ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: Nie mam teściowej Dobra whateva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu za to blokowanie zycze ci zebys zdechl zasikany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu (edytowany) malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona w 6 osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: sikasz na podloge albo w spodnie ? jak odpowiedz brzmi tak znaczy jestes menelem, nawet jak nie sikasz systematycznie To nie jest on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona w 6 osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy A ty nie masz nic do roboty tylko przeżywać kto blokuje. Jakiś sjeb to pewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mówiłemwamcoś napisał: sikam do kibla, a ty na krezji to bys nie przezywal tak tego slowa menel na bank jestes albo tirowcem albo malowanym bo bic sie nie uzala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: malowany moze blokowac pamietam jak iska mi powiedziala ze ona i 6 innych osob blokuja moje tematy bo mnie nie lubia, wtedy sie z tego smialem ale teraz w sumie jak policzyc malowanych przemkow ii lexow to mogla miec 5 simpow do pomocy Malowany nie, ale Widmo na 200%, Bicu, Sernik, Prawik, Moon, Klaudia. To jest czołówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu Madzia leci na Makarona aż się sypią iskry tja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu Brałaby go w doope za takiego go ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to bys nie przezywal tak tego slowa menel na bank jestes albo tirowcem albo malowanym bo bic sie nie uzala Libed ile masz jeszcze screenów w swoich teczkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: A ty nie masz nic do roboty tylko przeżywać kto blokuje. Jakiś sjeb to pewne nie, irytuje mnie to i jak kiedys ktos wsypie blokowacza albo sie pomyli i jak bedzie to ktos kto wstawial tu gebe jak malowany to moze byc pewien ze odczuje skutki tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie, irytuje mnie to i jak kiedys ktos wsypie blokowacza albo sie pomyli i jak bedzie to ktos kto wstawial tu gebe jak malowany to moze byc pewien ze odczuje skutki tego Brzmisz jak salowa albo widmok grożący xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: nie, irytuje mnie to i jak kiedys ktos wsypie blokowacza albo sie pomyli i jak bedzie to ktos kto wstawial tu gebe jak malowany to moze byc pewien ze odczuje skutki tego Moon kiedyś wpadł na blokowaniu, bo zapomniał się przelogować z nicku, z którego pisał na temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic A ty tu jesteś moderatorem czy o co ci chodzi z tymi banami. Ogarnij sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Brzmisz jak salowa albo widmok grożący xD to nie grozba i oni strasza dla straszenia zeby ktos zaprzestal a ja sie nie moge doczekac az wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Moon kiedyś wpadł na blokowaniu, bo zapomniał się przelogować z nicku, z którego pisał na temacie wiem, pamietam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: A ty tu jesteś moderatorem czy o co ci chodzi z tymi banami. Ogarnij sie irytuje mnie ze ktos najwiecej wyzywa i rzuca miesem a jak mu odpowiedz tym samym to donosi i tyle. z tepakami edukacja nie odnosi skutku tylko metoda oko za oko. dla mnie zalozyc 10 nickow to nie problem a widmok przy ktoryms odczuje problemy bo jest tepy poza tym jak on tak robi to ma satysfakcje ze cie wykiwal a jak on ma bana to sie irytuje Edytowano 2 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic Dziś nie dostałam blokady i wyłączyłam komunikator, by ktoś mnie znowu nie pytał, czy kąpałam się z ojcem 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: irytuje mnie ze ktos najwiecej wyzywa i rzuca miesem a jak mu odpowiedz tym samym to donosi i tyle. z tepakami edukacja nie odnosi skutku tylko metoda oko za oko. dla mnie zalozyc 10 nickow to nie problem a widmok przy ktoryms odczuje problemy bo jest tepy A ja mam to w dupje mimo że w...ia jak ploteczki lecom a tu ban Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: na widmoka duzo dzisaj jak bede mial czas albo jutro wjedzie rozwod i farmer z dziecmi albo heheszki ze zmarlego syna obiecalem mu za kazde kablowanie i bana 10 banow w zamian a najlatwiej z rownowagi go skrinami wyprowadzic Masz skriny na Widmo? Dobry jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Dziś nie dostałam blokady i wyłączyłam komunikator, by ktoś mnie znowu nie pytał, czy kąpałam się z ojcem 🫢 ja dostalem z tego nicku co wczoraj blokowal jak widmok poszedl spac standardowa wiazanke pedziu dzisiaj o 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Czemu wy się logujecie na x kont zawsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Masz skriny na Widmo? Dobry jesteś. ma te jego wiersze jak pisal "jak mi zlozysz zyczenia na swieta to bedziesz pocieta" i pare innych rymow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ja dostalem z tego nicku co wczoraj blokowal jak widmok poszedl spac standardowa wiazanke pedziu dzisiaj o 12 Wyłącz komunikator, po co to czytasz? W sobotę dostałam 15 gróźb i pytań, czy spałam z ojcem i kiedy do niego dołączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 9 Napisano 2 godziny temu Haha do mnie nigdy nikt nie pisze xD wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Wyłącz komunikator, po co to czytasz? W sobotę dostałam 15 gróźb i pytań, czy spałam z ojcem i kiedy do niego dołączę. po to ze jemu blokowanie dluzej zajmuje niz mi usuwanie poza tym muli mu poziej bardziej forum jak duzo spamu wysyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 939 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Czemu wy się logujecie na x kont zawsze? Bo mi blokują powiadomienia o nie wiem czy ktoś coś do mnie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 8 Napisano 2 godziny temu Ciekawe, gdzie podziała się kitkowa Niburdumia, czy jak jej to było? A może to Jeżowa? 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Haha do mnie nigdy nikt nie pisze xD wspolczuje to dziwne bo te swiry niektore blokuja wszystkim ktorzy sa na forum w danej chwili widocznie cie lubi ten swir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach