Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zzosia

Choru jesteście

Polecane posty

malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona w 6 osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy

Edytowano przez pełnokrwisty koń beskidzki

8 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

sikasz na podloge albo w spodnie ? jak odpowiedz brzmi tak znaczy jestes menelem, nawet jak nie sikasz systematycznie 😄

To nie jest on. 

1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona w 6 osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy

A ty nie masz nic do roboty tylko przeżywać kto blokuje. Jakiś sjeb to pewne 

malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona i 6 innych osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy

Malowany nie, ale Widmo na 200%, Bicu, Sernik, Prawik, Moon, Klaudia. To jest czołówka 😄 

Madzia leci na Makarona aż się sypią iskry tja

Brałaby go w doope za takiego go ma

to bys nie przezywal tak tego slowa menel na bank jestes albo tirowcem albo malowanym bo bic sie nie uzala

Libed ile masz jeszcze screenów w swoich teczkach? 😄 

1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał:

A ty nie masz nic do roboty tylko przeżywać kto blokuje. Jakiś sjeb to pewne 

nie, irytuje mnie to i jak kiedys ktos wsypie blokowacza albo sie pomyli i jak bedzie to ktos kto wstawial tu gebe jak malowany to moze byc pewien ze odczuje skutki tego 

Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

nie, irytuje mnie to i jak kiedys ktos wsypie blokowacza albo sie pomyli i jak bedzie to ktos kto wstawial tu gebe jak malowany to moze byc pewien ze odczuje skutki tego 

Brzmisz jak salowa albo widmok grożący xD

na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna

obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

Moon kiedyś wpadł na blokowaniu, bo zapomniał się przelogować z nicku,  z którego pisał na temacie 😄 

na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna

obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic

A ty tu jesteś moderatorem czy o co ci chodzi z tymi banami. Ogarnij sie

A ty tu jesteś moderatorem czy o co ci chodzi z tymi banami. Ogarnij sie

irytuje mnie ze ktos najwiecej wyzywa i rzuca miesem a jak mu odpowiedz tym samym to donosi i tyle. z tepakami edukacja nie odnosi skutku tylko metoda oko za oko. dla mnie zalozyc 10 nickow to nie problem a widmok przy ktoryms odczuje problemy bo jest tepy poza tym jak on tak robi to ma satysfakcje ze cie wykiwal 😄 a jak on ma bana to sie irytuje 😄 

Edytowano przez pełnokrwisty koń beskidzki

Dziś nie dostałam blokady i wyłączyłam komunikator, by ktoś mnie znowu nie pytał, czy kąpałam się z ojcem 🫢 

irytuje mnie ze ktos najwiecej wyzywa i rzuca miesem a jak mu odpowiedz tym samym to donosi i tyle. z tepakami edukacja nie odnosi skutku tylko metoda oko za oko. dla mnie zalozyc 10 nickow to nie problem a widmok przy ktoryms odczuje problemy bo jest tepy 

A ja mam to w dupje mimo że w...ia jak ploteczki lecom a tu ban

2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał:

Masz skriny na Widmo? 😁 Dobry jesteś. 😁😁😁👍

Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał:

Dziś nie dostałam blokady i wyłączyłam komunikator, by ktoś mnie znowu nie pytał, czy kąpałam się z ojcem 🫢 

ja dostalem z tego nicku co wczoraj blokowal jak widmok poszedl spac standardowa wiazanke pedziu 😄 dzisiaj o 12 😄

ja dostalem z tego nicku co wczoraj blokowal jak widmok poszedl spac standardowa wiazanke pedziu 😄 dzisiaj o 12 😄

Wyłącz komunikator, po co to czytasz? W sobotę dostałam 15 gróźb i pytań, czy spałam z ojcem i kiedy do niego dołączę. 

Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał:

Wyłącz komunikator, po co to czytasz? W sobotę dostałam 15 gróźb i pytań, czy spałam z ojcem i kiedy do niego dołączę. 

po to ze jemu blokowanie dluzej zajmuje niz mi usuwanie poza tym muli mu poziej bardziej forum jak duzo spamu wysyla

Czemu wy się logujecie na x kont zawsze?

Bo mi blokują powiadomienia o nie wiem czy ktoś coś do mnie pisze. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się