Makaron ...... 27 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Bez emocji napisał: Nie czytam już. buziaki Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 7 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Na pewno o mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żmija mynżołówka podparise 49 Napisano 2 Sierpień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki10 3 Napisano 2 Sierpień 9 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Przestań chlać skurrwysynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 3 minuty temu, Bez emocji napisał: Na pewno o mnie? Śpij z szopem i nie kozacz, ale możesz się dla niej pociąć Edytowano 2 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Śpij z szopem i nie kozacz, al możesz się dla niej pociąć Nie kozacz? Oj makaronu połóż się lulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano 2 Sierpień 2 minuty temu, Owsicki10 napisał: Przestań chlać skurrwysynu Spoko, a co Ty sobą reprezentujesz tutaj na kafe i w realu w piwnicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Makaron zrobił coming out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień 14 minut temu, Makaron ...... napisał: Non stop o Tobie myślę nie ma dnia to mnie wkurza ... Ja o tobie też misiu 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano 2 Sierpień (edytowany) 4 minuty temu, Bez emocji napisał: Nie kozacz? Oj makaronu połóż się lulu Potnij się desperacie dla kobiety widzę to, bo Ci brakuje, a ja wypierdalam i mam was wszystkich na kafe w uju Możesz mnie obrażać do rana, a Misia ? no tyle na twój temat ... postaraj się Edytowano 2 Sierpień przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Potnij się desperacie dla kovbiety widzę to, bo Ci brakuje, a ja wypiedalam i mam was wszystkich na kafe w uju Możęsz mnie obrażać do rana, a Misia ? no tyle na twój temat ... postaraj się Ale co to kur jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 27 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Ale co to kur jest? Ty kurde nie śpisz ? gdybyś był kobietą nie dostałbyś zna,ku zapytania, więc ... kurde idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Idę pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 2 Sierpień 7 godzin temu, Lawless napisał: Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. Jedziesz z zaklamanymi fałszywcami Gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Niech piszą to znowu wywali prywatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 9 godzin temu, Lawless napisał: Zapomniałeś cymbale, jak ją gnoiłeś od najgorszych, upośledzonych, łysych szczurów? Tak z miesiąc temu. A teraz cacy Madzia. Łączy was wiele w sumie. To jak biznes potrzebna mu jest do pisania hejtów na ludzi których nienawidzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drzwi percepcji 1 Napisano 2 Sierpień 11 minut temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: To jak biznes potrzebna mu jest do pisania hejtów na ludzi których nienawidzi Ludzkie dramaty, jprd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Gina jest zazdrosna o makarona, który buja się w Madzi od wielu miesięcy, więc to Gina coś wymyśla. Ja takiego wyzywania nie pamiętam. Gina może znowu za dużo denaturatu albo wyborowej wypiła i ma halucynacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Od rana ujadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień Forum uczuciowe o miłości, a tu oczywiście Gienia już wymyśla pijackie urojenia o hejcie makaron do Madzi. A hejterzy przyklaskują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 27 minut temu, drzwi percepcji napisał: Ludzkie dramaty, jprd. A od spodu puka łysiejący i bezdomny schizofrenik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Pora kawkę zrobić i coś słodkiego by się przydało do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 84 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: A od spodu puka łysiejący i bezdomny schizofrenik i tak lepszy łysiejący i bezdomny schizofrenik od urojonej Kanady i kradzionych katalizatorów, wujku świrmoku 1 minutę temu, Bez emocji napisał: Pora kawkę zrobić i coś słodkiego by się przydało do tego Ja już dwa kawałki sernika zjedzone i kawkę pije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bez emocji 15 Napisano 2 Sierpień Wskoczyłem teraz na wagę i w miesiąc spadło 7 kg oł je, więc mogę sobie na ciacho pozwolić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień 3 godziny temu, Bez emocji napisał: Wskoczyłem teraz na wagę i w miesiąc spadło 7 kg oł je, więc mogę sobie na ciacho pozwolić A widzisz nazwanie cię tłustym cwelem przynosi rezultaty. Nie dziękuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krezji 71 Napisano 2 Sierpień 3 godziny temu, Bez emocji napisał: Wskoczyłem teraz na wagę i w miesiąc spadło 7 kg oł je, więc mogę sobie na ciacho pozwolić O to ładny wynik. A z jakiego levelu knura startowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2518 Napisano 2 Sierpień 3 godziny temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: Niech piszą to znowu wywali prywatę Oni między sobą wywalają bo tak lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwsze przychodzi noc 261 Napisano 2 Sierpień Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oni między sobą wywalają bo tak lubią. W sumie nie nasz problem, ale pośmiać się z nich można. Powiedz lepiej co dzisiaj chodzi Ci po głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2518 Napisano 2 Sierpień 4 minuty temu, Zаwsze przychodzi noc napisał: W sumie nie nasz problem, ale pośmiać się z nich można. Powiedz lepiej co dzisiaj chodzi Ci po głowie Dobrze że my umiemy zachować to co trzeba dla nas jestem na basenie i pszczoły mnie atakują ech zjadłabym frytki ale są tylko zapiekanki to sobię daruje. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 32 Napisano 2 Sierpień 1 minutę temu, Czarna kawa39 napisał: Że co? Kto informował całe forum, że Widmo siedzi w pierdlu i Chwilunia chodzi na randki? Podanie nr telefonu do kontaktu Leżakowi i poinformowanie o tym całego świata i forum przemilczę. Jesteś zdesperowana hipokrytka wąchająca gacie zjeppom Dlaczego jej zazdrościsz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach