taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Tylko musimy wiedzieć komu nastukać. Ja mam gotowość do działania. Niech tylko kolega wskaże osobę. Inni się przyłączą w trakcie. Tak! Ja właściwie jestem gotowa nastukać komukolwiek, choć uczciwiej było by oczywiście winnemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Lussesita napisał: To ja dziś odświeżałam tematy. Wybierałam na szybko te bez żadnych wpisów, żeby kolega miał co blokować. Ja tez, bo na tym polegała ta zabawa z Mówiłemwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Tak! Ja właściwie jestem gotowa nastukać komukolwiek, choć uczciwiej było by oczywiście winnemu W sumie to jeśli będziemy tłukli każdego jak leci to trafimy na tego właściwego. Do boju Pokrako! Edytowano 5 godzin temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja tez, bo na tym polegała ta zabawa z Mówiłemwam Można powiedzieć, że wygrałyśmy bój. Ogłośmy się zwyciężczyniami i załóżmy wieńce laurowe na swe głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Jest więcej blokerów niż ja. Jeśli Wam ktoś zablokuje temat to już nie moja sprawa. Co ci to daje? Przecież tutaj za chwilę nikogo nie będzie, a WP kiedyś może jednak odgrzebać kto to robi Nie boisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Można powiedzieć, że wygrałyśmy bój. Ogłośmy się zwyciężczyniami i załóżmy wieńce laurowe na swe głowy. Ktoś skrzywdził Mówięwam to nie żarty, trzeba ukarać winnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ktoś skrzywdził Mówięwam to nie żarty, trzeba ukarać winnego. Jestem za! Chcę wymierzać karę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Lussesita napisał: W sumie to jeśli będziemy tłukli każdego jak leci to trafimy na tego właściwego. Do boju Pokrako! Chciałam wstawić filmik z beton challenge ale nie przeszło mimo edytowania https://www.cda.pl/video/981795c8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Jest więcej blokerów niż ja. Jeśli Wam ktoś zablokuje temat to już nie moja sprawa. Gdybyś Ty przestał blokować to byłoby o jednego mniej. Moim zdaniem walisz głową w mur i w taki sposób niczego nie osiągniesz. Blokowanie tematów trwa od lat a ludzie jak sobie gadali, tak gadają dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lussesita napisał: Jestem za! Chcę wymierzać karę! 7 minut temu, Mówiłemwamcoś napisał: Jest więcej blokerów niż ja. Jeśli Wam ktoś zablokuje temat to już nie moja sprawa. Pomoże nam jeśli wskażesz winnego, a my dokonamy zemsty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Chciałam wstawić filmik z beton challenge ale nie przeszło mimo edytowania To bardzo trafne zobrazowanie sytuacji osoby blokującej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie, ale ten makaron mnie wkur.wia yebany ciągle ma kobiety wokoło a ja nic. Żle do tego zabierasz. Popatrz co robi Makaro i rób to samo. Makaron nie blokuje forum i to może być jakiś trop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mówiłemwamcoś napisał: Nie, ale ten makaron mnie wkur.wia yebany ciągle ma kobiety wokoło a ja nic. My tylko piszemy i nic ci to nie da, jeśli zablokujesz, bo ludzie się wyniosą na kanały prywatne albo na inne fora pójdą. Jaki masz flagowiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Pomoże nam jeśli wskażesz winnego, a my dokonamy zemsty. Stawiam, że to Makaron. Musimy stłuc go na kwaśne jabłko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Lussesita napisał: Jestem za! Chcę wymierzać karę! Będziemy jak 2 walkirie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Będziemy jak 2 walkirie! Podoba mi się to! Już wznoszę bojowe okrzyki! Sprawdzę w necie gdzie można kupić miecz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Stawiam, że to Makaron. Musimy stłuc go na kwaśne jabłko. Oj... myślę, że nie. To jakaś kobieta bym bardziej tylko my możemy ją pobić (facetom nie wypada) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 4 godziny temu Coś mnie ominęło ?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Podoba mi się to! Już wznoszę bojowe okrzyki! Sprawdzę w necie gdzie można kupić miecz! Ja chcę włócznie i tarczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Oj... myślę, że nie. To jakaś kobieta bym bardziej tylko my możemy ją pobić (facetom nie wypada) Będziemy bić kobiety? No trudno. Jak mus to mus. Zróbmy naradę, kto to może być? Ciebie i siebie wykluczam z kręgu podejrzanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ja chcę włócznie i tarczę Ja mam kask z budowy! Nada się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, no to patrz napisał: Coś mnie ominęło ?!! Wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Jak mam być nim ? przecież to niemożliwe Nie nim a taki jak on. Bądź miły, uprzejmy, przesyłaj pozdrowienia, wstawiaj romantyczną muzykę. Kobiety lubią szarmanckich mężczyzn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Lussesita napisał: Będziemy bić kobiety? No trudno. Jak mus to mus. Zróbmy naradę, kto to może być? Ciebie i siebie wykluczam z kręgu podejrzanych. Wszyscy są podejrzani poza Tobą, bo przyznał że nic mu nie zrobiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wszyscy są podejrzani poza Tobą, bo przyznał że nic mu nie zrobiłaś. Faktycznie. To się zabieram żeby Ciebie przesłuchać. Tak pro forma bo przecież wiadomo, że to nie o Ciebie chodzi. Ubierz się skromnie i chodź tu do mnie. Edytowano 4 godziny temu przez Lussesita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to patrz 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Lussesita napisał: Wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lussesita napisał: Faktycznie. To się zabieram żeby Ciebie przesłuchać. Tak pro forma bo przecież wiadomo, że to nie o Ciebie chodzi. Nie mogę się doczekać, jeszcze nie wiem czy mam się przyznać czy wszystkiemu zaprzeczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, no to patrz napisał: Ustalmy kim jesteś i dlaczego się interesujesz tym co wiesz. Blokujesz czy jesteś w kręgu podejrzanych do obicia? na początek - jesteś kobietą czy mężczyzną? Może być pierwsza literka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 379 Napisano 4 godziny temu Jest emotka taki "jupi"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lussesita 169 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Nie mogę się doczekać, jeszcze nie wiem czy mam się przyznać czy wszystkiemu zaprzeczyć Zastosuj technikę mieszaną. Najpierw zaprzeczaj wszystkiemu a potem się przyznaj do jednej małej rzeczy, żeby nie było wiadomo, co z Tobą zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach