyczaiłaś, ale na początku każdy byl w szoku co odwalasz. No niestety widmok to nie jest normalny user i ma historię lat hejtu i obleśności na forum.

4 minuty temu, Śliwka is Back napisał:

To dziwne bo pisala dużo często i w wielu tematach 😉

Do mnie na priv pisala może temu jakos bardziej wryła mi sie w pamięć 

1 minutę temu, filomena napisał:

widmo jest spoko swirem libed by dzieciom wykrecal lapy a siur pobil jakichs ludzi to tez sa swiry jak dla mnie i nie widze roznicy tylko tamci wiecej moga a widmo nie powinien tylko jeszcze zeby przepraszal za to ze zyje 😄 

Do budy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się