Wściekłe pięści Guni 0 Napisano 1 godzinę temu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu Nle mam jej tutaj Moon. Poblokowałeś tematy? Doszedłeś? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) PISZE Z NIKU "CHLOE" CZY JAKOŚ TAK A CO Z PRZEMEM? CZY ON ŻYJE? DAJE JAKIŚ ZNAK ŻYCIA NA WYKOP? : / Edytowano 1 godzinę temu przez VOLVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Wściekłe pięści Guni napisał: ? O, Magda piękna jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VOLVO napisał: PISZE Z NIKU "CHLOE" CZY JAKOŚ TAK A CO Z PRZEMEM? CZY ON ŻYJE? DAJE JAKIŚ ZNAK ŻYCIA NA WYKOP? : / ŁYSA GO WYSTRASZYLA NA DOBRE. BYC MOZE NAWET MATKA ODCIĘŁA MU INTERNET Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, koto napisał: O, Magda piękna jak zawsze 3 minuty temu, koto napisał: ŁYSA GO WYSTRASZYLA NA DOBRE. BYC MOZE NAWET MATKA ODCIĘŁA MU INTERNET znowu grubasku zapomniales sie przelogowac pozniej bedziesz pisal ze cie mylimy z trevorem i to nie ty gnido blokerska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, koto napisał: ŁYSA GO WYSTRASZYLA NA DOBRE. BYC MOZE NAWET MATKA ODCIĘŁA MU INTERNET K... NAWET NA WYKOP GO NIE WIDZĘ, A SZUKAŁEM GO KILKA RAZY POD TYPOWYMI TAGAMI TUDZIEŻ PO JEGO ZNAJOMYCH BĄDŹ NAJWIĘKSZYCH ANTYFANACH I NAWET TAM NIE DAJE ŚLADU ŻYCIA CHYBA FAKTYCZNIE NET MU ODCIĘLI ALBO STARA GO Z DOMU WYWALIŁA Edytowano 1 godzinę temu przez VOLVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, koto napisał: ŁYSA GO WYSTRASZYLA NA DOBRE. BYC MOZE NAWET MATKA ODCIĘŁA MU INTERNET Zgłoszone. A tobie kiedy matka odetnie internet i może jej trzeba pokazać wieprzku, co tutaj piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) jednego psychicznego mniej niech mu ziemia lekka bedzie i niech kolejny swir pojdzie za nim w strone swiatla. proponuje bica jako nastepnego. Edytowano 1 godzinę temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: znowu grubasku zapomniales sie przelogowac pozniej bedziesz pisal ze cie mylimy z trevorem i to nie ty gnido blokerska Nie zapomniałem kreetynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu Smakosz jest w psychiatryku, a Pravik ma się dobrze. Po co ten lament gejozy i płacz, jak jesteście tacy sami jak on? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Zgłoszone. A tobie kiedy matka odetnie internet i może jej trzeba pokazać wieprzku, co tutaj piszesz? Za dużo tego piękna n forum. Może zgłoś się do Miss polonia i niech wszyscy zobaczą te piekno nie tylko kafeterianie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Smakosz jest w psychiatryku, a Pravik ma się dobrze. Po co ten lament gejozy i płacz, jak jesteście tacy sami jak on? Smakosza nie ma bo pravika nie ma nie wymyślaj juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu NA CODZIENNYM SYNU BOŻYM TEŻ NIC NIE MA, TYLKO KTOŚ MU ŻYCZENIA URODZINOWE ZŁOŻYŁ XD DOŚĆ GROTESKOWE W TEJ SYTUACJI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, koto napisał: Za dużo tego piękna n forum. Może zgłoś się do Miss polonia i niech wszyscy zobaczą te piekno nie tylko kafeterianie? Chciałabym być tak piękna, ale co zrobię jak nic nie zrobię. Blokujesz świnko? Bo nie wiem, czy iść biegać, czy depilować nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, koto napisał: Smakosza nie ma bo pravika nie ma nie wymyślaj juz Wiesz tyle co zjesz, jak mamusia poda robalu i stalkerze kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Chciałabym być tak piękna, ale co zrobię jak nic nie zrobię. Blokujesz świnko? Bo nie wiem, czy iść biegać, czy depilować nogi DOBRZE ZE GLOWY NIE MUSISZ DEPILOWAĆ OSZCZĘDNOŚC ZASOBOW I CZASU ALE PROPONUJE CI IĆ STONT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu JA MYŚLĘ, ŻE ON TEŻ ZGŁOSIŁ W JAKIŚ SPOSÓB TEGO SMAKOSZA NA PSACH XD BO TO TEŻ DZIWNE, ŻE TEN DRUGI TRWALE WYPAROWAŁ ZARAZ PO NIM SMAKOSZ PODAWAŁ TU KIEDYŚ SWOJE IMIĘ, NAZWISKO I MIEJSCOWOŚĆ, A NAWET SZKOŁĘ, WIĘC TO MOŻLIWE, PIOTR K... Z CHOJNIC XD SAM MU WTEDY RADZIŁEM ŻEBY GO PODAŁ, BEKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, koto napisał: DOBRZE ZE GLOWY NIE MUSISZ DEPILOWAĆ OSZCZĘDNOŚC ZASOBOW I CZASU ALE PROPONUJE CI IĆ STONT Postaraj się bardziej świnko. A teraz blokuj i miej orgazmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu KAFETERYJNE TWIN PEAKS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Smakosz jest w psychiatryku, a Pravik ma się dobrze. Po co ten lament gejozy i płacz, jak jesteście tacy sami jak on? PISAŁ COŚ O PONOWNYM PSYCHIATRYKU CZY TYLKO DOMYSŁAMI RZUCASZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, VOLVO napisał: PISZE Z NIKU "CHLOE" CZY JAKOŚ TAK A CO Z PRZEMEM? CZY ON ŻYJE? DAJE JAKIŚ ZNAK ŻYCIA NA WYKOP? : / Chaos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VOLVO napisał: PISAŁ COŚ O PONOWNYM PSYCHIATRYKU CZY TYLKO DOMYSŁAMI RZUCASZ? ŁYSA SOBIE WYMYSLILA ZE PRZEM BIJE MATKE I DONIOSLA NA MILICJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, koto napisał: ŁYSA SOBIE WYMYSLILA ZE PRZEM BIJE MATKE I DONIOSLA NA MILICJE TO TO WIEM, CZYTAŁEM O TYM TYLKO ZASTANAWIAM SIĘ CZY TO SERIO ONA ZŁOŻYŁA TE FAŁSZYWE DONOSY CZY JEDNAK PIOTR K. Z CHOJNIC Edytowano 1 godzinę temu przez VOLVO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 915 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, koto napisał: ŁYSA SOBIE WYMYSLILA ZE PRZEM BIJE MATKE I DONIOSLA NA MILICJE Ustaw sobie w awku pana babcię coś czuję, że jego przypominasz bardziej niż kogokolwiek, kogo byś nie wstawil. Edytowano 1 godzinę temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 55 minut temu 7 minut temu, salix napisał: Ustaw sobie w awku pana babcię coś czuję, że jego przypominasz bardziej niż kogokolwiek, kogo byś nie wstawil. Już sto razy pisałem że to ja i jeszcze nie doszlaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, koto napisał: Już sto razy pisałem że to ja i jeszcze nie doszlaś? Kiedy ostatnio doszedłeś? Czy to ma wtedy miejsce jak blokujesz forum i prześladujesz kobiety w sieci, niczym Poke? Giny nie ma i wałęsasz się jak zapchlony kundel Obrzydliwy jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 915 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, koto napisał: Już sto razy pisałem że to ja i jeszcze nie doszlaś? Na myśl o grubym facecie o wyglądzie starej baby zdecydowanie nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 15 Napisano 43 minuty temu 7 minut temu, salix napisał: Na myśl o grubym facecie o wyglądzie starej baby zdecydowanie nie. Lepiej być grubą babą o wyglądzie starego chłopa? I nie szkaluj faceta który nic ci nigdy nie zrobił flądro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 254 Napisano 40 minut temu 45 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jednego psychicznego mniej niech mu ziemia lekka bedzie i niech kolejny swir pojdzie za nim w strone swiatla. proponuje bica jako nastepnego. Spokojnie oddychaj, bo to tylko twoje urojenia że ktoś umarł i radość przedwczesna schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach