ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Sama oddychaj ruda babo. Przez ciebie jest nagonka na Szynszylę. mów mi rudy - w końcu lufa jak w czołgu jaka nagonka? ja o niej nie wspominam jedynie wysłu...ę westchnień na jej temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano 4 minuty temu te gwaucone dzieci zaczna sliwke podgladac przez fotokomorki i co jej przeszkadza ze gosc jest z kanady i mu nie staje, tak byc nie moze tja co za jepnieta nudna madka rzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Idź sie podlecz trochę Mocne słowa jak na kogos kto lajkuje wpisy kaziorodcze. Waruj i wskakuj do rudego, chociaż on i tak woli Szynszylę, infantylna babo, udająca Matylde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano 1 minutę temu 5 minut temu, Mapet napisał: Rudy się żeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2357 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mów mi rudy - w końcu lufa jak w czołgu jaka nagonka? ja o niej nie wspominam jedynie wysłu...ę westchnień na jej temat Niestety wspomniałeś i to wszystko twoja wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mapet 57 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, filomena napisał: te gwaucone dzieci zaczna sliwke podgladac przez fotokomorki i co jej przeszkadza ze gosc jest z kanady i mu nie staje, tak byc nie moze tja co za jepnieta nudna madka rzygam Morda pecie bo przeginasz kaszane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Back 47 Napisano 1 minutę temu (edytowany) 3 minuty temu, filomena napisał: te gwaucone dzieci zaczna sliwke podgladac przez fotokomorki i co jej przeszkadza ze gosc jest z kanady i mu nie staje, tak byc nie moze tja co za jepnieta nudna madka rzygam Wyślij mu brochę za 15 trzecia na pocieszenie żę ktoś obśmial jukońskie ściemy dla pacjentów twore Edytowano przed chwilą przez Śliwka is Back Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 12 Napisano 1 minutę temu 9 minut temu, krezji napisał: Ma bol dupy i słusznie. Szynszyla to była baba z jajami i faceci uwielbiali ja wąchać widzę, że kompleks na punkcie szyszki się rozszerza na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filomena 13 Napisano przed chwilą Przed chwilą, Mapet napisał: Morda pecie bo przeginasz kaszane lepsze takie trolle fantazyjne niz malowane konfidenty z ryjem jak tamburyn ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2357 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Czarna kawa39 napisał: Mocne słowa jak na kogos kto lajkuje wpisy kaziorodcze. Waruj i wskakuj do rudego, chociaż on i tak woli Szynszylę, infantylna babo, udająca Matylde Skąd wiesz kogo woli Spowiadał ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna kawa39 17 Napisano przed chwilą Stop lajkowaniu hejterskich wpisów Widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach