Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu Dzięki uważam na kieszeń, ale nigdy nie wiem na kogo trafię... byle nie na les znów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 19 Napisano 1 godzinę temu Ale masz zmartwienia 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu Na groźnego pederaste 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 19 Napisano 1 godzinę temu O której wstajecie? Meldować godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Ale masz zmartwienia 🩷 Tak, bo okazało się, że to moja nowa sąsiadka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu Kup se lunetę i może będzie mokry sen. Gorzej jak bucze jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 16 minut temu, Mapet napisał: Kup se lunetę i może będzie mokry sen. Gorzej jak bucze jakies Kupiłem Rompera 12 % to chyba na dziś sztos szlauf po 4 kolejce Patrycja Czy nie ? Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Kupiłem Rompera 12 % to chyba na dziś sztos szlauf po 4 kolejce Patrycja Czy nie ? Nie wiem nie jestem alkoholiczką i mi to nie imponuje. Zapytaj menelice sledziowa czy to jest dzezi obecnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 56 minut temu 7 minut temu, Mapet napisał: Nie wiem nie jestem alkoholiczką i mi to nie imponuje. Zapytaj menelice sledziowa czy to jest dzezi obecnie Ja też nie wiem, dlatego polecam Ci podejść do tematu na luzie nie z kajdankami w rączkach Powtórzę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Ja też nie wiem, dlatego polecam Ci podejść do tematu na luzie nie z kajdankami w rączkach Jaja mi zwisajom na luzie do góry nogami. Zaraz znikam więc tym bardziej jej wywalam wam na czolo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 49 minut temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Jaja mi zwisajom na luzie do góry nogami. Zaraz znikam więc tym bardziej jej wywalam wam na czolo Raczej nietoperz Boni Widzę, ale zazdrość nic nie pomoże, gdy Oni są razem nawet w oborze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Raczej nietoperz Boni Widzę, ale zazdrość nic nie pomoże, gdy Oni są razem nawet w oborze Ale jebje gnojem i to jest problem a nie to że w guwnie się tarzają bo każdy ma jakieś przyjemności ukryte a ja wachac smrodu nie bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, Mapet napisał: Ale jebje gnojem i to jest problem a nie to że w guwnie się tarzają bo każdy ma jakieś przyjemności ukryte a ja wachac smrodu nie bede Twój były już zawód też ... ma zapach wiesz jaki, więc uspokój nerwy Pati i zjedz coś albo wyjdę po coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Makaron ..... napisał: Twój były już zawód też ... ma zapach wiesz jaki, więc uspokój nerwy Pati i zjedz coś albo wyjdę po coś innego Ja tu prowadzę działania operacyjne od lat. Ty nic nie kumasz i będziesz siedzial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 37 minut temu 3 minuty temu, Mapet napisał: Ja tu prowadzę działania operacyjne od lat. Ty nic nie kumasz i będziesz siedzial. Zobaczymy jak na tym wyjdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 36 minut temu Srak jak daria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 33 minuty temu (edytowany) 3 minuty temu, Mapet napisał: Srak jak daria Tak jak chcesz Edytowano 33 minuty temu przez Makaron ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 19 Napisano 32 minuty temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 58 Napisano 32 minuty temu 1 minutę temu, Makaron ..... napisał: Tak jak chcesz Wracaj w krzaki z lizbijkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 29 minut temu 2 minuty temu, Mapet napisał: Wracaj w krzaki z lizbijkom Dobrze, za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ..... 59 Napisano 19 minut temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach